http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, lokakuuta 14, 2014

Kaikki eduskuntaan edenneet kansalaisaloitteet on poljettu maan rakoon


Kaikki tähän mennessä Suomen eduskuntaan asti edenneet kansalaisaloitteet on lakkautettu, kun eduskunta ei ole niitä kuulemma ehtinyt käsitellä.

Tämä on kuitenkin täysi emävale, sillä totuus on se, että Suomen eduskuntaa johdetaan jo miltei täysin monikansallisten yhtiöiden lobbarien kautta ja se ei palvele enää Suomen kansan etua. Vaan se palvelee näiden kasvottomien monikansallisten yhtiöiden etua.

Valtaeliitti ei halua luopua vallastaan missään vaiheessa ja tämän johdosta kansoille ei tule heidän mielestä antaa päätäntävaltaa edes kansalaisaloitteiden puolesta. 

 

Maailman salaisen valtaeliitin varjohallitus sekä heidän kontrollinsa alla toimivat yksityiset pankit haluavat omistaa sinunkin mielesi ja uskotella, että valta olisi heillä. Mutta tämä kaikki on puhdasta illuusiota ja massojen hypnoosiin perustuvaa valhetta.

Tämä monikansallisen eliitin valta loppuu teihin heti sen jälkeen, kun tiedostatte sen, että mitenkä vanginvartijatietoisuus toimii.

Mediapropagandan avulla ihmisiä suggestoidaan massahypnoosiin ja kaikki nämä valheelliset uutiset lähettävät tuota hypnoosia massoille, joista jokainen ihminen on yksin vastuussa jos hän muodostaa näistä uutisten valheista oman todellisuuskäsityksensä maailmasta sekä hänen yksilölleen kuuluvista vapauksista.

Pelkoenergia on sitten bensaa tälle kaikelle ja ilman sitä ei massoja pystyttäisi hallitsemaan ollenkaan. Siinä missä traktori tarvitsee polttoainetta kulkiessaan eteenpäin, tarvitsee sionistinen valtaeliitti jatkuvasti miljardien ihmisten pelon siihen. Että se voisi myös jatkossakin pitää tätä suurta ihmisvaltaväestöä tässä kollektiivisessa massahypnoosissa.

Tyypillinen eliitin ihanneorja on tavallinen keskituloinen työssäkäyvä ja perheellinen mies tai nainen, joka ei ole onnistunut heräämään tämän hullun systeemin seasta ja tiedostamaan, että minkälaiselle valheelle tämä koko yhteiskuntajärjestelmä todellisuudessa toimii. David Icke käyttää tästä sellaista termiä kuin vanginvartijatietoisuus ja se tulee siitä rajoittuneesta yksilön matalasta tietoisuustasosta, ettei hän erota todellisia voimavarojaan.

Ihmisellä kun on luonnostaan oikeasti melkein rajattomasti energiaa kanavoida voimavarojaan vaikka mihin, jos hän ei altistuisi tuolle jatkuvalle viihdeteollisuudessakin tuotetulle pelolle, joka heikentää tuon luovan energian kulkua ihmisten sisällä.

Teollisuusyhteiskunta taas pyrkii järjestelmällisesti ajamaan työssäkäyvän ihmisen lopulta BURN OUTIN partaalle, jolloin ihminen palaa loppuun ja kuin jotkut energiavampyyrit olisivat imeneet ne hänen viimeisemmätkin energiat ulos. Sitten näitä vielä nimitellään valtamediassa mm. "luusereiksi", kun eivät ole onnistuneet jaksamaan työelämässä ilman väsymistä.Yksityiset pankit eivät tuota valtavaa varallisuuttaan ole saanut millään muulla, kuin ryöstämällä tuon kaiken muilta valtioilta lainaamalla heille täysin tyhjästä ilmasta painettua rahaa ja perimällä niistä takaisin kaikki korkojen kera.

Rothschildien pankkisuvulla on pelkästään jo yli puolet koko maailman varallisuudesta taskuissaan, niin tämä kertoo jo vähän sen, että mikä on tämän globaalin maailmantalouden pelin henki.

Näiden yksityisten pankkiirien ja taustalla toimivan salaisen maailmanhallituksen agenda ei ole suinkaan pelkästään ryöstää valtioita typötyhjäksi. Vaan siihen liittyy kaikkein voimakkaimmin maailman valtaväestön tietoisuuden pitäminen matalalla tasolla ja sitä pystytään kontrolloimaan mm. viihde ja musiikkiteollisuuden avulla. 

Musiikki on popularisoitu entistäkin köyhemmäksi ja raskaammaksi, jotta sillä pystyttäisiin pitämään erityisesti nuorempi väestö tyhmänä. Mutta samoin televisio ja elokuvateollisuuden viihde ja vahva uutistenkin viihteellistäminen kuuluu yhtenä olennaisimpana keinona tähän samaan massaväestön mielenhallinta-agendaan. 

Isoveli on siis aina pyrkinyt piilottamaan sinultakin sen tiedon ja totuuden, että te olette todellisuudessa kuitenkin oman elämänne herra ja vapaa kuin taivaan lintu. Vaikka olisi minkälaiset velat niskassa, niin kukaan ei ole teitä kuitenkaan pakottanut masentumaan näistä elämän raskaista koukeroista, kuin vain te itse. Koska alitajuntaanne ollaan jatkuvasti vaikutettu näillä median ja viihdeteollisuuden ohjelmoinneilla, jotka suggestoivat alitajuntaa ja sitä kautta muokkaavat mm. ihmismassojen globaalia käyttäytymsistä jne.

Lähes kaikki perustuu valtaväestöihin kohdistettuun laajaan mielenohjelmointiin, jolla yritetään saada pysymään ihmismassat ruodussa. 

Mutta toisinajattelijat kun ajattelevat sitten yhteiskunnallisesti ns. väärällä tavalla, niin heidät myös massaväestö tarvittaessa aina suuremman enemmistön joukolla pistää ruotuun. Hullunleima otsaan jos ei muu auta, niin saadaan myös näillä gang stalking keinoilla toisinajattelijoiden maine tahrattua vanhoilla DDR-konsteilla.