http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, syyskuuta 30, 2014

80 % 15-vuotiaista Suomalaistytöistä rokotettu jo HPV-rokotteella
15 vuotiaiden Suomalaistyttöjen massasterilaatio on edennyt jo siihen pisteesen, että jo ilmoitetusti 80 % tästä ikäryhmästä on jo rokotettu HPV-rokotteilla. 

Virallisten tietojen mukaan HPV-papiloomaviruksia on jo yli 100 tunnistettu. Mutta kuitenkin tartunnat ovat suurimmalla osalla oireettomia.

Tämän massiivisen rokoteohjelman taustalla kuitenkin on YK:n agenda 21:n liittyvä massasterilaatio. Siitä emme vielä tietenkään saa reaaliaikaista tietoa, koska harvemmin vielä 15 ikäisenä synnytetään lapsia. Mutta tämä koko aihe tulee vielä jälleen kerran viemään THL:n toimet suuren tarkastelun alle ja aiheuttaa taas suuren skandaalin, kun tämä sterilaatio tulee ilmi, kuten sikainfluenssapiikkeihin liitetty narkolepsia-skandaali.

Yhdysvalloissa jo kaksi täysi-ikäistä 19 ja 20 vuotiasta naista on jo haastanut tuon HPV-rokotteen valmistajat oikeuteen sterilaatiosta.

Mutta nyt vielä tähän päälle mediassa heitetään ilmaan idea, että myös poikien ottamista mukaan tähän rokoteohjelmaan tutkitaan.

Tämä HPV-rokotuskampanja on ollut alusta lähtien todella häikäilemätön, kun jo viime vuonna Helsinkiläinen kaupunginvaltuutettu paljasti, että 6-luokkalaiset alaikäiset tytöt aiotaan rokottaa ilman vanhempien lupaa.
Eli alaikäiset lapset ovatkin lääkeyhtiöiden vaarallisten rokotteiden koekaniineja ja vanhemmille ei tarvitse kertoa mitään. 


Lääketeollisuuden suurella mafialla, eli BIG PHARMA:lla ei ole todellisuudessa minkäänlaista motiivia ehkäistä kenelläkään rokotetulla alaikäisellä tytöllä minkäänlaista syöpää. 

Vaan tämä koko rokoteohjelma on ollut pelkästään täydellinen maailmanlaajuinen massasterilaatio-projekti. 

Koska meitä on maailmassa valtaeliitin mukaan liian monta ihmistä hallittavaksi, sillä ne eivät kykene enää meitä muutenkaan tarpeeksi hyvin hallitsemaan. Joten sterilaatio ollaan katsottu sen vuoksi eliitin ajatushautomoissa yhdeksi keinoksi päästä lähemmäksi tätä 90 prosentin väestönvähennystä vuoteen 2050 mennessä, jolloin nämä Sionistipankkiirit haaveilevat uuden maailmanjärjestyksen toteutumisesta. 

Mutta ei kuulkaas tule toteutumaan koskaan heidän haluamallaan tavalla, koska valon virtaus pyyhkäisee kaiken negatiivisuuden tältä planetalta mennessään jo seuraavien kymmenien vuosien aikana.

Valon politiivisen energiavarauksen virtaus on tuhansia kertoja voimakkaampaa, kuin matalavärähteinen materian pimeiden voimien energiat ja kaikki tulee muuttumaan koko ajan parempaan suuntaan. Vaikka tietysti esim. maailman geopoliittinen tilanne on edelleen jännittynyt kahden suurvallan USA ja Venäjä välillä.

Yhdysvallat pyrkii ajamaan illuminati-eliitin uuden maailmanjärjestyksen agendaa (totalitaristinen fasismi/globaali maailman liittovaltio). Kun taas Venäjän valtionjohto vastustaa sitä ja pyrkii enemmän tasapainottavampaan multipolarismiin ja Suomenkin kannalta jälkimmäinen vaihtoehto turvaisi lopulta itsenäisyytemme, josta myös hiljattain Verkkomedian päätoimittaja Janus Putkonen mainitsi sosiaalisessa mediassa.


Lähteet: http://www.hs.fi/kotimaa/a1411966666907?jako=996189953285449fa50d42a21c0a43b8&ref=fb-share


http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/259542-valtuutettu-tytot-aiotaan-rokottaa-ilman-vanhempien-lupaa 


http://www.rense.com/general79/vaxcc.htm