http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, maaliskuuta 08, 2017

Wikileaks: CIA kuuntelee tuhansilla sovelluksilla älypuhelimia


Wikileaks teki historian suurimman tietovuodon vault7 nimellä, joka koskee CIA:n salaisista vakoiluohjelmia, joilla se salakuuntelee myös älypuhelimia.

Äärimmäisen mielenkiintoista asiasta tekee se, että tämä Wikileaksin tietovuoto julkaistiin vain hetki sen jälkeen kun USA:n presidentti Donald Trump oli syyttänyt Obaman ja CIA:n vakoilleen häntä Trump Towerista asti. Vaikka Obaman taustajoukot väittivät kiven kovaa, ettei CIA:lla olisi ollut mahdollisuutta päästä urkkimaan Trump toweriin.

Sitten selvisi se kuinka Trumpin äly-television kautta onnistuttiin häntä vakoilemaan.


CIA:lla omat haittaohjelmat älypuhelinten vakoiluun

CIA:lla on omat haittaohjelmansa, jotka se on kehittänyt yhdessä Britannian tiedutelupalveluiden kanssa.

Äly-televisiot voivat lähettää sen kautta nauhoitettuja yksityishenkilöiden keskusteluja CIA:n palvelimelle jopa silloin, kun äly-televisio on suljetussa tilassa.

CIA:lla on myös iPhonen IOS-käyttöjärjestelmän ja Googlen Android-järjestelmää vastaan omat vakoilusovellukset. Mutta myös Whatsappin viestit vakoillaan.

Mitä tykkäävät älypuhelinvalmistajat kun Wikileaks pilasi heidän markkinat

Nyt tämä shokkiuutinen sai älypuhelinmarkkinat laskuun ja usea älypuhelinten valmistaja  aina Nokiaa myöten kärsii älypuhelinmyynnissään laskua, koska tämä CIA:n kontrollifriikkimäinen ja sairaat mittasuhteet saava vainoharhaisuus tuli jo julki maailmalla.

Älypuhelinvalmistajien ylin johto on kuitenkin aina tiennyt sen, että kuinka heidän puhelimiaan käytetään CIA:n vakoiluun.

Lisäksi Nokiankin puhelinbisneksessä varjeltu liikesalaisuus on kännykkäsäteilyn,WLAN ja Wifi-säteilyn aiheuttama ihmisen soluja vaurioittava vaikutus.

Langattomien verkkojen teknologia kun on todellisuudessa joukkotuhoase, jota käytetään jo ihmisten sitä huomaamatta. Vaikka vaaratonkin malli olisi valokuidulla olemassa, niin silti nämä YK:t ja muut pirut haluavat väkisin saada sairastettua miljardit ihmiset ensin langattomien verkkojen säteilyllä.

Lähteet:  http://yle.fi/uutiset/3-9496429
 

https://wikileaks.org/ciav7p1/#PRESS

http://mvlehti.net/2017/03/07/wikileaks-julkaisi-historian-suurimman-tietovuodon-cian-jattimaisesta-vakoiluohjelmasta-2016/