http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, maaliskuuta 27, 2017

Kasaarien eliitin salattu historia sekä heidän huume ja ihmiskauppamonopolitKäännynnäisjuutalaisen (kryptojuutalaiset) kasaarien eliitin historiaa ei oikein julkisesti tunneta, koska heidän historiansa alkaa jo 100-luvulta.

Silloin kasaarien imperiumia johti paha kuningas, joka harjoitti Babyloniasta peräisin olevia mustia riittejä.

Kasaareilla vaikutti jo tuolloin nämä ns. oligarkkit, jotka myöhemmin vaikuttivat vielä kommunistisen Neuvostoliitonkin sisällä ryöstäen kuitenkin valtion sekä kaupunkien kassasta niin paljon kuin vain silmä vältti.

Lopulta n. 800-luvulla tuo kasaarien kuningas päätti, että nyt näiden kasaariheimon oli valittava jokin uskonto, johon he kääntyivät. Kun vaihtoehtoina oli joko Islam, Kristinusko tai Juutalaisuus, joista he päätyivät lopulta juutalaiseen uskontoon.

Eli kasaarit eivät siis ole mitään alkuperäisjuutalaisia, joten heitä ei siksi missään nimessä pidä sotkea näihin alkuperäisjuutalaisiin.

Kasaarien poliittiset ja taloudelliset kytkökset ovat tähän päivään mennessä nostaneet heidät talouselämän johtoon, jossa he pyörittävät mm. Lontoon keskustassa omaa yksityistä monopoliaan, joka tunnetaan tuona yksityisenä korttelina, jossa vaikuttavat juuri nämä maailman rikollista huippua edustavat kasaarien pankit/suuryhtiöt.


Jacob de Rothschild johtaa kasaarien pankkimafiaa

Jacob de Rothschild johtaa tällä hetkellä tätä Rothschildien kasaaripankkivusun johtamaa pankkimafiaa.
Hänellä on siis ylin päätäntävalta mm. keinuttaa Kiinan, Venäjän, Japanin sekä muiden valtioden valuuttoja manipuloimalla kursseja.Voit olla vasta Rothschild, jos sinulla on oikeus tökkiä sormella vaikka Englannin Prinssi Charlesia, kuten tässä tekee näin Evelyn de Rothschild.


Millä Rothschildit ovat hankkineet itselleen maailman suurimman omaisuuden Rockefellerien suvun kanssa ? 


Vaikka sanotaan, että Rockefellerien suku teki tuon jättimäisen omaisuutensa mm. öljybisneksessä 1800-luvun lopussa Standard Oil yhtiöllä, niin tämä ei ole kuitenkaan koko totuus.

Koska kuten Astorien suku teki itsestään 1800-luvun alussa maailman rikkaimman suvun ooppium markkinoiden monopolilla, niin Rockefellerien suku toimi kaiken tuon öljymonopolinsa taustalla myös huumekauppiaina.

Rothschildien pankkisuku on myös tämän maailman TOP-1 luokan huumekauppiaiden monopoli numero yksi.

Koska heillä on suorat yhteydet CIA:han, joka hoitaa heidän pankkisukunsa huumeyhtiöihin liitttyviä huumeiden salakuljetuksia, jotka tehdään ns. salaisina armeijan sekä CIA:n mustina operaatioina (blackops).

Mutta se vielä että Rockefellerien suku toimii huumekauppiaina, niin heillä on suuret omistukset myös lääketeollisuuden miljardivoittoja tuottavista lääkeyhtiöistä.

Britanniassa paikallista Rothschildien organisoimaa huumekauppaa hoitaa taas britannian tiedustelupalvelu MI-6.

Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA on toiminut vielä britanniassa jatkuvasti britannian tiedustelupalvelun alaisuudessa aina vuodesta 1947 lähtien.

CIA:ssa ollaan edelleen lojaaleja näille kasaarien pankeille, jotka pyörittävät tätä maailmanlaajuista huumekaupan monopoleja.

Windsorien sukukin on näissä huumekaupoissa jatkuvasti mukana.

Britanniassa näihin huumekaupan monopolin suojeluoperaatioihin otettiin 1970-luvulla mukaan myös IRA:sta joukkoja, jotka värvättiin tehtäviinsä miltei aina MI-6:n toimesta.

Esim. crack -huumeen vienti mm. Amerikkaan sekä Britanniaan oli juuri MI6:n sekä CIA:n yhteinen operaatio ja tällä oli tarkoitus rappeuttaa köyhä ja tummaihoinen slummiväestö koukuttamalla heidät crack huumeiden pariin. Samalla kun tämä rikas eliitti nuuskasi tätä kallista kokaiinia omiin nokkiinsa.

 

Maailman 13 rikkainta pankkisukua toimivat kuin pilalle hemmotellut pikkulapsityrannit

Mutta nyt ymmärtäen tätä maailman 13 rikkaimman pankkisuvun retoriikkaa, koska he todellakin pyörittävät kaikkia näitä n. 147 suuryhtiötä, jotka käytännössä kuvittelevat omistavansa tämän koko planeetan.

He kun ovat myös luoneet tämän pankkiirien huumekaupan, aseiden salakuljetuksen, lääketeollisuuden (BIG PHARMA) kaltaiset viemärit, jotka imevät noihin viemäreihin tämän lähes kaiken liikkeellä olevan rahan pankkien kautta, joissa pankit vielä riistävät niiltä jotka eivät saa velkojaan maksettua ihan omakotitalot lopulta takaisin pankeille. 

Jos näillä taloustyranneilla on tällainen retoriikka, niin sehän on kuin miljoonäärien perheeseen syntynyt pikkulapsityranni, joka on jo lapsesta asti pilalle hemmoteltu ostamalla hänelle kaikki mahdollinen. Mutta ei silti uskoisi, että olisi sellaisia vaikka Saksalaisten pankki-miljardöörisukujen pikkulapsia jotka vaativat itselleen Puolaa. Mutta kun heistä tulee aikuisia, niin sitten tuo on jo heidän todellisuuttaan, vieraiden valtioiden ryöstäminen.

Sitten jos tällainen pilalle hemmoteltu eliittikakara hukutetaan miljoonien euron leluihin, niin hän saattaa saada yhtäkkiä jälleen raivokohtauksen ja vaatia taas itselleen uuden 700 000 euron arvoisen sähköjunan, jolla tämä ipana voi sitten ajella tuossa 400 m2 kokoisessa leikkihuoneessaan.

Mutta olettaen että tällaiset pikkuipanat kasvavat vielä jossain kohtaa aikuiseksi ja jos se ovat sattuneet syntymään näihin maailman rikkaimpiin sukuihin, niin heidät kyllä opetetaan siellä noiden pankkisukujen kylmille tavoille. Koska tuolla huumekaupan  kuin myös aseteollisuuden ylimmässä monopoliasemassa puhaltavat aina hyvin kylmät tuulet.

Näille kasaarien eliitin pankkisuvun miehille ei ole missään vaiheessa raha merkannut yhtään mitään, koska sitä he käyttävät vain meidän kapitalistisen talousjärjestelmän kuluttajien orjuuttamiseen. Koska tuo paperiraha on pelkkä sopimus siitä, että joku lainanottajat lupautuu maksamaan lainansa pankille takaisin korkojen kera. Samalla kun nämä Rothschildit murskaavat Euroopan valtioiden taloutta hajalle kuin rotat.Milloin Suomi antoi Rothschildeille pikkusormen ? 

On vanha sanonta siitä, että jos antaa pirulle pikkusormen, niin se vie lopula koko käden.

Mutta Suomen valtiohan antoi Rothschildeille tämän symbolisen pikkusormen silloin vuonna 1860, jolloin  valtiomies J.V. Snellman joutui lähtemään silloisen Rothschildien pankkisuvun pankkiiri Carl von Rothschildin puheille neuvottelemaan tänne 6 miljoonan markan lainan. Koska oli niin huono sato, että täällä Suomessa kuoli lukuisia ihmisiä nälkään.


J.V. Snellmanhan sai sitten lopulta oman pärstänsä tuohon Suomen 100 markan seteliin vielä ennen Sibeliusta.

Suomi sai siis oman rahayksikön vuonna 1860, mutta paljon olennaisempaa on tietää se, että tuo 6 miljoonan markan laina lainattiin Rothschildien suvulta.

Takaisinmaksukykyyn ei edes luotettu tarpeeksi, joten sitten Carl von Rothschild joutui lainaamaan tuon 6 miljoonaa markkaa omasta pussistaan.

Tämä mitä tässä tällä hetkellä tapahtuu Suomen Pankissa, niin Suomen Pankin kultaharkoista ei juuri ole kuin vain mutupohjaisia tietoja, että niitä on säilötty mm. Tsekin keskuspankkiin sekä Englannin keskuspankkiin.

Hieman alle viidennes Suomen Pankin kullasta on Yhdysvalloissa keskuspankki Fedin tallessa New Yorkissa näiden tietojen mukaan.

Mutta se mitä suomalaisille ei edelleenkään kerrota julkisuudessa on se, että Suomen Pankki luovutti oman rahansa painamisoikeuden tuon EMU-rahaliiton sopimuksen jälkeen.

Ruotsi ja Tanska taas tekivät fiksusti, koska he eivät suostuneet luopumaan omasta rahastaan.

Nyt jos joku suomalainen siis luulee, että Suomen Pankki painaa nämä eurot ja laittaa tänne suomeen kiertoon, niin tämä ei valitettavasti pidä paikkaansa. Sillä Suomen Pankki joutuu lainaamaan jokaisen Euroopan Keskuspankin kautta tänne toimitetun euron setelin ja maksamaan sen vielä näinä valtionlainoina korkojen kera takaisin Euroopan Keskuspankille.

Mutta tämä rahamonopolin huijaaminen toteutetaan aina Wall Streetin sijoituspankeissa, josta taas tämä liikkeelle laitettu raha laitetaan eteenpäin myös näille Ruotsin Nordealle tai muille OP, S-pankki, Dankebank pankeille.

Sillä jos näiden pankkien asiakkaat tietäisivät sen, että mistä nämä rahat ovat alunperin tulleet, niin sen jälkeen koko luottamus koko pankkialaan romahtaisi ja rahan arvokin saattaisi laskea.

Rothschild manipuloi dollarin kursseja mm. Bitcoineilla

Tämä Rothschildien pankkisuku on käynyt jatkuvasti taloussotaa eri valtioiden valuuttoja vastaan, joissa se on hyödyntänyt jopa Bitcoinin kryptovaluuttaa hyväkseen.

Tämän takia Bitcoinin arvo on pysynyt niin vahvana viime vuosina, koska siellä on juuri näiden sijoituspankkien rahaa niin paljon laitettu kiinni Bitcoineihin.

Rothschildien pankkisuvulla on näissä maailman valuuttamarkkinoilla vain yksi intressi takanaan ja se on kaikkien maailman valtioiden keskuspankkijärjestelmän haltuunotto.

Heitä kiinnostaa vain olla koko maailman taloustyranni ja alistaa kaikki heidän edessään toimivat kilpailijat pois markkinoilta ja eteenkin yksityisyrittäjät heidän jyrien allensa miltei aina jää pitkässä juoksussa.

He käyttävät tuosta heidän väkivaltaisesta markkinakäyttäytymisestä nimeä vapaakauppa, vaikka tuo on kaikkea muuta kuin vapaata kauppaa, jos ohjat annetaan tällaisille finanssihirviöille.Mutta tietäen vielä mikä verilinja (lisko) näillä pankkisuvuilla on, niin tuon heidän Babylonian ajoilta lähtevä verilinja tuli näiltä negatiivisilta liskorodulta, joita tuli tänne mm. Zeta Reticulilta asti.

Joten jos tuollainen valloittajarotu on alkanut geneettisesti jatkamaan omaa verilinjaansa ja tullut riehumaan tällaiselle Telluksen elämänkokeiluplaneetalle, niin ongelmia alkoi syntymään siinä vaiheessa kun he eivät enää kunnioittaneet vapaan tahdon lakia. Vaan alkoivat sadistisesti pompottelemaan sekä määräilemään muita.
Hajoita ja hallitse (Divine and Conquer)

Tämä negatiivinen avaruusrotu jonka verilinjan nämä nykyiset hallitsijasuvut perivät olivat negatiivinen Anunnaki-rotu.
 


Sumerilaiset pitivät Anunnakeja jumalinaan ja tästä ovat peräisin nämä lukuisat sumerilaisilta ajoilta peräisin olevat kiviin tehdyt kaiverrukset.
 


Jos siis tämä Babylonian Mesopotamiassa sijainnut valtakunta, joka sijaitsee n. nykyisen Irakin valtion eteläosassa oli tuona muinaisena aikana negatiivisen Anunnaki-rodun hallinnointialue.

Niin ottaen huomioon senkin, että Babyloniasta lähtivät liikkeelle myös nämä ihmisten sekä lapsien uhraamiset okkultistisille jumalille, joita myös sumerilaisina aikoina harrastettiin.

Esim. tämä Moloch on yksi okkultistinen jumala, jolle surmattiin lapsia näissä eliitin ihmisuhri rituaaleissa jo Babylonian aikoina. 


Mutta edelleen joka kesän heinäkuussa San Fransiscon metsissä yksityisesti kokoontuvat Bohemian Groven tapahtumaan kokoontuneet eliitin sisäpiiriläiset uhraavat siellä edelleen tälle samalle okkultistiselle Moloch jumalalle lapsia. Siis polttavat elävältä niitä kuten kuvasta näkyy.


 
Teksasista kotoisin oleva Alex Jones onnistui livahtaa tuonne Bohemian Groven tapahtumaan kesällä 2000, jolloin hän valehteli olevansa joku Teksasilainen öljymiljonääri. 

No hän pääsi sinne sisälle asti ja sai vielä salakuvattua tuon koko Moloch -rituaalin VHS-videokameralla.

Sitten  kun hän muutama vuosi myöhemmin otti tämän lapsenuhrausrituaalin puheiksi erään politiikon David Gergenin kanssa, niin tämä Gergenin ilme muuttuu todella happamaksi, kun hän tajuaa että mr. Jones onnistui livahtaa tuonne heidän eliitin ulkoruokintatilaisuuteen, jossa uhrattiin pikkulapsia okkultistisille jumalille salaisessa Moloch-rituaalissa.

Jo Englannissa on ollut viime vuosina käynnissä tämä eliitin pedofiiliskandaali, jossa selvisi että entisiä pääministereitäkin oli sekaantunut pikkulasten murhiin sekä raiskauksiin.

Sitten muutamaa vuotta myöhemmin Washington DC:ssä alkoi tapahtua ja selvisi, että paikallisessa pitseriassa harjoitettiin poliittisen sekä rahaeliitin pedofiliaa.

Englannin prinssi Andrew on mm. erittäin hyvä ystävä tämän yksityisestä Lolita Lines nimisestä eliitin pedofiililentoyhtiöstä kiinni jääneen miljardööri Jeffrey Epsteinin kanssa.

Epsteinhan välitti Andrewille alaikäisiä tyttöjä, joita hänellä oli saatavilla kuin apteekin hyllyltä.

Entinen USA:n armeijan presidentti Bill Clinton lensi myös näillä Lolita Expressin lennoilla, joilla oli tarjolla mm. 12 vuotiasta Epsteinin tarjoamaa sakkolihaa.


Tässä kuvassa tämä lapsikauppias Epstein poseeraa yhden 13 vuotiaan tytön kanssa, joka on myös hänen yksityisestä lapsiseksiorjien katalogistaan.

Jos jo viimein tästä näemme sen, että miten nämä kasaarijuutalaiset liikemiehet kohtelevat ihmisiä kuin joinain eläintarhojen lemmikkeinä.

He harjoittavat lapsikauppaa ja myyvät näitä kidnapattuja nuoria tyttöjä mm. Saudi-Arabiaan seksiorjiksi.

Heille ihmiset ovat yksinkertaisesti kauppatavaraa, joista varsinkin näiden varakkaiden pedofiilien kynsiin myydyistä lapsista tulee vielä paras hinta kaupan päälle.Pedofiili Epsteinillä on ollut jo pitkään yksityinen saari, joka on ollut hänen järjestämien ja isännöimien pedofiilijuhlien tapahtumapaikka, joiden seremoniamestarina hän itse on toiminut.

Sinne on kokoontunut mm. kuuluisia poliitikkoja, liikemiehiä, kuninkaallisia sekä akateemikkoja, joille Epstein on sitten tarjonnut alaikäisiä prostituoituja. 
 


Cathy O'Brien on yksiä näitä harvoja naisia, jotka on selvinnyt näistä lapsiseksiorjan olosuhteista. Koska hänen kohdallaan kävi näin kuten yleensä, että jonkun insestiperheen lapsi myytiin jenkeissä suoraan valtiolle presidenttien hyväksikäytettäväksi lapsiseksiorjaksi.

O'Brien kertoi kuinka hän toimi useille USA:n presidenteille jo 70-luvulla heidän henkilökohtaisena prostituoituna, mutta hänen tehtävänään oli myös hankkia presidenteille kokaiinia. Bill Clintonillakin oli kuulemma tapana sitä imuroida nokkaansa aika määriä hänen ollessaan presidenttinä.

Maailman salaisen hallinnon sisälle valikoidut sekä kidnapatut lapsiseksiorjat vielä korvamerkitään omilla numeroilla, joista vastaa CIA.
Fritz Springmeierin yhdessä kirjassa kerrottiin muutamasta MK ULTRA keinoin ohjelmoidusta seksiorjasta, joista kummallakin oli omat sarjanumerot.

Missä menee rajat moraalille ? 

Näiden 13 rikkaimman pankkisuvun rahoittaman sekä organisoiman  huumekaupan, asekaupan, lääkekaupan sekä Hollywoodin viihdeteollisuuden sekä pornoteollisuuden avulla ovat nämä vaikutusvaltaiset pankkiirit onnistuneet jo rikkomaan länsimaalaisen yhteiskunnan moraalin. Koska se on uuden maailmanjärjestyksen tavoite saada luotua vielä niin sairas yhteiskunta, että vielä joskus tulevaisuudessa ihmiset hyväksyisivät vielä pornon tavallisena yhteiskunnallisesti hyväksyttynä taidemuotona.

Silloin kun moraalin kompassista on neula katkennut, niin koko tulevat sukupolvet kasvatetaan ilman moraalia.


Katy Perrykin (poptähti) on oikeasti pelkkä mind control victim, eli tytön mieli on saatu jo rikki.

Illuminaatit ovat siinä äärimmäisen taitavia, että he osaavat hämätä koko tätä nuorempaa sukupolvea mm. lukuisten Pop-artistien kautta, joiden vaikutus esim. muoti ja muun pinnallisen kulttuurin johdosta on suunnattoman voimakas. Jolla sitten ohjataan koko nykyistä nuorta sukupolvea elämään tämän tulevaisuuden moraalittomuuteen perustuvan standardin mukaan.

Mutta tällainen moraalittomuudelle perustettu matriisi ei onnistuisi ilman, että ohjelmoitavalle ihmismielelle syntyisi ensin näitä sivupersoonia. Koska sivupersoonat ovat avain koko tässä moraalittomuudelle perustuvassa aivopesussa.

CIA:lla on esimerkiksi toiminut jo pitkään Delta-ohjelmoinnilla luotu erikoisyksikkö, jonka palveluksessa olevat ovat näitä ns. Mantsrurian kandidaatteja. Eli heidät on ohjelmoitu noilla keinoin, että heidän mielensä on rikki. Koska muuten nämä salamurhaajat eivät kykenisi säilyttämään edes mielenterveyttään siinä, minkälaisia hirmutekoja he ovat kuitenkin kaiken aikaa tehneet.

Springmeyerin kirjassa "Syvempää tietoa Illuminatista" kuvataan Delta-yksikön toimivan armeijan alaisuudessa ja useimmat Delta-orjat eivät mm. tunne edes pelkoa että he itse kuolisivat. Mutta ohjelmoija (handler) voi kyllä asentaa tähän orjaan kuolemanpelon.


Kun pankkiirit ovat niitä pankkirosvoja, niin pankkirosvojen paikka on vankilassa eikä pankkien johdoissa

Nyt viimein tultaessa tähän ydinasiaan, että jos pankkiirit ovatkin niitä pankkirosvoja, niin pankkirosvojen paikka on siellä vankilassa eikä näiden pankkien johdoissa.

Mutta miten voit saada pukin pois vartioimasta kasvimaata ? 
Kasaarien bisnesklaani kun on laajentanut toimintansa jo niin syvälle pahuuden suohon, että tuon luokan roistot pelaavat jo isokenkäisten huume kenraalien liigassa.

Heillä on omistuksessaan myös tämä ent. yksityisarmeija Blackwater sekä he käärivät nytkin voittoja Syyrian sisällissodalla.

Mutta kuten myös CIA tekee jatkuvasti poliittisten vihollistensa profilointia ja tutkii tällä heidän heikkouksiaan.

Niin näiden kasaarien pankkiirien heikkous on helppo löytää ja se on rakkaus.

Sillä he ovat niin täynnä pimeyttä itsessään, että he pelkäävät rakkautta ja mikäli me lähettäisimme näille valtionryöstäjille kirkasta ja valkoista valoa. Niin sen vaikutus neutralisoisi paljon näiden tyrannien painiotetta, jolla he pitävät tätä planeettaa otteessaan.

Vaikka nämä Rothschilditkin käyttäytyvät markkinoilla kuin kuristajakäärmeet, niin heidän kanssaan pitäisi vaan osata Suomenkin valtionjohdon pelata oikein. Koska kuristajakäärme ei anna tuumaakaan periksi, jos hellität otteen heidän kanssaan.

Rothschildien tulevaisuus näyttää todella surkealta sen perusteella, että he tulevat todellakin vielä tuhoamaan itse itsensä. Koska tuo heidän minä omistan tämän planeetan ja minä tuhoan tämän planeetan kauppapolitiikka tulee tuhoamaan itse itsensä.

He ovat itse niitä hyödyttömiä suursyömäreitä, joiksi he nimittelevät mm. työttömiä ihmisiä, koska työttömiä ihmisiä kun ei taas voi käyttää työtä tekevinä ihmisorjina teollisuuden hyväksi.

Mutta jos nämä 13 maailman rikkainta pankkisukua nyt teoreettisesti saataisiin oikeuden eteen näistä lukuisista sotarikoksistaan, niin laitettaisiinko heidät vaikka Siperiaan luomaan lunta 20 vuodeksi. Vai mikä teidän mielestänne olisi heille sopiva rangaistus ? 

Vai olisiko parempi jos heidän tuo koko maailman muilta ihmisiltä ryöväämä omaisuus palautettaisiin ns. kristillisesti tasan, koska silloinhan meistä olisi jokainen miljonääri.

Rothschildien pankkisuvulla on hallussaan kultavaroja niin paljon, että se on piilottanut niitä eri puolille maailmaa niin paljon, että siksi kullan arvo pidetään tuossa samalla tasolla mitä kannabis maksaa kadulla grammoina.

Vaikka nämä Rothsdhildien suvun pankkisedät eivät välttämättä edes imuroi kokkelia nokkaan, niin heille tuota narkomaniaa edustavat kultaharkot, joita heillä ei ole koskaan tarpeeksi.

Aivan kuten mikä tahansa riippuvuus johtuu usein vain aivojen serotoiinikeskuksen vajeesta, jota sitten aivojen dopamiinin välittäjäaineella korvataan tällä riippuvuudella. Vaikka näiden lukuisten päihderiippuvuuksien taustalle kuitenkin kätkeytyy se itse alkuperäisen riippuvuuden perimmäinen aiheuttaja, joka lienee mitä suurimmissa määrin olevan rakkaudettomuus ja läheisyydenkaipuu.

Jos nämä kasaariheimot olisivat noissa pankkisuvuissaan vähän malttaneet olla antamatta niitä selkäsaunoja niille sukujensa nuoremmille jäsenille, niin sinne olisi saattanutkin syntyä jo myös humanistista ajattelua. Mutta tämä CIA:n luoma MK ULTRA keinolla saatu rikottu mieli on katsottu edelleen miltei tehokkaimmaksi keinoksi rikkoa lapsen mieli.

Mutta ei pidä unohtaa, että myös Rockefeller Foundationin rahoittama naisten tasa-arvoliike sekä perheinstituutioiden hajoittaminen lapsille annettuine selkäsaunoineen, on myös ollut yksi olennaisin osa tämän länsimaalaisen perhekeskeisen kulttuurin tuhoamisessa.

Silloin perheet toisensa jälkeen saadaan hajalle tällä sekä henkisellä että fyysisellä väkivallalla ja vielä lapset alkavat heijastaa valtion heidän vanhemmikseen. Niin tuossa vaiheessa nämä pankkiirit vetivät isomman kortin.


Mutta näiden pankkiirinistien kanssa pitäisi osata muiden valtioiden pelata oikein, eikä noille paratiitteille pidä antaa tuumaakaan periksi tämän eurolla käydyn taloussodan edessä.Hei Suomen Pankki.... Markka takaisin niin kuin olisi jo ja maksakaa se 20 miljardin eroraha näille käärmeille. Niin kyllä ne sen ottaa vastaan vielä ilomielin.

Lähteet:  https://geopolitics.co/2015/03/11/hidden-history-of-the-incredibly-evil-khazarian-mafia/

http://www.whale.to/b/ruesch.html  

https://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/sociopol_drugs01.htm 

http://yle.fi/uutiset/3-6908634 

https://cointelegraph.com/news/rothschild-dumps-us-dollar-for-gold-other-currencies-bitcoin 

https://www.youtube.com/watch?v=qhs07jDKMFQ