http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, maaliskuuta 25, 2017

CIA:n salaiset PSI-projektit


Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA:lla on jo pitkään toiminut salaisia PSI-yksiköistä, joiden tehtävänä on huumata ihmisiä eri puolilla maailmaa. 


Esimerkiksi Thaimaan hallitus on sallinut CIA:lle, että he voivat käyttää maansa kansalaisia näissä salaisissa PSI-kokeissa (parapsykologia) suorina koekaniineina. 


PSI-operaatiot ovat kemiallisella huumauksella aiheutettuja tilanteita, joissa usein suurille määrille ihmisiä aiheutetaan synteettisillä tutkimuskemikaaleilla tai muuntohuumeilla huumaus. 


CIA sitten tutkii että miten nämä aineet vaikuttavat mm. huonoilla tripeillä näihin ihmisiin.


Design huumeita on tämän vuoksi CIA laittanut itse tarkoituksellisesti juuri konemusiikin skeneen liikkumaan, koska tuollaisessa toimintaympäristössä nämä PSI-projektit on paljon helpompi suorittaa.


Muutama vuosi sitten Helsingin huumepoliisi takavarikoi lähes 60 kiloa mCPP nimistä designhuumetta ja selvitti myös kymmenien tuhansien Bromo Dragonfly nimisen design huumeannosten valmistamisyksikön Helsingissä.


Takavarikot tehtiin Helsingin kruunuhaassa sijaitsevasta kerrostalohuoneistosta sekä tämän kyseisen talon kellaritiloista.
PSI operaatiot ovat armeijan sekä tiedustelupalvelun salaisia operaatioita


Nämä parapsykologisiin projekteihin keskittyvät PSI-yksiköt ovat CIA:ssa erikoiskoulutettujen yksikköjen kautta ylläpidettyjä salaisia yksiköitä.


Mutta vielä joskus n. 50 vuotta sitten nämä PSI-yksiköt toimivat vielä CIA:n MK ULTRA:n alaisuudessa, jonka kohteiksi joutuivat myös suomalaislapset. Koska näitä muutamia suomalaisia lapsia huumattiin CIA:n toimesta LSD:llä vuosien 1958 ja 1960 välisenä aikana Norjassa järjestetyillä kesäleireillä.


Nämä leirit olivat samalla osa CIA:n salaista MK ULTRA ohjelmaa, jossa selvitettiin näiden lasten tunnereaktioita, miten he reagoivat LSD:n aiheuttamiin tuntemuksiin.

Jos CIA nimitti tuota tuolloinkin pelkäksi tavalliseksi lapsiin kohdistuvaksi tutkimukseksi, niin Suomen suojelupoliisilla (SUPO) ei tuolloinkaan ollut juuri mitään valtaa laittaa kampoihin CIA:lle. Koska CIA oli jo tuolloinkin pitänyt Suomen kansalaisia heidän täysinä koekaniineinaan.


Tätä leiriläisten huumaamista ei olla vieläkään CIA:lla lopetettu, vaan sitä jatketaan vielä suomalaistenkin kesäleirien kohdalla, joissa nämä synteettisten tutkimuskemikaalien kokeet on pääosin tehty edelleen pienillä LSD-annoksilla. Koska CIA pitää vieläkin LSD:tä eräänlaisena huumausainaiden äitinä, koska sen syntetisointi toteutettiin menestyksekkäästi tuolloin yli 50-vuotta sitten erään CIA:lle työskennelleen kemistin toimesta.


Tätä LSD:tä yritettiin alussa soveltaa USA:n armeijan käyttöön, mutta aika pian todettiin se, että se oli huono taisteluhuume, koska sotilaat alkoivat mm. nauraa puille metsissä jne.


Lopulta USA:n armeija ja CIA loivat omat piristehuumeet, joita se alkoi hyödyntää näissä USA:n armeijan päättymättömissä sodissa.


Tämä synteettisillä tutkimuskemikaaleilla huumaaminen on CIA:lla hyvin yleinen tapa, joilla he pyrkivät mm. saamaan hiljennettyä poliittiset toisinajattelijat.


Joihinkin tapauksiin he käyttävät vielä neutraalimpaa synteettistä kemikaalia, jolla vaan tämän dropin saaneen henkilön keho saadaan puudutettua niin paljon, etteivät heidän lihaksensa enää toimi. 


Näin tällainen huumaus sitten ikään kuin toimii jo suorana pelotteena näille toisinajattelijoille, että kuinka heidät yritettiin jo myrkyttää. Mutta heidät saatiinkin vain paikallispuudutettua hetkeksi.


EU maiden toisinajattelijoille on luotu oma CIA:n vaatima informaatiosodan doktriini, jossa näille NATO:n stay behind verkostoille on annettu miltei vapaat kädet, koska Saksan armeijalla on niissä suurin päätäntävalta.
Organisoitu joukkovainonta (Gang Stalking) on edelleen CIA:n salaama yksikkö


Gang Stalking, eli tarkemmin joukkovainonta on CIA:n alaisuudessa toimiva poliittisten toisinajattelijoiden sekä nonkonformisteihin kohdistettu maailmanlaajuinen vainontaohjelma, jota harjoittavat suomessa jopa äärivasemmistolaiset tahot. 


Gang stalkingin joukkovainontaan kuuluvat monet eri tekniikat ja yksi niistä on katuteatterin järjestäminen, jolla nämä monet joukkovainoamisen kohteet saadaan jo peloteltua hiljaiseksi.


Mutta gang stalkingin yhtenä perustekijänä on aina saada mustamaalautta sen kohteena oleva henkilö, sekä vahingoittaa kohdetta vakavasti myös psyykkisesti, joista maineen tuhoaminen on heidän tärkein tehtävä.


Tällä katuteatterilla tarkoitetaan sitä, että siinä tämän joukkovainnonnan kohteen psyyke on tarkoitus saada heikkenemään sillä, että nämä hänen ympärillään lavastetut tilanteet ja ihmiset saattavat alkaa puhua tästä vainonnan kohteesta jotain. Jolla sitten olisi tarkoitus saada kohteena olevan henkilön psyyke koetukselle.


Autoilla tehtävä seuraaminen kuuluu tähän aika tuntuvasti, koska sillä keinoin näitä henkilöitä seurataan kellon ympäri ja tällainen toiminta lopulta yleensä johtaa siihen, että nämä vainotut alkavat kokemaan ahdistusta sekä turvautuvat sitä mm. linnoittautumalla koteihinsa. 


Joukkovainoajien yhteisöihin kuuluu Suomessa myös poliittisen eliitin yksityisiä että myös julkisia organisaatioita. 


Mutta koska tämä gang stalking toiminta on niin organisoitua, että näillä sitä harjoittavilla puolisotilaallisilla tahoilla on käytössään myös tutkateknologiaa. Niin näin näitä stalkattuja voidaan valvoa aina jopa niin tarkasti, että heidän kotoa poistumiset voidaan näillä keinoin valvoa hyvin tarkasti.Yhdysvalloissa James Walbert niminen mies oli yksiä näitä joukkovainoamisen kohteeksi joutuneita. Niin hän haastoi lopulta jenkkien hallinnon oikeuteen.


Hänen tapauksessaan oli vielä sellainen asia, että hänestä löydettiin häneen asennettu mikrosiru.  Mielenhallintakin on vain yksi järjestemällisesti toteutetun gang stalkkaamisen rikosnimikkeistä, joita ovat mm. autolla yliajo, lavastettu auto-onnettomuus, autoilla seuraaminen jne.


Gang stalkingiin kun kuuluvat sekä organisoitu vainonta, että myös tämä elektronisten täsmäiskujen tekeminen, joihin kuuluu myös tuo mikroaaltoaseilla tehtävä kiduttaminen.


Mutta CIA:lla on löytynyt myös sellainenkin käytössään oleva teknologia, että he voivat manipuloida myös näiden implantoitujen uhrien unia ns. aiheuttamalla heille näitä keinounia.
Esim. CIA:n Project Monarch nimisen yksikön alle ohjelmoidut seksiorjat ohjelmoidaan aina tiettyyn kellonaikaan, kun tapahtuu tämä heidän implantteihinsa lähetetty aktivointi, joka tapahtuu Suomen aikaa klo +3.00 EST


Tämä aktivointi on sitä, että silloin heille lähetetään noihin implantteihinsa uudet ohjelmat. 


Seksiagentit on ohjelmoitu viettelemään ja heistä suurin osa on naisia, koska naisiin tämä monarch viettelyohjelmointi tehoaa 73 prosenttisesti tehokkaammin.


Mutta tätä monarch ohjelmointia esiintyy myös lukuisissa lapsille suunnatuissa piirretyissä kuten Disneyn tuotannossa.

Monarch perhonen on tämän CIA:n Project Monarchin symboli sen takia, koska traumaattisella metodilla kidutetut naisuhrit näkivät noiden kidutuksiensa jälkeen monarch perhosta muistuttavan kohteen, joka oli kuitenkin vain abjektiivinen näköharha.

Mutta siinä vaiheessa jos heidän mielensä meni rikki ja jakautui kahteen persoonaan, joista tämä toinen oli tämä monarchille jakaantunut personallisuus. Niin tuo on se monarch ohjelmoinnille perustuva alter-ego, joita nämä henkilöt käyttävät silloin kun heissä on tuo viettelyohjelmointi päällä.
Marilyn Monroe oli ensimmäinen CIA:n Project Monarchin testikohde, joka lanseerattiin kuin auto koeajolle. Mutta Marilyn ohjelmoitiin Hollywoodin elokuvateollisuuden käyttöön.


Marilyn toimi myös USA:n puolustusministeriölle agenttina, minkä vuoksi hänellä oli CIA:lle oma kulkukorttinsa. 
Vaikka nämä tiedot ovat edelleen olevinaan hyvin huippusalaisia, niin eivät nämä jutut silti ole mitään sen ihmeellisempiä jos näitä jaksaa vain vähän enemmän tutkia. Sillä totuus on taruakin ihmeellisempää ja kuvitelkaapa nyt, että jos tuo populaarimusiikkiteollisuuden vehkeily ei ole juuri noista 50-luvun ajoista muuttunut, niin sittenhän myös Britney Spearsillakin saattaa olla tuollainen samanlainen kulkukortti jonnekin USA:n puolustusminiteriölle. 


Spearsin kohdallahan tämä hänen persoonaansa ohjelmoitu altteri vahingoittui n. 10 vuotta sitten niin pahasti, että Spears jouduttiin viemään lopulta Kaliforniassa sijaitsevalle yksityiselle psykiatriselle klinikalle. Jossa hänet sitten lopulta saatiin ohjelmoitua uudelleen ja hänet näin värvättiin takaisin tuohon työhön, johon hänet oli alunperin siellä USA:n hallinnon kulisseissa ensin erikoiskoulutettu.


Vielä syy tähän, että miksi CIA käyttää edelleen jopa näiden populaarimusiikkiteollisuuden tähtiartistien kohdalla traumoilla aikaansaatua rikottua personallisuutta johtuu siitä, että tällä voidaan myös varmistaa se, etteivät nämä starat lipsauttele suustaan julkisesti mitä sattuu. Vaan keskittyvät siihen olennaiseen, eli tuohon populaarikulttuurin sisälle rakennetun popkultin säilymiseen.Britney Spearskin on siis pelkkä Illuminatin uhri, joka ei nauti yhtään tuosta hänen asemastaan.

Koska siinä vaiheessa kun olet jo myynyt sielusi paholaiselle, niin näiden populaarikulttuurin marioneteille se tilanne on hieman vaikeampaa yrittää päästä tuosta pattitilanteesta enää karkuun. Sillä tuo länsimaalaiselle viihdeteollisuudelle vaikuttava populaarimusiikin pelikenttä on niin sairas, että he pitävät näitä artistejaan samassa arvossa, kuin joku Saksalainen eläintarha jotain vastasyntynyttä jääkarhunpentua.

Heidät kun voidaan myydä nähtäväksi ja siellä kun liikkuu niin suuret summat kahisevaa, että tälle touhulle saatiin aikanaan rakennettua kokonainen populaarikulttuuri, jolle tuo pop-musiikki myös rakennettiin.

Vaikka musiikin luonnollisin tarkoitus on saada aikaan kuulijoissa esiin tiettyjä tunteita sekä tunnetiloja.

Mutta populaarimusiikin ylijohtajat päättivätkin, että he tuotteistivat koko homman niin, ettei enää musiikinkuluttajia kiinnostaneet kuin vain nämä pelkät esiintyjät sekä mitä heillä oli mm. päällään.

Mitä jos tällainen samanlainen sairas ja pinnallinen kulttuuri tuotaisiin vaikka suomalaiseen lavatanssikulttuuriin. Että menisikö sinne naiset vain katsomaan, kun joku Rovaniemeläinen haitaripartio tulee esiintymään ihan Rovaaniemeeltä asti. Siellä kiinnostaisi näitä naisia vain kyyräillä näitä karvaisia sekä haisevia haitarinsoittajia, eikä se itse tanssimusiikki niinkään kiinnostaisi ollenkaan.

Mutta sitten kun tässä artistissa ja sen ympärillä alkaa liikkumaan se ulkonäköön keskitetty imago, jonka ympärille tämä koko henkilökultille perustettu taiteilijan julkisuuskuva on rakennettu. Niin tämä on vääristänyt viihdeteollisuuden kautta koko musiikkiteollisuuden, jolloin lopulta ei ole enää kyse mistään musiikista, vaan pelkistä ihmiskaupan kuvamarkkinoinnista ja CIA on tällaisen katalogibisneksen mestari vailla vertaa.

Koska myös näiden Suomessakin vaikuttavien monikansallisten levy-yhtiöiden katalogipohjainen myynti pohjautuu hyvin vahvasti näihin CIA:lta opittuihin ihmismarkkinoinnin malleihin.

Seiska-lehti on kanssa toinen hyvä ja elävä esimerkki siitä, kuinka sinne sielunsa Allerille myyneet ihmiset hakevat elämälleen sisältöä sillä, että myivät elämänsä tämän köyhän kansan silmäiltäväksi.

Vaikka Suomen kuningaskuntaa ei enää ole, niin on silti edelleen tämä Suomen valtion hovi, johon kuuluu vaikka yhtä jos toista viihdetaiteilijaa, joista suurin osa pelkää ettei sitä mattoa vaan minään päivänä vedetä heidän altaan pois. Mutta osa on sitten saattanut lipsauttaa muutaman maahanmuuttokriittisen kommentin, jonka jälkeen on sitten tämä viihdeteollisuuden ylijohtajat vetäneet sen maton pois heidän jalkojensa alta ja ei enää näiden laulajien hititkään soineet radiossa, kun käsky kävi.

Tämä kertoo miltei kaiken olennaisen tästä koko viihdeteollisuden ympärille rakennetusta Suomen valtion viihdehovista, jossa yhdellekään taiteilijalle ei sallita poliittisen korrektiuden kehän rikkovaa retoriikkaa. Tai muuten ravistellaan se Suomen hovin matto alta ja päädyt sitten työttömyyskortistoon muiden köyhien kansalaisten kanssa.

Tämä on samalla oiva osoitus siitä, kuinka tämä koko viihdeteollisuuskin on pelkkä illuusio, jolle sen kuluttajat luovat vain sen arvon, jota heidän mielikuvituksensa onnistuu sille luomaan.

Mutta on uskomatonta, että miten tuo viihdetaiteilijan alta vedetty matto aikaansaa sen ilmiön, että tuo vielä muutama viikko sitten arrogantille ja ypeydelle rakennettu taiteilijan vääristynyt persoona laskee kuin oman egonsa rakentamaa liukumäkeä kohti sitä tavallisten pulliaisten pallomerta ja mikäli ei onnistu enää sieltä nousemaan takaisin jaloilleen, niin se ratkaisee tuon heidän tulevaisuutensa. Silti politiikassakin pätee tuo sama kirjoittamaton sääntö.


Lähteet: http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2017/02/gang-stalking-joukkovainoaminen-suomessa.html

http://indietarget.blogspot.fi/2014/09/mita-on-gang-stalking-eli.html

 http://www.blogster.com/somebody/vacation-france 

http://www.psychologicalharassment.com/psychological-manipulation.htm 

http://www.angelfire.com/pro2/dchakrab/shindex.htm 

http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/hiddenevil/hiddenevil.htm