http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, maaliskuuta 29, 2017

Juha Sipilä ei uskalla tunnustaa HYVÄ VELI -verkostoja


Pääministeri Juha Sipilää haastatteli juuri äsken tämä vahvan oikeistolainen Kauppalehti

Ehkä silmiinpistävin kysymys Sipilältä oli tämä "Onko hyvä veli -järjestelmä ongelmallinen kunnissa?" Johon Sipilä vastasi "ei minusta - en ainakaan tunnista semmoista järjestelmää".

No ottamatta kantaan koko Juha Sipilään, että kuuluuko hän vapaamuurareihin vai ei. Niin paljon tärkeämpi asia tässä koko asia yhteydessä on se, että miten oikeudenmukaiseksi näette jonkun korruptoituneen veljeskerhon ? 

Vapaamuurarithan ovat periaatteessa siinä missä mikä tahansa saunaseura, joka kokoontuu vain kerran kahdessa viikossa.

Tokihan jos tällaisia verkostoja löytyy, joiden sisäinen kemia toimii, niin eihän siinä mitään tuomittavaa vielä ole. Mutta siinä vaiheessa kun tällaisten klubien sisällä alkaa vaikuttamaan itsekäät ja ahneet sekä vielä vallanhimoiset motiivit. Että on luvassa kaupunginjohtajan virkoja sekä muita PK-yrittäjien kilpailuetoja mm. pilkkahinnoiteltuine tontteineen. 

Niin mikäli tällaiset luontaisedut alkavat vaikuttamaan jonkun kunnan sisällä. Niin luulisi kyllä tämän kaiken muun ulkoruokinnan ulkopuolelle jääneiden yksityisyrittäjien joutuvan silloin eräänlaisen sivustakärsijän rooliin, koska nyt puhutaan ihan yritysten välisestä kilpailusta.

Juha Sipilä on pääministerinäkin ihan ihminen siinä missä mekin, mutta hänellä on tuo narsisteille ominainen luontaislahja puhua aivan puhdasta palturia aina kun tv-kamera sattuu naamaan. 

Tällaista ominaisuutta kun ei esimerkiksi meissä voimakkaasti empaattisissa ihmisissä löydy, miksi tämä onkin se personallisuuden ero ja tämän vuoksi yleensä nämä narsistiset psykopaatit soveltuvat kaikkein lahjakkaimmin näihin valtioiden päättävimpiin elimiin.

Psykopatiassakaan ei sielun tasolla ole mitään tuomittavaa, koska tuolla sielun tasolla ei enää vallitse tuota hyvää tai pahaa. Joten tässä suhteessa ei näitä valtionjohdon konniakaan saisi sikäli mitenkään henkisesti tuomita.

Tässäkin valtiossa nimeltä Suomi menisi kaikki asiat paljon paremmin, jos me täällä oikeasti voisimme ottaa ne lähimmäiset huomioon sillä kristilliselläkin aidolla lähimmäisen rakkaudella.

Mutta koska tämä oikeistolaisen sekä vasemmistolaisen suggeroivaan ilmapiiriin hapatettu todellisuus on sitä mitä tuo television mädättämä mielellinen köyhyys näille suomalaisille tarjoaa. Niin tämän vuoksi se oman navan pidemmälle tuijottaminen ei näyttävästi enää onnistu. Tai muuten yhteiskunta toiseksi jäi.

Voin paljastaa tässä yhden erittäin arvokkaan salaisuuden. Sen millä Suomen tulevaisuus pelastuu.

Se on avoin mieli sekä rakkaus... Rakkaus oman todellisen itsensä kautta, jonka jälkeen voit myös rakastaa lähellä olevia ihmisiä. Lopulta myös pystyt rakastamaan suomalaisia sekä Suomea.

Tämä voima on niin kirkas, että sillä jopa EU komission pääjohtaja Jean-Claude Junckerin sekä hänen perässään jo tulevaa EU-komission johtopaikkaa vaanivan Jyrki Kataisen sydän voidaan avata tuolle suomalaisten koko maailman kirkkaimmalle rakkaudelle.

Tällä energialla me voimme lopulta tehdä tuon asian, jota nämä muut EU maat niin pelkäävät. 

Eli erota aivan oikeasti sieltä EU:sta... Eikä enää yrittää hämätä sitä tuolla 2019 järjestettävällä FIXIT hämäysäänestyksellä.

Vaan tehdä sen EU eron aivan oikeasti ja lopullisesti.

Tämä nimittäin toteutetaan sillä rakkaudella, jonka voima sinetöi Suomen lopullisen valtiollisen itsemääräämisoikeuden palautuksen sekä tämän kaiken EU-holhouksen päätöksen.

Suomi tulee olemaan lopulta jälleen vapaa ja itsenäinen ja nämä Eurostoliiton natsit jäävät nuolemaan tämän suomenruotsalaisen teollisuussukujen kanssa haavojaan.


Lähde: Kauppalehti