http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, maaliskuuta 26, 2017

Kuntavaalikampanjat alkaneet mustamaalauksellisissa merkeissä

Paavo Väyrynen kirjoittaa blogissaan, että vaikka hänen edustamansa Kansalaispuolue ei osallistu puolueena näihin kuntavaaleihin, niin heidän asiantuntija- ja kannattajajäsenet ovat siellä runsaasti ehdolla.


Nyt yksi näistä Väyrysen "Terve Helsinki" liikkeen ehdokkaista Karoliina Topelius (lääkäri ja SOTE-asiantuntija) joutui jo fasistisen Helsingin Sanomat lehden hampaisiin sekä mustamaalattavaksi mm. juutalaisvastaisena.

Hän on myös osallistunut sosiaalisessa mediassa keskusteluun kiistanlaiaisista historian tapahtumista.

Karoliinan tultua ehdokkaaksi kristillisdemokraattien piirissä alettiin julkisuuteen syöttää hänestä jo viime lokakuussa julkaisemaansa facebook-päivitystä. 

Nyt kun Karoliina teki asiasta vielä julkisen vastineen, niin sitä fasistien sanomalehti Helsingin Sanomat ei suostunut julkaisemaan. Koska Helsingin Sanomien omistajaportaalla on täydet motiivit saada mustamaalautta tämä kyseinen ehdokas heidän omistamansa sanomalehden kauttam kun lehti jatkoi tätä mustamaalaustaan vielä viime torstaina ja perjantaina. Kun Karoliina teki sitä vastaan kantelun Julkisen sanan neuvostolle. (https://www.facebook.com/tervehelsinki/posts/1480675225276366).

Helsingin Sanomat ovat ahkerasti toistaneet tätä Karoliinan kirjoittamaa Facebook-päivitystä, jossa hän kertoo osan juutalaisista kansanmurhanneen lähes sata miljoonaa valkoista kristittyä pelkästään Venäjällä ja Euroopassa 1900-luvun alussa.

Koska Neuvostoliiton kommunistijohtajien joukossa oli runsaasti juutalaisia ja silloinhan juuri kristinusko kiellettiin ja juuri kristittyjä siellä vainottiin eniten.

Joten jos tuossa Facebook-päivityksessä puhuttiin kansanmurhista, ei murhista. NIin niiden uhreja olivat yksin entisen Neuvostoliiton alieella varmasti kymmeniä miljoonia. Näiden kansanmurhien kohteiksi joutuivat myös tämän jälkeen inkerinsuomalaiset.

Karoliina Topeliuksen tekemä eilinen kantelu Julkisen sanan neuvostolle ei ylittänyt Suomessa missään uutiskynnystä.

Mutta Paavo "Väykkä" Väyrynen totesi blogissaan näin, että; "Vääryyttä vastaan on taisteltava ja totuutta on puolustettava".

Siinä hän on asian ytimessä.


Vaikka kuntavaalit ovat jo vaalikampanjoidensa kautta käynnissä, niin tämän vapaamuurarivetoisen paikkajaon päätökset ollaan jo tehty huhujen mukaan mm. Helsingin suurloosissa. 

Joten se taas jälleen siitä demokraattisesta päätöksenteosta ja suomalaisille luvatusta äänestyksistä.

Miten ylipäänsä voi olla mahdollista, että ennen äänestyksiä joillekin valtapuolueille tullaan lupaamaan ennakkoon niin ja niin monta valtuustopaikkaa ? 

Voitaisiinko lottopukongin täyttäjillekin luvata R-kioskilla, että kuka suomalainen Lotto mummo tulee sitten illalla voittamaan Lotossa päävoiton. 

Miettikää nyt vähän, niin tajuatte että missä tämä suomalainen plutokratia järjestelmä oikein hiihtelee jo.

Plutokratia on valtiomuoto, jossa valtion vallankäyttö on jo keskittynyt rikkaimmalle kansanosalle.

Plutokratia sana tulee muinaiskreikan anoista πλουτος (plutos) ja κρατείν (kratein), jotka tarkoittavat ’rikkautta’ ja ’hallita’.

Mutta tämä Suomessa vallitseva plutokraattinen systeemi on rakennettu piiloon, jolloin se toimii vale-demokratiana.

Pääministerinä on rahanahne it-miljonääri ja kohta Helsingin kaupunginjohtajaksi valitaan ent. nuorisorikollinen Vapaavuori Helsingin vapaamuurarien yhtenäisellä siunauksella.

Vapaamuurarien vallansokeus sekä ahneus kun on niin suurta, että sillä on jo tuhottu miltei kokonaan koko Suomen hallinnon demokratia ja korvattu se tällä harvainvallan plutokratialla, jossa nämä rikkaat vallanhimoiset elitistit ylensivät itsensä valtaan vallankaappauksilla.


Ja nämä kyseiset fasistit eivät ole kiinnostuneita enää Suomen talouden parantamisesta, vaan heitä kiinnostavat ministereinä mm. niistä seuraavat kallispalkkaiset palkkiovirat, jollainen jo luvattiin Timo Soinille Euroopasta.

Mikäli suomalaiset eivät vieläkään uskalla alkaa vastustamaan näiden vallanhimoisten psykopaattien Suomen valtion tuhoamisaikeita, niin se pahin skenaario on se, että tästä maasta tulee lopulta Saksan johtaman liittovaltion erittäin köyhä alusmaa.

Sitten tulee näille rikkaille fasistisuvuille yli miljoonan työttömien orjareservi, joilla voi sitten myös Saksalaiset suuryhtiöt alkaa tekemään rahhoo.

Fasistisessa hallintomuodossahan ei koskaan kunnioiteta enää ihmisoikeuksia, koska siellä mennään aina suuryrityksien sekä valtioiden välisillä ehdoilla.


Lähteet: https://www.paavovayrynen.fi/2017/03/25/vaaryytta-on-vastustettava-totuutta-on-puolustettava/

http://mvlehti.net/2017/03/25/vayrynen-vaaryytta-on-vastustettava-totuutta-on-puolustettava/