http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, maaliskuuta 13, 2017

Mistä saadaan rikkaalle eliitille riistomaltti ?

Suomen Elinkeinoelämän keskusliiton puheenjohtaja Veli-Matti Mattila kommentoi äsken suomalaisten liian suurista palkoista, kuinka niiden tulisi olla huomattavan paljon pienemmät mitä nykyään.


Olisiko tässä kuvassa eliitille oma palkkamaltti


Tämä ylläoleva kuva oli erään isokenkäisen huumeloordin työpajalta. Olisiko tällainen sitten huumerikollisen eliitin sopiva palkkamaltti ? 

Rikkaalla eliitillä joka on perustanut toimintansa markkinatalouden keinoin on aina se kilpailuetu, että se pystyy hyödyntämään markkinoita tämän yhä lisääntyvän ihmiskaupan avulla. Vaikka suurin osa koko teollistumisen kautta työllistyneistä palkansaajista eivät edes huomaa, että he ovat myös orjia tässä systeemissä, koska heistä juuri nämä vakituiset työntekijät myyvät itsensä palkkaorjiksi halvalla.


MV-lehdessä oli juuri äsken erinomainen kirjoitus otsikolla Globalistit ovat narkkareita ja heille tämä riippuvuus toimii peli ja huumeriippuvuuden tavoin suurpääomana.


Myös juuri tämän vuoksi tämä kapitalistinen markkinatalousjärjestelmä on jo nyt sellaisessa romahduspisteessä, että vielä pienikin lisä notkahdus, niin tämä rakennelma sortuu kohta lopullisesti.


Yhdysvaltain keskuspankkia (Federal Reserve) on myös pidetty kasassa pelkillä keinoliitoksilla ja tämä on kuin vanerista rakennettu troijan hevonen, jota on myyty kuluttajille luulemaan, että se olisi rakennettu kestävästä tammesta.


Mutta silloin kun pankkiholvit ovatkin todellisuudessa melko tyhjät, jos sieltä ne velat pois maksettaisiin. Niin tämä on asettanut koko nykyiselle talousjärjestelmälle tilanteen, että jotkut tahot syövät näistä pankkien lihapadoista aivan liikaa.


Vaikka nyt kyse ei olekaan mistään elintarvikeresursseista vaan ihan puhtaasti huume sekä asekaupan monopoleista, joita CIA pyörittää. Niin tämänkaltaisen monopolin ylläpitäminen on vaatinut kenraaleiltakin aina yhä kiihtyvää organisointia ja se on saanut Meksikonkin hyvin raakoihin huumesotiin.


Huumeiden vastainen sota kun on todellisuudessa CIA:n huumekauppa kilpailijoiden vastainen sota. Kun jossain Thaimaan lähellä sijaitsevissa Gambodzassa esim. hallinto myy ja organisoi huumeita, niin jos siellä joku tavis sekaantuu siihen, niin siellä pääministeri voi suoraan järjestää poliittisen murhan. Jos joku yksittäinen kansalainen astuu hallituksen huumekaupan monopolin varpaille.


Markkinatalouden palkkaorjuus-ihmiskaupan trendit laskemassa


Suomen EK:n pääjohtaja edustaa virkansa puolesta vain rikasta eliittiä ja näin hän ei pyri helpottamaan suomalaisten palkansaajien elämää. Vaan keskittyy talouden nollakasvun aikaansaamiseen, joka on työpaikkojen poisto sekä palkkojen heikennys, josta myös seuraa automaattinen ostovoiman heikentyminen sekä massatyöttömyys.


Tämä kilpailukykysopimus mitä täällä maamme sisällä ollaan ajettu huonolla menestyksellä eteenpäin on suora nollakasvun ohjelma, jonka tänne lobbasivat eräs Amerikkalainen konsulttiyhtiö, joka on ollut Suomen hallituksen kanssa CIA:n kautta yhteistyössä.


Tämän konsulttifirman poliittinen tavoite on tuhota Suomen työllisyys sekä teollisuus, jotta maamme markkinatalous saatettaisiin yhä enemmän mm. Saksalaisten pankkien armoille.


Mitä suurempi orjatyövoima tuossa tulevassa EU:n liittovaltiossa on, niin sitä suuremmat voitot nämä Natsi-Saksankin aikana suurta voittoa tahkoaa tämä liittovaltion orjataloutta suunnitteleva Deutsche Bank.
ASIAN DEVELOPMENT BANKR6
0000866710BANCO NACIONAL DE COMERCIO EXTERIOR SNCO5
0001026725BANCO NACIONAL DE OBRAS Y SERVICIOS PUBLICOS SNCO5
0001045299BANQUE CENTRALE DE TUNISIEDC
0000912239CANADA MORTGAGE & HOUSING CORPDC
0001498597CARSO INFRAESTRUCTURA Y CONSTRUCCION SAB DE CVO5
0001016472CITY OF NAPLESDE
0001109609DEVELOPMENT BANK OF JAPAN INC.
formerly: DEVELOPMENT BANK OF JAPAN (filings through 2008-09-29)
M0
0000033745EUROPEAN INVESTMENT BANKN4
0000276328EXPORT DEVELOPMENT CANADA/CN
formerly: EXPORT DEVELOPMENT CORP (filings through 2002-06-07)
DC
0000873463EXPORT IMPORT BANK OF KOREANY
0000205317FEDERATIVE REPUBLIC OF BRAZILD5
0000035946FINLAND REPUBLIC OF
Suomen Pankki kun rekisteröitiin jo vuonna 1995 tammikuusta lähtien New Yorkiin, joka loi tästä maasta sijoituspankkiyrityksen.


Tässä maassa vaan ollaan koko euron yhteisvaluutan ajan harjoitettu kommunistista talouspolitiikkaa, jonka taloudellinen menestys nähtiin jo 1985 Neuvostoliitossa, että paljonko siitä kansalaiset hyötyivät, kun ahneet oligarkkit putsasivat valtion kassasta miljarditolkulla pääomaa omiin taskuihinsa.


Suomen Pankin kirstusta on jo imuroitu yli 111 miljardia sekä veroparatiiseihin eläkerahastojen 220 miljardia euroa, joka tekee jo yli 330 000 000 000 euroa ryöstettyä pääomaa näiden sionistipankkiiri huijareiden käsiin.


Heidän tavoitteenaan on tuhota Euroopan jokainen valtio ja liittää heidät lopulta Saksan johtamaan liittovaltioon, jonka sisälle sitten rakennettaisiin Natsi-Saksan neljänteen valtakuntaan perustuva liittouma. Eli EU:n supervaltio.
Jyrki Katainen sumutti yleisöä EU:n liittovaltiosta


Euroopan Komission johtoon hamuileva Jyrki Katainen sumutti jo yleisöä, kun hän totesi Brexitin jälkeen syntyvän uuden EU:n, joka jäisi kauas liittovaltiosta.


Tässäkin on nyt käännettävä tämän herran retoriikka toisinpäin, joka on aina näiden pimeyden asialla oleville  vapaamuurareilla hyvin tunnettu retoriikka.


Katainen siis tarkoitti tuolla, että Brexitin jälkeen ei synny enää uutta EU:ta, jonka tuleva hallintomuoto jää kauasta EU:sta, joka on liittovaltio.


Katainen on jo viimeisen vuoden aikana ilmaissut sen, kuinka hän ei voi sietää EU:n sisällä yhä kasvavaa populismin uutta aaltoa. Koska ihmiset ovat heräämässä matriisien sisältä ja tällaiset ihmiset, jotka tavoittavat tuon oman todellisen itsensä äänen pelottavat näitä EU:n komission elitistejä.


Tämän takia mm. Bilderberg-ryhmän salaisissa kokouksissa on viime vuosina käyty keskustelua mm. prekaareista, miten heitä voisi lisää holhota mm. näine kaikkine työvoimatoimiston kiusaamisine.
EU:n komission nykyinen pääjohtaja Jean-Claude Juncker esitteli jo Euroopan Parlamentille valkoisen kirjan, jossa on viisi skenaariota, joiden pohjalta unionia voi kuulemma lähteä kehittämään.


Juncker on myös pimeyden puolelle Luciferin valan vannonut, joten tuokin kirja ei kyllä varmasti silloinkaan ole edes valkoinen.


Valkoinen kirjakin on pääosin pelkkää elitistien keskinäistä sumutusta, sillä ei nämä konnat kerro sitä, että mitä nämä 33-asteen vapaamuurarit suunnittelevat jo tuon Euroopan liittovaltion päänmenoksi.


He haluavat sotaa, koska se on aina parasta ja mahdollista riskitöntä voittoa pankeille, joilla Rothschildien ja Rockefellerienkin suvut tekivät I:n ja II:n maailmansodan aikoina todella suuret voitot.


Perussuomalaisten väistyvä puheenjohtaja Timo Soini totesi jo muutama vuotta sitten, että tänne Suomeen pitäisi saada taas omaan rahaan perustuva valuutta.


Soinin mukaan pankkijärjestelmien välillä pitäisi olla todellista kilpailua terveeltä pohjalta ja sen pitäisi liittyä realitalouteen. Nyt kun on kannustinjärjestelmiä, jotka eivät liity realitalouteen.Soini totesi vielä tuolloin vuonna 2012 Suomen talousdemokraateille antamassaan haastattelussa, että kuinka tämä finanssisota ja raaka-aineena raha on erittäin vaarallinen asia. Jonka ratkaisija olisi todella arvokkaassa asemassa, koska sehän pelastaisi tämänkin maan talouden.


Nyt Soinille luvattiin korkea palkkiovirka, jota hän ei ole vielä uskaltanut julkistaa.


Palkkiovirat ovat kuuluneet suomessa jo pitkään osaksi tätä valtiollista korruptiota. 


Se on palkinto siitä hyvästä kuinka paljon nämä entiset ministerit saivat tuhottua Suomen taloutta mm. nollakasvulla.
Valtio on aina ollut pieni eliitin sikailukerho, jossa maksajaksi joudut sinä, eli veronmaksaja.


Tällä hetkellä vaan Suomi alkaa muistuttaa jo yhä enemmän Kreikkaa, joka vielä täysin tahallisesti houkuteltiin ottamaan näiden eliitin talousrosvojen sijoituspankeista niin paljon lainaa, ettei ollut enää lopulta millä maksaa niitä velkoja takaisin.


Mutta nämä IMF:n ja EKP:n pankkiirit toimivat kuin mustat aukot, että heille ei riitä vielä se, että niitä Kreikankaan velkoja joku maksaisi pois. Koska silloin taas tämä raha lähtisi pois kierrosta. Joten tämän takia EU:n muut 26 jäsenvaltiota pistetään maksamaan Kreikan velkoja ja rahat menevätkin taas uudelleen näiden samojen talousrikollisten veroparatiisi tileille.


Taloussodissa joiden keskellä Suomi on myös nyt uhrina käytetään todella raakaa peliä, koska mitä enemmän täältä lähtee pääomaa pois, niin sitä suurempi työttömyys ja huonompi ostovoima tänne tulee. 


Pankit voisivat elvyttää kuluttajien taloutta mm. antamalla ihmisille lisää rahaa, mutta koska markkinataloudessa tämä touhu ollaan rakennettu velkarahan ympärille. Niin tämän takia systeemi ei enää kestä tätä kuplaa, joka posahtaa kohta kuin ilmapallo tyhjäksi.


Maailman hopeamarkkinoilla on nimittäin eräiden huhujen mukaan luvassa pieniä yllätyksiä 15. maaliskuuta 2017.


Jos Suomen Pankin johto ymmärtäisi sen, että missä tilanteessa tässä jo ollaan, niin mikäli tämän maan poliittisella johdolla olisi oikeasti sitä puuttuvaa talous älyä, niin silloin he palauttaisivat takaisin Suomen Markan ja sitoisivat sen vielä kultaan.


Mutta tämä kun vielä tehdään niin, että se kolikko on jo hopeaa, niin tällaisella rahajärjestelmällä Suomesta tulisi Norjan kaltainen talousmahti.


Rothschildit murhasivat Muammar Gaddafinkin juuri tämän takia CIA:n toimeksiannolla, koska hän oli jo vuonna 2005 suunnitellut sitovansa sen Libyan dollarin kultaan.

Huhutaan jopa että nämä 7. heinäkuuta 2005 Lontoossa Mossadin tekemät terrori-iskut olivat jo ensimmäinen kosto siitä, että Englanti olisi ollut alustavien suunnitelmien mukaan mukana tuossa Gaddafin ideoimassa kultapohjaisen valuutan luomisessa.

Jos siis vielä länsimaalaiset tiedustelupalvelut, joiden toimeksiannot tulevat pääosin näiltä maailman rikkaimmilta pankkiiri riistäjäsuvuilta murhaavat Euroopan maiden ihmisiä valtionterrori-iskuilla.

Niin tämä kertoo sen, että kuinka vaarallista sakkia Rothschildien suvussa istuu. Koska nämä miehet toimivat kuin mafiapomot. Erona vaan se, että Jacob de Rothschild kuvittelee johtavansa mafiapomona tätä koko Tellus planeettaa. 

Englannin Kuningatar Elisabeth II on myös tuon saman salaseuran sisällä hyvin vaikutusvaltaisessa asemassa.    
  
Lähteet: http://mvlehti.net/2017/03/12/globalistit-ovat-narkkareita/

http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005124710.html

http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005124399.html

https://www.verkkouutiset.fi/ulkomaat/komissio%20valkoinen%20paperi-62247

http://www.veteranstoday.com/2015/05/01/77-and-the-mossad-what-was-israels-role/