http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, maaliskuuta 23, 2017

Epäillyn veli: Lontoon kuolleeksi väitetty terroristiepäilty on vankilassa sekä elossa


Lontoossa eilen toteutettu NATO:n valtionterrori-iskun pääepäilty Abu Izzadeen (kuvassa) on hänen veljensä mukaan edelleen vankilassa sekä elossa kertoo Indepent.Tämä on silti aika omituista, koska tämän Izzadeenin väitettiin kuolleen eilen poliisin luoteihin tapahtumapaikalle. 

Mikäli tämä Izzadeen toimiikin Britannian tiedustelupalvelu Mi5:n tai Mi6:n palveluksessa, niin silloin hänellä saattaa olla tässä valtionterrori-iskussa pää syntipukin rooli. Olihan myös Lontoon 7/7 pommi-iskujen pääarkitehdiksi nimetty Haroon Rashid Aswat Mi6:n agentti.

Sillä tämä salaisuus mikä näiden Islamilaisten radikalismi liikkeiden taustalle kätkeytyy Englannissa on se, että niitä rahoitetaan jatkuvasti britannian tiedustelupalvelu Mi5:n sekä Mi6:n kautta. Lontoon 7/7 pommi-iskuissa, jotka toteutettiin 7. heinäkuuta 2005 oli kuitenkin myös Israelin tiedustelupalvelu Mossadilla rooli asentaa räjähteet Lontoon maanalaiseen.

7/7 terrori-iskujen poliittinen motiivi liittyi siihen, kun Libyan johtaja Muammar Gaddaf oli ilmoittanut aikovansa perustaa täysin kultaan sidotun valuutan. Mutta haluaisi myös kultaharkkonsa pois Englannin keskuspankista. 

Sitten Lontoossa räjähti.

Israelin valtion tiedustelupalvelu Mossad murhasi Englantilaisia siviilejä 7/7 iskuissa vain sen takia, että se sai näin lietsottua pelkoa Englannissa.

Mossad kun toimii vain näiden rikollisen sotateollisuuden (Military Industrial Complex) toimeksiannoista ja tämä sotarosvojen porukka on kiinnostunut vain heidän bisnestensä kasvusta, jonka alla me kaikki muut ihmiset olemme heidän tiellä olevaa karjaa.Rothschildien pankkisuku on käyttänyt Mossadia näissä valtionterrorismin operaatioissa, koska Rothschildien suku on myös perustanut Israelin alunperin ja tämän on myös Jacob de Rothscild itsekin myöntänyt.


Lähde: https://www.independent.co.uk/news/uk/home-news/abu-izzadeen-brother-mistaken-london-attacker-alive-still-in-prison-a7644661.html