http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, maaliskuuta 07, 2017

Rokotteiden salaiset valmistusaineet julki (pdf-dokumentti)


Amerikkalainen terveysalaan perehtynyt Natural News nettisivusto on julkaissut salaisen listan, jolta näkyy lukuisten rokotteiden todelliset valmistusaineet.

Lista löytyy pdf-dokumenttina osoitteesta: https://www.cdc.gov/vaccines/pubs/pinkbook/downloads/appendices/B/excipient-table-2.pdf

Ihmisillä ei ole juuri tietoa siitä, että mitä rokotteet todellisuudessa sisältävät. Mutta tämä salainen CDC:n dokumentti paljastaa, että ihmisille annetuissa rokotteissa saattaa jopa olla Afrikkalaisen apinalajin munuaisten soluja.


 Jos lapset otetaan näiden järjettömien mutaatio rokotteiden koekaniineiksi, niin jos lopputulos on tämän näköinen, niin onko tässä rokotehysterisoinnissa sitten enää järkeä ?

Rokoteteollisuus on aina ollut lääketeollisuuden monikansallisille lääkeyhtiöille (BIG PHARMA) mikljardibisnes ja yksi keino on saada mm. rokotteilla tukkeutumaan lapsien käpyrauhanen (kolmas silmä). Jotta näiden lapsien tietoisuus saadaan pidettyä riittävän alhaisena, mutta loput hoidetaan sitten koukuttamalla lapset video/tietokone/älypuhelinsovelluksien peleillä sekä sokerilla.


 Yllä oleva aivojen skannaus osoittaa sen vielä kuinka lähellä sokeriaddiktin aivot ovat kokaiiniaddiktin kanssa, koska ne aiheuttavat aivoihin riippuvuuksille ominaisen dopamiini riippuvuuden.

Dopamiini on aivojen välittäjäosan keskus, joka tuottaa erittäessään dopamiinia mm. mielihyvää, joka on jokaisen addiktion taustalla. Mutta addiktio voi syntyä ainoastaan silloin, kun ihminen korvaa sillä jonkun mm. ihmisen läheisyyden.

Tämä CDC:n julkaisema lista rokotteiden sisältämistä aineista on pääasiassa USA:ssa käytettäviä rokotteita, joita tungetaan lapsiin.

Sillä Amerikassahan tunnetusti tungetaan lapsiin kymmenittäin enemmän piikkejä mitä täällä Pohjois-Euroopassa.

Mutta on silti jenkeillä toivoa, koska tuore USA:n presidentti Donald Trump on itse henkilökohtaisesti rokotteita vastaan ja nimitti maansa rokoteiden turvallisuutta koskevaan komiteaan rokotteiden vastustajan.

Suomessa rokotuslainsäädännöstä vastaa sosiaali- ja terveysministeriö

Mikäli suomalaiset eivät ole vieläkään oppineet sitten 2009-2010 vuoden sikainfluenssa hysteriasta, että näiden piikkien ottaminen vaarantaa turvallisuuden, eikä lisää turvallisuutta. Toisin kuin THL lahjottiin 2009 vuonna Baxter rokoteyhtymän toimesta peräti kuudella miljoonalla eurolla näin valehtelemaan suomalaisille, että olisi mennyt nämä narkolepsiapiikit paremmin kaupaksi.

Lähteet: http://www.naturalnews.com/2017-03-06-cdc-document-bombshell-reveals-list-of-all-vaccine-excipients-including-african-green-monkey-kidney-cells-and-fibroblast-cells-from-aborted-human-fetuses-see-the-complete-list.html

https://www.cdc.gov/vaccines/pubs/pinkbook/downloads/appendices/B/excipient-table-2.pdf 

http://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005040267.html