http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, lokakuuta 01, 2014

Elintarvikkeiden hinnat jo riistotasollaSuomalaisten ostovoima on heikentynyt jo 35 % ja kun vuokrat kiskotaan pilviin ja sähköyhtiöt ovat myös hinanneet sähkönhinnan niin ylös kuin vain mahdollista. Niin varsinkin pienituloisimman elintaso on vedetty niin kriittisen alas, että rahat eivät riitä enää ruokaan.

Tämä nollakasvulla (mm. massatyöttömyys) toteutettu prosessi on johtanut siihen, että nyt yli 80 % Suomalaisista ei enää mieti asunnon ostamista, joka johtaa asuntokuplaan ja ajaa tietenkin yhä useamman kansalaisen muuttamaan vuokralle.


Elinkeinoelämän keskusliitto (EK) ennusti nyt, että yli 600 000 työpaikkaa tulee katoamaan Suomesta. 

Tuollaisilla lukemilla kun aletaan pelaamaan Suomen teollisuuden nollakasvussa, niin mitä siinä sitten enää jää jäljelle, kun Suomesta tehdään lopulta pelkkä uraanikaivosten tunkio.

Sillä kaikki teollisuustoiminta lakkautetaan täällä seuraavien vuosien kuluessa. Aivan kaikki. 

Työmarkkinoille tarvitaan EK:n mukaan joustavuutta, mikä taas todellisuudessa tarkoittaa, että näitä 9 €/päivä palkalla raatavia ilmaistyön orjia kaivataan entistäkin enemmän. Koska heistä on nyt huutava pula.

Teollisuustoiminnan totaalinen ulosvieminen Suomesta on tämän salaisen talous ja valtaeliitin virallisen nollakasvuhankkeen tulosta.

Nollakasvun aikaansaaminen. 

Tämä tarkoittaa Kolmensadan komitean mukaan teollisuuden lopettamista, palvelu- ja tietoteollisuus pois lukien. Se merkitsee tavanomaisen ydinvoimalla tuotetun sähköenergian alasajoa ja tavallaan myös paluuta orjatyön käyttöönottoon, mutta sikäli päinvastaisessa merkityksessä, että työ viedään sinne missä orjat ovat, eli matalapalkkamaihin. Toiminta on ollut käynnissä jo kauan koska ylimääräistä orjatyövoimaa on nyt enemmän tarjolla kuin koskaan ennen. Siihen tähtäsi Kolmensadan komitea myös vapaakauppasopimuksella NAFTA, jonka todellisuus on tänään nähtävissä.

Vapaakauppasopimusta käytetään nyt USA:n työvoimamarkkinoiden murskaamiseksi, esimerkiksi viemällä halpaa maissia Meksikoon. Näin on tarkoituksella tuhottu elinkeino miljoonilta meksikolaisilta maissinviljelijöiltä, joille sen jälkeen on avattu rajat USA:n työmarkkinoille. Tämä on puolestaan johtanut lähes täydelliseen kaaokseen ja kasvavan työttömyyden myötä huumeiden väärinkäytön lisääntymiseen. Se näkyy tilastonumerona eliminointiprosessissa ”Excess Population,” eli Ylimääräväestö. Prosessin virallinen nimi on Global 2000"


Tässä ei tarvitse enää olla ennustaja nähdäkseen sen, että kuinka alkoholiriippuvuus tulee kasvamaan Suomessa lähivuosina kriittisesti, kun keskioluella tarvitsee yhä useamman entisen työläisen alkaa lääkitsemään itseään.


Sitten holhousvaltion päättäjät vielä provosoivat täysin tietoisesti tätä työttömyyden kuoppaan pudotettua työväenluokkaa, viemällä keskioluen takaisin korkeampihintaiseen Alkoon, joka johtaa Virosta tuodun alkoholin tuomisen yhä kiihtyvämpään tahtiin. Jonka jälkeen Suomen tulli palauttaa vanhat tarkasti valvotut tuontirajat. Eli lisää kansan holhousta. Tästä aiheesta on jo pienimuotoisia humoristishenkisiäkin mielenosoituksia järjestetty.

Alkoholihan on kuitenkin toisinsanottuna alunperin tuotu työväestön kansalle kontrolloinnin välineeksi. Kun työmies saa perjantai ja lauantaipullon, eli oikeuden vetää nollauskännit. Niin sitten jaksaa taas lähteä raskaisiin töihin seuraavallekin viikolle pienellä palkalla ja ei ole ehkä juuri aikaa miettiä tämän järjettömän mätäpaiseyhteiskunnan mädännäisyyksiä, kun ajatusmaailma pyörii aivan muun arkisen oravanpyörän ympärillä. Tietenkin tupakka on myös sosiaalinen mieto huume siinä missä kahvikin.

Elintarvikkeiden hinnat tulevat myös nousemaan indeksien mukaan ja sosiaalietuuksia (mm. työmarkkina sekä asumitsuki) alennetaan indeksikorotusten yhteydessä. Jolloin kansaa suorastaan aina joka kerta kusetetaan uskomaan, että kuinka sosiaalietuuksien määrä nousee reilulla mutamalla kymmenellä eurolla vuosi. 

Mutta kun elintarvikkeiden hinnat nostetaan siinä samalla, niin työttömäksi jätetty kansa todellisuudessa vain köyhtyy vuosi  vuodelta. Niin kohta tässä joutuu jokainen sitten syömään vain enää pelkkää valtion virallisen leipäjonon kaalisoppaa.

Kehitys on todella julmaa tällä sektorilla ja eliitin herrat pyrkivät tarkoin ohjaamaan tämän nollakasvun siihen pisteeseen, että Suomen talous ja teollisuus on lopullisesti tuhottu.

Tämä on EU:n liittovaltioagendan ja siihen ajettavan uuden maailmanjärjestyksen tavoite.


Siinä vaiheessa kun talous ja teollisuus ajetaan lopullisesti kuralle, niin kaikkien tässä NEW WORLD ORDER (uusi maailmanjärjestys) -juonessa mukana olevien valtioiden kansalaisia aletaan järjestelmällisesti näännyttämään pois. 

Joten eiköhän jo tämä Hollywood-elokuva Hunger Games (Nälkäpeli) anna jo hieman katastrofaalista osviittaa siitä, että minne tämä touhu voi vielä pahimmillaan mennä. 


Lähde: http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/72520-suuri-muutos-suomessa-mietitko-sinakin-tata-kaupan-hyllylla

http://www.taloussanomat.fi/kotimaa/2014/09/26/ek-manifestoi-600-000-tyopaikkaa-katoaa/201413348/12

http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=5&id=2158