http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, maaliskuuta 08, 2017

Vault 7 asiakirjat: CIA lavasti Venäläiset hakkerit Trumpin vaalien kaappaajaksi


Tuoreet Wikileaksin julkaisemat Vault 7 -asiakirjat näyttävät toteen sen miten CIA:n onnisti lavastaa Venäläiset kyberhakkerit Trumpin presidentinvaalikampanjan kaappaajiksi.

Obamana hallinto tarvitsi tähän temppuun kuitenkin FISA:lta (Foreign Intelligence Surveillance Act) luvan. 


John Podesta ja Hillary Clinton ovat tietojen mukaan olleet voimattomia yrittäessään estää Wikileaksin Vault 7 -asiakirjojen vuotoa. Koska herra Podesta on jo itse korviaan myöten kusessa tämän edelleen käynnissä olevan Washingtonin pedofiilijahdin poliittisessa keskiössä.

Lisäksi Vault 7 -dokumenteissa puhutaan jostain seitsemännen kerroksen salaisesta ryhmästä tai salaisesta hallituksesta ja tällä salaisella hallituksella voidaan hyvin todennäköisesti viitata näiden vapaamuurarieliitin illuminaatien ylijohton salaisiin touhuihin.

Vaikka Illuminati perustettiinkin vasta vuonna 1776 Saksan Bauerissa, niin siitä huolimatta se ei tarkoita sitä, etteikö tällaista salaseuraa olisi aina ollut olemassa. Koska Temppeliritarit olivat heidän esi-isiään ja Katolilaisen kirkon jesuiitat liittyivät remmiin myöhemmin.

Vatikaanin valta on edelleen hyvin suuri ja Suomenkin kirkollisveroista miljardeja lähtee joka vuosi salaisesti Vatikaaniin. Vaikka näistä asioista ei missään puhuta julkisesti.  


Syytä Venäjää (Blame on Russia) nappula on ollut valtaeliitin käytössä jo pitkään ja tämän ryssäviha doktriinin ovat luoneet Trilateraalisen Komission salaiset ajatushautomot.

Koska Trilateraalinen Komissio on se salaisen maailmanhallituksen elin, jonka toiminta vastaa poliittisen eliitin ulkoruokintatilaisuuksista. 

Sen jäseniä on vain vajaa 300 yhteensä, joihin kuuluvat Suomesta Antti Herlin, Martti Ahtisaari, Sixten Korkman ja Jorma Ollila jne.

Trilateraalisen Komission perustivat vuonna 1973 Rockefellerien pankkisuku, jota alkoivat johtamaan tuolloin vuonna 73 David Rockefeller, Jimmy Carter sekä Zbigniew Brezinski.

Minkä takia sitten tällaisten salaseurojen toiminta ei kestä päivänvaloa ja niiden kokoukset sekä kaikki toiminta täytyy salata julkisuudesta.

No koska siellä mm. päätetään maailman populaation vähennyksistä, eli tarkemminsanoen joukkotuhonnasta jota tapahtuu tälläkin hetkellä myös suomessa talouden nollakasvun keinoin.

Nollakasvu on tätä kun leikataan köyhiltä ja annetaan rikkaille, joka saa aikaan pienituloisiin kohdistuneen joukkotuhonnan aallon liikkeelle. 

Tämä on nollakasvun tarkoitus, koska sillä projektilla ei ole tarkoituskaan saada aikaan talouskasvua. Joten tässä suhteessa nämä Nordeankin ekonomistit puhuvat täyttä puuta heinää, kun he lupailevat Suomeenkin prosentin talouskasvua.

Ainoa mikä kasvaa on tähän mädäntyneeseen hyvinvointivaltioon turhautuneiden kansalaisten ärtymys ja turhautuminen. 


Lähteet: http://www.prisonplanet.com/vault-7-cia-can-stage-fake-russian-hacking-to-undermine-trump.html