http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, maaliskuuta 18, 2017

Kuinka CIA voitelee suomalaisia poliitikkoja


Ent. CIA:N agentti Robert David Steele (kuvassa) oli vieraana tänä viikonloppuna Tenojoella.

Steele sai aikanaan tarpeekseen CIA:n valehtelevasta linjasta, koska siellä työskennellessä menestyvät vain ne, jotka osaavat valehdella tarpeeksi uskottavasti.

Tapahtuman järjestänyt Jari Virtanen haastatteli Steeleä paikan päällä ja seuraavassa mielenkiintoisimmat kohdat:

Kysymys: Äänestäminen Suomessa ja poliitikkojen epärehellisyys ? 

Steele: n. 20 prosenttia poliitikoista saavat tod. lahjuksia varjohallitukselta 

Kysymys: Kuinka poliitikot saadaan voideltua ? 

Steele: Ensin sinun täytyy löytää heidän heikko kohtansa, joka voi olla vaikka sairas lapsi, huumeet, seksi- tai peliriippuvuus. Sitten sinä autat heitä tuon ongelman kanssa ja saat heidät lopulta luottamaan sinuun. Tärkeintä on saada heidät tottumaan helppoon lahjusrahaan.

Kysymys: Varjohallitus? 

Steele: Esim. Rothschildien pankkiirit sekä Vatikaani. Tiedustelupalvelut ovat heidän tossujensa alla. Lähtökohtaisesti varjohallitus on joko julkisen tai yksityinen toimija, joka toimii kansan etujen vastaisesti.


Suomen hallinnossa koko poliittinen johto on ollut koko ajan CIA:n pihdeissä. Mutta myös edelleen kuten 70- ja 80- luvulla KGB tiesi kaiken minkä myös CIA, niin tänään tuo KGB on vain vaihtunut FSB:ksi.

On uskomatonta miten tällaiset kahden suurvallan tiedustelupalvelut ovat pystyneet voitelemaan lahjonnalla Suomen poliittisen johdon, jotta tämän maan talous saataisiin tuhottua ensin eurolla ja sitten liitettyä tämä maa Saksan köyhäksi alusmaaksi.


Lähde: http://www.yhdysvallat.eu/uutisia/haastattelimme-ensimmaisena-suomessa-entista-cian-agenttia-tenojoella-vastaukset-yllattavat/