http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, maaliskuuta 14, 2017

Illuminatin salattu historiaVaikka Saksan Bauerissa vuonna 1776 jesuiitta Adam Weishaupt perusti Illuminatin salaseuran, niin tämä nimi oli jo ollut Raumond Lullyn (1235-1316) toimesta 1200-luvulla.  

Lully toimi tuolloin espanjalaisena kabbalistina, joka toimi Englannin silloisen kuningas Edward II:n hovissa.

Eräs espanjalainen kabbalistinen ryhmä oli Alumbrados, joka toimi Espanjassa aina vuoteen 1520 asti.

Ainoa keino jolla Illuminati voisi menestyä oli pysyä luottamuksellisena ja tämän vuoksi jäsenet joutuivat antamaan valtiolo lupauksen tässä vihkimysseremonioissaan, jossa jäsenet vannovat valansa Luciferille. 

Mutta pitääkseen Illuminatin petoksen vain näiden seinien takana Weishaupt pyysi seuraajiaan valehtelemaan heidän saatanallisten päämääriensä saavuttamisen suhteen.

Kuvassa Saksan, Baijerissa vuonna 1776 Illuminatin salaseuran perustanut jesuiitta Adam Weishaupt

Hän kirjoitti vielä näin; "Henkilön täytyy puhua joskus yhdellä tapaa ja joskus toisella... niin että, koskien meidän todellista tapaa ajatella, me olisimme muuten läpäisemättömiä".

Illuminati kykeni jo 1700-luvulla houkuttelemaan jäseniä tarjoamalla heille äärentöntä valtaa ja maallista menestystä. Nämä jäsenet otettiin sisään tähän okkultistiseen veljeskuntaan saatanallisen vihkimysrituaalin kautta. 

Illuminatin sisällä oli jo 1700-luvulla 13 eri tasoa/astetta, jotka oli järjestetty kuin muissakin esoteerisissa ryhmissä. Missä korkeimman tason saavuttanutta jäsentä kutsuttiin kuninkaaksi ja toiseksi korkein oli taas Pappi ja kolmanneksi korkein Prinssi.

Myöhemmin he järjestivät hierarkiansa uudestaan ja omaksuivat kuuden tason järjestelmän jokaisen tason sisään.


Kristinuskon tuhoaminen oli Illuminatin suunnitelma alusta lähtien

Kristinuskon hävitys oli Illuminati järjestön tavoite alusta lähtien ja siihen oli laadittu aina hyvin huolella tehty suunnitelma. 
Illuminatin jäsenet olivat jo tuolloin 1700-luvun lopussa vannoutuneet satanismiin ja tämän salaseuran laajentuminen toteutettiin eri Euroopan vapaamuurarien looseissa.

Eräs Illuminatin kuriirina toiminut Lanze oli kerran ratsastamassa hevosella Frankfurtista Pariisiin mukanaan tärkeitä asiakirjoja, mutta salama iski häneen matkalla ja tappoi hänet.

Saksan, Baijerin hallinnon viranomaiset saivat nuo paperit kuulemma käsiinsä ja teki ratsian Illuminatin päämajaan. Joten näin tämän tuoreen salajärjestön dokumentit lähetettiin jo pikaisesti Eurooppaan, jolla yritettiin varoittaa näiden korruptoituneiden salaseuralaisten katalasta juonesta alistaa koko maailma vain heidän valtansa alle.

Näihin aikoihin Baijerin Illuminati oli jo laajentunut yli 12 maahan, joista mukana oli myös Yhdysvallat.

Baijerin hallitus tuomitsi useita Illuminaatin jäseniä, mutta useimmat heistä kuitenkin ehti paeta ja saivat mm. turvapaikan useiden silloisten eurooppalaisten johtajien luota. Weishaupt oli yksi heistä, joka pääsi pakenemaan ja hän kuoli vuonna 1811.


Suuri valkoinen veljeskunta

Eräs vapaamuurari Albert Mackey (kuvassa) kirjoitti ylistävän kirjoituksen Illuminatista kirjaansa Encylopedia of Freemasonry.

Tuossa kirjassaan hän kertoo kuinka hänen mukaansa Illuminatin alkuperäinen tarkoitus oli ensisijaisesti ihmisrodun nostaminen. 

Mutta tässä eräässä tuolloisessa vuonna 1933 julkaistussa New Age nimisessä aikakausilehdessä puhuttiin Illuminatin perillisten johtavan maailmaa edelleen ja heidät tunnettaisiin nykyään nimellä valkoinen veljeskunta.

Vuonna 1812 Amerikan Harvardin silloisen yliopiston johtaja Joseph Willard sanoi tästä kyseisestä killasta näin: "On riittävästi todisteita että tietty määrä Illuminaatin yhteisöjä on perustettu tähän maahan. He epäilemättä pyrkivät salaa kaivamaan maata kaikkien muinaisten instituutioidemme alta, jotka ovat pyhiä. 

Nämä yhteisöt ovat selvästi sidoksissa Järjestyksen eurooppalaisiin yhteisöihin. Me elämme nyt vaarallista aikaa, koska viholliset pyrkivät tuhoamaan meidät. Eli silloin meidän tasavaltalainen hallituksemme lopulta tuhottaisiin."

Willard oli aivan asian ytimessä jo tuolloin.

Eräs korkea-arvoinen vapaamuurari, joka alkoi varoittamaan näistä asioista laajempaa yleisöä oli muuan David Lee Hill Jr., joka sai lopulta maksamaan tästä aina hengellään. Koska hän oli myös mafia-pomo Joseph Bonannon läheinen ystävä.

Mies oli uskonnollinen ja tunsi kuitenkin tämän uuden maailmanjärjestyksen aiheet paremmin ja alkoi lopulta kirjoittaa siitä ihan kirjaa. Mutta kun hän oli lopulta saanut tuon teoksensa valmiiksi, niin mies sitten alkoi saamaan useita tappouhkauksia ja lopulta antoi tuosta teoksensa käsikirjoituksesta kopion yhdelle läheiselle ystävälleen. 

Kaksi viikkoa myöhemmin mr. David Lee Hill jr. oli sitten kuollut ja hänen väitettiin tehneen itsemurhan.

Hänen tuossa vieläkään julkaisemattomassa kirjassaan mies toteaa näin; Tänä päivänä organisaatiot jotka ovat Illuminaatin jälkeläisiä eivät kutsu itseään enää Illuminatiksi. 

Koska he eivät myöskään kutsu tätä miljardöörien yhteisöäänkään maailman hallitsemiseksi kommunismia käyttäen. Tai 1900-luvun instituutti, tai Salaisten suunnittelijoiden yhteisö. Kuitenkaan kaikki nimet joita nämä uus-illuministiset organisaatiot käyttävät eivät ole petollisia. Ryhmillä kuten World Federalist ja United Nations Association on nimet jotka heijastavat hyvin heidän päämääriään, jotka ovat maailman hallitseminen."

Hän jatkaa vielä; "Kyllä se on fakta, että Mellonit, Carnegiet, Rothschildit, Rockefellerit, Duket, Astorit, Dorrancet, Reynoldsit, Stillmannit, Bakersit, Paynet, Cullmannit, Watsonit, Tukesit, Kleinwartsit, DuPontsit, Warburgit, Phippsesit, Gracet, Guggenheimit (Huom. nämä Helsingin museottajat), Milnerit, Drexelit, Winthropit, Vanderbiltit, Whitneyt, Harknesit ja muut super-rikkaat illuministiset perheet tulevat erittäin hyvin toimeen kommunistien kanssa, jotka niin sanotusti luullaan haluavan ottaa näiden rikkaimpien rahasukujen rahat itselleen ja antaa ne kansoille. 

Mutta kuitenkin tämä on pelkkää petosta, jossa uskotellaan tuota että kuinka kommunistit olisivat kaikkien kapitalistien pahimpia vihollisia.

Vuonna 1991 julkaistiin kirja Be Wise As Serpents, jossa sitten mainittiin näiden maailman rikkaimpien 13 verisuvun sukunimet.

On siis olemassa nämä 13 maailman rikkainta sukua, jotka todellisuudessa ohjaavat koko tämän salaisen maailmanhallituksen suunnitelmaa.Myös Illuminatin 13 rikkainta sukua käyvät jatkuvaa sotaansa toisiaan vastaan

Vaikka yleisesti voisi kuvitella että näillä maailman 13 rikkaimmalla suvulla olisi ns. huipulla hauskaa tuossa ylimmässä sikariportaassa, niin todellisuudessa siellä on ollut jo viimeisten vuosisatojen aikana todella rankkoja matseja mm. Ruusujen Sodassa, jossa Yorkin ylemmystön huone otti rahasukujen välistä matsia tätä Lancasterien huonetta vastaan.

Nämä molemmat maailman TOP 13 rikkaimpiin rahasukuihin liittyneet rahasuvut olivat kaikki liittoutuneet maailman tavallisia ihmisiä vastaan, joita he kutsuivat itse halventavasti karjaksi.

Tässä kahden edellämainitun suvun välisessä sodassa kuulemma kuoli lopulta yli 100 noiden sukujen eliitin ylhäistöä.

Tieto tähänkin on peräisin Fritz Springmeyerin kirjasta
Bloodlines of the Illuminati.


Ylimmän tason Illuminatin haara on judisiaalinen haara (Satanic Sanhedrin)


Illuminatin ylimmällä tasolla toimii Illuminatin judisiaalinen haara, jolla on käytössä seitsemänkymmenen johtajan  komento, joilla on jopa kuulemma käytössään sama oikeussali, joka on ollut olemassa Jeesuksen ajoista lähtien. Muista vielä se että tämä Sanhedrin ristiinnaulitsi Jeesuksen.


Toinen hyvin vaikutusvaltainen haara joka toimii myös Illuminatin sisällä on Pilgrim Society, joka on luonteeltaan äärimmäisen salainen ryhmä. Jonka taso on luokiteltu Illuminatin sisäisessä hierarkiassa Prinssien tasolle. Sen jäsenet hallitsevat Springmeyerin mukaan lukuisia erilaisia Illuminatin alempia ryhmiä.


Astorien suvun lähtölaukaus kohti miljardöörikerhoa


Yksi näistä maailman 13 rikkaimmasta rahasuvusta on Astorit, joiden  dynastia sai alkunsa Saksassa.
John Jacob Astor syntyi vuonna 1763 Waldorffissa, Saksassa ja hän syntyi juutalaiseen perheeseen. Mutta silti tämä juutalainen verilinja on kätketty kyseisen suvun sukupuusta.


Astor oli alunperin pelkkä teurastaja/lihakauppias ja hän lopetti lopulta työskentelyn perheyrityksessä jo 16-vuotiaana matkustaakseen Amerikkaan ja tehtyään ensin pysähdyksen Englannissa.Jos nyt parsittaessa totuus näistä muista yksityiskohdista, niin hänellä oli jo tuolloin hyvin voimakas auktoriteetti ja hän pystyi luomaan jo henkilökohtaisia suhteita mm. Backhouse nimisen perheen kanssa Englannissa.


Lopulta John Jacob Astor lähti Englantiin ja siellä hänet saatettiin mitä todennäköisesti esitellä Britannian silloiselle tiedustelupalvelulle veljensä Georgen toimesta.


Joka tapauksessa hän sotkeutui Britannian sisäiseen ja ulkoiseen tiedusteluun ja alkoi olla sitten läheisessä yhteydessä Britannian vapaamuurareihin.


John Jacob avioitui lopulta Sarah Toddin kanssa.


Neljä vuotta tästä hänen veljensä George sitten lähetti hänet Amerikkaan edustamaan Georgen musiikki-yhtiötä. 


Hänen veljensä Henry tapasi hänet kun hän saapui vuonna 1784 ja tuolloin Jacob tutustutettiin sitten New Yorkin silloisiin okkultistiseen piireihin.


Tuolla vaikutti silloin sellainen yhtiö kuin Thomas Backhouse Company, joka oli turkiksia valmistanut yhtiö jonka lopulta John pyrki saamaan koko firman johdon omiin käsiinsä.


Mutta tästä sitten kävikin niin, että muuan Kolmensadan Komitea (Committee of 300) ryhmä päätti niin, että tämä turkis olikin vielä pikkubisnestä verrattuna ooppium kauppaan. Joten John Astor laajenti sitten liiketoimintaansa heti huumekauppaan, jota vastaan hänellä oli vielä erityinen monopoli. Koska häntä vastaan eivät kilpailujat edes halunneet ryhtyä kilpailemaan. Miksi? 


Tämä johtuu siitä koska Kolmensadan Komitean huumeloordit ovat aina päättäneet sen ketkä saavat ryhtyä näille maailman huumemarkkinoille näiksi ns. drugloordeiksi.


Vaikka amerikkalaiset turkikset tuottivat tuolloin Astorille kymmenenkertaisen voiton, niin hän alkoi tehdä suvulleen lopulta miljardeja tuolla ooppium kaupalla.


Mutta tämä salaisuus josta ei oikein missään virallisesti varsinkaan medioissa uskalleta huudella on se, että Astorien suku sekä nämä 12 muuta maailman rikkainta pankkisukua ovat myös koko tämän ajan olleet tämän koko planeetan huumekaupan suurimpia huumekeisareita. 


Sitä vaan pyöritetään sen verran nerokkaalla tavalla, että nämä huumekaupan ympyrät kierrätetään mm. CIA:n sekä useiden yksityisten armeijan puolisotilaallisten kenraalien ja muiden peitejärjestöjen avulla. Jolla sitten ollaan saatu näyttämään se että aivan kuin tämä huumekauppa pyörisi vain pelkästään näiden muutamien mm. Kolumbialaisten huumepomojen kautta.


John Astor sai jo vuonna 1807 erityisluvan kuljettaa rahtia, vaikka tuolloin amerikkalaiset laivat oli kaikki laitettu saartoon. Näin tuolloin käydyn vuoden 1812 sodan ansiosta tämä miltei kokonaan tuhosi muut amerikkalaiset laivanvarustajat.

Mutta Astorien suku teki myös yhteistyötä George Clintonin (kuvassa) kanssa maakaupoissa, joka oli myös Illuminatin porukkaa.


Clintonien sukuhan vaikutti jo tuolloin näissä isokenkäisten kuvioissa, joka on mediassa salattu näihin päiviin asti. 
On vielä myös hyvin mielenkiintoista kuinka John Colemanilla (kuvassa) oli britannian tiedustelupalvelun agenttina pääsy näihin salaisiin dokumentteihin, joita hän löysi toimiessaan Mi5:n palveluksessa.


Jacob Astor myös järjesti turkistyöntekijöidensä murhia, jotka metsästivät eläimiä turkisten tähden tai kävivät turkiskauppaa tämän Astorien turkisliikkeen kanssa. Niin Astor maksoi heille kaupat velkakirjoilla ja sitten Astorin lähettämät palkkamurhaajat surmasivat heidät, niin että Astor Fur Company pääsi sitten laittomasti ryöväämään heidät ja näistä murhista syytettiin mm. paikallisia Intiaaneja.


Tästä turkisbisneksestä seurasi aina se, että tuonne Oregoniin perustettiin Astoria-niminen kaupunki. Joka on vielä tänäkin päivänä huhujen mukaan saatanallisten noitapiirien keskuspaikka Oregonissa. 

Eikä sekään taida olla sattumaa, että kuinka tämä vuonna 1985 kuvattu Steven Spielbergin ohjaama nuorten suosiossa ollut elokuva The Goonies (Arkajalat) kuvattiin juuri tuolla Oregonin pikkukaupungissa


John Astor oli myös netonnut tällä vuoden 1812 sodalla todella suuret summat pääomaa. Mutta hän vielä tiesi ennakkoon sen, että tuo sota oli tulossa, koska hän oli vapaamuurarina sitä itse ollut suunnittelemassa.


Hänen vapaamuurariystävänsä John A. Armstrong (1758-1843) auttoi taas Brittejä USA:n silloisen sotaministerin ominaisuudessa.


John Astor oli jo muutama vuoden ajan osallistunut ooppium-kauppaan ja hän vuonna 1848 ilmoitti aina julkisesti lopettavansa ooppiumin rahtaamisen Kiinaan.


Mutta myös toinen Russelien rahasuku sai pienen siivun tästä Kiinan ooppium markkinoista.


Astoreilla oli jo tuolloin pääsy USA:n hallinnon sisäpiiriin ja he pystyivät rahasukuna tuota kautta kasvattamaan sukunsa omaisuuttaan suorastaan rakettimaisesti.


Mutta koska John Astor oli psykopaatti, niin hänellä ei ollut minkäänlaista empatiakykyä ja hän toimi armottomana maanomistajana. Hänellä oli myös epärehellisen velallisen maine.


John Jacob Astor oli tuolloin koko Yhdysvaltain rikkain mies. Hänen tuolloin tuotantoon investoitu rahan määrä oli kuulemma vuonna 1844 peräti 307 196 844 dollaria.


Herra Astorin yhdeenlaskettu omaisuus oli siis 15:sta osa siitä mitä oli investoitu koko Yhdysvaltain maaperälle.


mr. Astor kauppasi myös aseitaan, joita käytettiin ainakin yhdessä Latinalaisen Amerikan vallankumouksessa. 


Mutta pidäs mielessä se että kaikki Latinalaisen Amerikan vallankumoukset olivat näiden samojen vapaamuurariloosien suunnittelemia.

John Astorin poika taas oli William Backhouse Astor I (kuvassa), joka toimi New Yorkissa grynderinä ja hän oli erittäin pahamaineinen siitä kuinka kaltoin hän kohteli vuokralaisiaan.


Asukkaat mm. järjestivät mellakoita vastustaessaan noiden asuntojen likaisia olosuhteita. Mutta Astor jatkuvasti ylenkatsoi vuokralaistensa tekemiä valituksia ja tilasi poliisit miltei aina tukahduttamaan mellakat.


John Jacob Astor III (kuvassa) oli taas tämän edellisen William Backhouse Astor I:n poika ja oli aivan yhtä julmakin kuin isänsä.


Hän loi monia köyhiltä riistäviä työpajoja köyhille massoille, jotka asuivat New Yorkissa tuolloin hänen asunnoissaan.


Mutta hän tuki jatkuvasti korruptoituneita poliitikkoja kuten erästä rikollista the Boss Weediä, joka johti käytännössä New Yorkin kaupunkia. Tämä Tweed ring kavalsi miljoonia tuolloisia amerikan dollareita New Yorkin kaupungilta lopulta kunnes jäivät kiinni ja joutuivat vankilaan. Mutta John Jacob Astor III:lla oli jo sen verran valtaa, että hän salli lehdistön hiljennettävän. Ettei näistä Pormestari Tweedistä kirjoitettu enää mitään tämän linnatuomion jälkeen.
 Ava Alice Muriel Astor


Tämä tyyppi oli jälleen okkultisti ja hän syntyi vuonna 1902. Vaikka hän oli varsin kaunis, mutta hyvin vakavannäköinen nainen. Niin hänellä oli silti erittäin voimakastahtoinen persoona, joka kykeni psykopaattinarsistin tavoin manipuloimaan lähellä oleviaan henkilöitä.                               Kuva: Ava Alice Murien Astor 10 vuotiaana vuonna 1912

Hän rakasti mm. Egyptiläistä magiaa ja uskoi että hän oli aiemman Egyptiläisen prinsessa Akhnatonin inkarnaatio. Mikä saattaa ihan pitää paikkaansakin.

Lähde: Fritz Springmeyer - Bloodlines of the Illuminati