http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, lokakuuta 22, 2014

Nokian entinen teknologiapäällikkö sairastui kännykkäsäteilystäNokian entinen teknologiapäällikkö Matti Niemelä, 44 sairastui kännykkäsäteilystä ja joutuu nykyisin käyttämään rollaattoria. Hän sairastui MS tautiin.

Mies oli kehittelemässä aikanaan Nokialla mm. maailman ensimmäisiä kännyköitä, muistitikkuja ja WLAN-yhteyksiä.

Ironisinta tässä on se, että nykyään en voi enää käyttää mitään noista laitteista, sanoo Niemelä.

Kännykkäsäteily on ollut Nokialla vaiettu salaisuus alusta lähtien ja myös Suomen säteilyturvakeskuksellakaan ei ole lupaa paljastaa sen todellisia vaaroja.Suomi on vielä näistä pohjoismaista varsinainen säteilytyksen suuri koekenttä, kun kohta 3G-yhteydet muutetaan kaikki 4G:ksi ja säteilyn määrää vain lisätään. Olemme kuin kaikki tässä suuressa kansallisessa mikroaaltouunissa. 

Valokuituyhteydetkin ovat olemassa ja näitä käytetään jo kaikella menestyksellä mm. Etelä-Koreassa. Mutta Suomea sen sijaan vain säteilytetään ja sairastutetaan tällä yhä lisääntyvällä säteilyllä. Miksiköhän näin? Kun valo tulee pohjolasta ja tämä planetaarinen sijainti on pohjoisimpana pallonpuoliskolla, josta valoenergia maadoittuu koko planeetan alempiin keskuksiin. Niin materian ns. pimeät voimat pyrkivät tukkimaan sen valon virtauksen. Eli tässä kännykkä, WLAN + tukimasto-säteilyssä valon virtaus heikennetään sairastuttamalla Suomen väestö näillä edellämainituilla keinoilla.  

Tampereen yliopiston tutkija Mikko Ahonen sanoi jo vajaa vuosi sitten, kuinka tämä nykyinen tietoyhteiskunnan langattomien verkkojen sekä kännykkäsäteilyn tuhoisat vaikutukset johtaisivat lopulta siihen, että n. 10 vuoden kuluttua täällä on Suomi täynnä sähköyliherkkyydestä kärsiviä ja sairastuneita nuoria eläkeläisiä. Langaton säteily tekee meistä lisäksi tutkitusti myös steriilejä. 


Lähteet: http://www.taloussanomat.fi/informaatioteknologia/2014/10/20/satakunnan-kansa-entinen-nokia-johtaja-sairastui-kannykkasateilysta/201414512/12

http://www.satakunnankansa.fi/Satakunta/1194934030776/artikkeli/entinen+nokiapomo+kannykka+vei+terveyteni.html  

http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2013/08/tutkija-mikko-ahonen-langaton-sateily.html 

http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/250745-%E2%80%9Dlangaton-tekniikka-tekee-meista-hedelmattomia%E2%80%9D