http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, maaliskuuta 16, 2017

Nato lavasti kirjepommi-iskun IMF:n pääkonttoriin vasemmiston nimissä


Naton salaisia peiteoperaatioita (covert operations) toteuttava solu järjesti tänään lavastetun kirjepommi-iskun IMF:n pääkonttoriin Pariisin keskustaan.

Valeuutistoimisto Reutersin mukaan kirjeen avannut nainen olisi loukkaantunut lievästi IMF:n toimistossa.

Nyt poliisin väitetään tutkivan näitä tiloja, jotka sijaitsevat samasssa rakennuksessa Maailmanpankin kanssa.  


Keskiviikkona taas Saksan valtionvarainministeri Wolfgang Schäublen (kuvassa) toimistossa järjestettiin samanlainen kirje false-flag, jonka mukaan pommi ehdittiin tehdä vaarattomaksi ennen kuin se ehti räjähtää.

Iskusta syytettiin välittömästi vasemmistolaista militanttiryhmäää, joka toimii nimellä tulisolujen salaliitto.

Ranskan presidentti Francois Hollande kutsui tapausta raukkamaiseksi teoksi ja vannoi, että tekijät saadaan kiinni.


Miksi Ranska oli taas kohteena ? 
 
Ranskassa kovaa vauhtia lähestyvät presidentinvaalit ovat saaneet Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA:n sekä Naton yksiköt hyppimään seinille, koska Ranskan kansallisen rintaman puheenjohtaja Marine Le Pen (kuvassa) nauttii tällä hetkellä kovaa kansan suosiota. 


Joten tämän vuoksi Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA pyrkii jälleen manipuloimaan tulevia Ranskan presidentinvaaleja ja ylemmiltä tahoilta värvättiin nyt Nato asialle. Eli lavastettiin tällainen kirjepommi, josta sitten syytettiin taas vasemmistoa.


Naton salaiseen Stay Behind -verkostoon kuulunut operaatio Gladio lavasti pommi-iskuja pitkin Ranskaa, Saksaa sekä Italiaa 1970- ja 1980- luvulla. Silloinkin nämä lähes kaikki lavastetut pommi-iskut ja joukkomurhat lavastettiin vasemmistolaisten terroristisolujen tekemiksi. Joilla oli tarkoitus horjuttaa Ranskan vasemmiston valta-asemaa.

Mutta nyt nämä samankaltaiset salaiset solut lavastavat edelleen pommiattentaatteja vasemmiston nimiin, jotta näillä valtionterrorismin keinoilla nämä eräät vallankahvassa roikkujat saisivat romahdutettua oikean vasemmiston vaikutusvaltaa ja uskottavuutta.

Totuushan tästä nykyisestä vasemmistosta on se, että se on hyvin vahvasti CIA sekä FSB vetoinen myös Suomessa, missä millään viher-fillarikommunisteilla ei Suomea tulevaisuudessa pelasteta. Koska valtaan ovat jo ylentäneet niin vallan sokaisemat herrat, joiden taskut on täytetty lukuisilla HYVÄ VELI verkoston palkkioviroilla.Miten CIA pystyy vaikuttamaan Ranskan vaaleihin proxy keinoilla ? 


Läntisillä tiedustelupalveluilla on ollut monesti kiristyksen kaltaiset keinot, joilla he ovat pyrkineet vaikuttamaan kulloisen maan presidentinvaalituloksiin.


Joten sotilasliitto NATO on näine lavastettuine pommi-iskuineen ollut pelkkä monikansallisen sotateollisuuden (Military Industrial Complex) pyörittämä terroristijärjestö, joka toimii näiden CIA:n sotaloordien pillin mukaan.


Lähteet: http://www.ts.fi/uutiset/maailma/3436637/Pariisissa+rajahti+kirjepommi+IMFn+toimistossa++yksi+haavoittunut
https://fi.wikipedia.org/wiki/Operaatio_Gladio