http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, lokakuuta 25, 2014

Euroopan keskuspankin kulisseissa kuohuu


Saksan valtionjohdolla on mennyt välit Euroopan keskuspankkiin. Erityisesti Euroopan keskuspankin pääjohtaja Mario Draghin ja Saksan keskuspankin pääjohtaja Jens Weidmannin välit ovat tulehtuneet pahasti. 

Mutta kun syitä aletaan hakea, niin kun EKP vaatii Saksaa ja muita suuria maita maksamaan vaan lisää miljardeja heille pankkiiri-rikollisille. Niin tällainen kymmenien miljardien nettomaksajan rooli on nyt tullut jo siihen pisteeseen, että talousmahdeilla kuten Saksalla on tullut yksinkertaisesti mitta täyteen.

Weidmann on arvostellut viimeaikoina julkisesti keskuspankin elvytyssuunnitelmia. 

Eräs lähde kertoo myös, että EKP:n johtokunnan yhdessä viimeaikaisessa kokouksessa Weidmann ja Draghi syyttelivät toisiaan aktiivisesta median välityksellä käytävästä sabotaasista.

Tämä kaikki saattaa viestiä sitä, että kohta Saksan valtio tekee temput ja irtaantuu EU:sta ja saattaa lähestyä BRICS-maita

Koko tämä Euroopan union (EU) on muistuttanut koko olemassaolonsa ajan kuin mädäntyvää omenaa. Alussa tätä EU-omenaa oikein mainostettiin hienoilla mainoslauseilla, kuinka se tulisi kestämään vuosikymmenet. Mutta nyt se on läpimädäntynyt ja Euroopan keskuspankki vielä haluaisi elvyttää tämän mädän omenan. Mutta syystäkös talousmahdit EU-maat eivät enää näiden pankkiirien valheisiin suostu uskomaan.

Tähän ainoa parantava ratkaisu on yksinkertaisesti se, että EU-maat tekevät seuraavaksi yhdessä rikollisille pankkiireille selväksi, että tämä EU-nettomaksupelleily loppuu. Koska mitta on täyttynyt jo aivan tarpeeksi monelta maalta. 


Islanti näytti jo 2008 esimerkkiä siitä kuinka rikollisten pankkiirien aiheuttamat velat voidaan yksinkertaisesti jättää maksamatta. Rikolliset pankkiirit kuuluvat oikeasti vankilaan, mutta jostain syystä he ovat onnistuneet välttämään Haagin tuomioistuimen jokainen kerta, kun on rahaa aina kuin Roope Ankalla. Sitä kun on ryöstetty jo niin monelta valtiolta, lainaamalla heille tyhjästä ilmasta taiottua velkarahaa.Nyt tämän EU:n taru tulee lähiaikoina päätökseen ja valtiot palauttavat vielä oman itsemääräämisoikeutensa takaisin. Soros ja muut miljardöörirosvot joutuvat perääntymään, kun Euroopan kansakuntia ei kyetä enää hallitsemaan tällä suursotaan tähtävällä russofobialla. Juuri tämän vuoksi Soros käytti puheenvuoronsa mediassa ja oikein käski Eurooppalaisia pelkäämään Venäjää ja ajattelemaan sitä vihollisena, kun medialla ei ole enää valtaa sitä manipuloida toteutettavaksi.

Sionistit ovat siis hätää kärsimässä, kun informaatiosota murenee heidän käsiin ja USA:n valtiolta loppuu rahat sekä EU on hajoamassa. Niin nyt jälleen tod. globalistien ajatushautomot ollaan pistetty töihin suunnittelemaan lisää fasistisia doktriineja, joilla Soros ja muut rikolliset yrittävät pitää vielä Euroopan valtioita pihdeissään. Näiltä kontrollifriikeiltä pitää ottaa valta pois, eli olla uskomatta enää heidän kontrolloiman valtamedian valheisiin, näin yksinkertaista.


Lähde: http://www.talouselama.fi/uutiset/vakava+valirikko+ekpn+johdossa++suhteet+taysin+madantyneita/a2273070