http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, maaliskuuta 23, 2017

Mielen vapaus, vai pelon vankila


Teksti: Teemu Vehkala

Valtioiden taustalla vaikuttavat nimetyt sotilaalliset järjestöt, joiden väitetään tuovan turvaa kuten valtionterroristijärjestö NATO haluaisivat sinun uskovan, että poliisivaltio loisi turvaa.

Mutta asia ei ole näin, koska vain sinun mielesi luo tuon turvallisuuden.

Jos sinun mielestänne sotilasliitto Nato luo turvaa, niin silloin te olette muodostaneet mielellänne tuollaisen illuusion, jossa Nato nähdään tällaisena turvaa aikaansaavana sotilaallisena elimenä.

Mutta katso seuraavaksi, että mitä oli Operaatio Gladio, jonka nimissä NATO murhasi lukuisia Euroopan maiden (Italia, Ranska, Saksa) siviilejä ja lavasti nämä valtionterrori-iskut mm. vasemmiston tekemiksi.

NATO on kaiken tämän ajan ollut pelkkä länsimaalaisten tiedustelupalvelujen alla toimiva terroristijärjestö, jonka rahoitus tulee mm. Goldman Sachs, HSBC:n kaltaisilta huumeraha pankeilta.

Että revi siitä hieman turvallisuutta itsellesi. 

Turvallisuuden luot vain sinä itse ja joko pelkäät tai sitten suostut kohtaamaan tuon oman sisäisen pelkosi sekä työstät sen tuolla sisältä löytyvällä rohkeudellasi. 

Vaatii myös paljon rohkeutta, että uskaltaa alkaa elämään niin, että seuraa yhä vähemmän näitä negatiiviseen pelkopohjaiseen uutisointiin liittyvää propagandamediaa. 

Televisionkin vaikutus yksittäisen ihmisen elämässä on suuri, jos katsotaan sen sisältämän ja aivotoimintaa köyhdyttävän propagandan määrää. Ei siis tarvitse olla vain lestadiolainen, että ymmärtää hankkiutua tästä toosasta (tv) eroon pysyvästi. Sillä ilman sitäkin pärjää aivan hyvin. Pikemminkin yksittäisenkin ihmisen älykkyysosamäärä nousee kuin raketti sen jälkeen, kun he ovat älynneet lopettaa tämän täysin hyödyttömän ja ihmismieltä tylsistyttävän toosan tuijottamisen.Televisio kun vaikuttaa jo suoraan ihmisten aivokemialliseen osaan ja se on ihan tieteellisestikin todistettu juttu.

Menee vielä sellaiset n. 10-15 vuotta, niin tuolloin tämä nykyinenkin teräpäpiirto televisio on jo museokapistus.TV on passivoittanut ihmiset olohuoneen sohville 

Television suurin ongelma on ollut siinä, että se on passivoittanut ihmiset olohuoneen sohville.

Jos vaikka yksi näistä sohvalla istujista on yhteiskuntakriitikko, joka haluaisi mennä osoittamaan mieltä.  Niin mikäli hän on tv-riippuvainen, niin hän toteaa vain, että "en minä mene, muut menee".

Muutos kuitenkin kaikkeen lähtee sinusta itsestäsi, niin jätätkö sen sitten tekemättä, koska illalla tulee taas Salatut Elämät MTV3:lta ?

Huomaatko miten tuo päivittäiseen ja mieleltään köyhään perustuva televisioviihde on onnistunut kääntämään huomionne aivan muualle.

Sitten tv:n uutistenko olisi tehtävänä kertoa teille totuus maailman tapahtumista ?

Ei vaan tv-uutisten sisällöstä valtaosa on sionististen mediakorporaatioiden yhdessä käsikirjoittamaa propagandaa, jolla luodaan tämä poliittiseen korrektiuteen perustuvat yhteinen näkemys, josta jokaisen poliittisesti korreksin kansalaisen tulee olla vain yhtä mieltä.

Aivan kuten Napoleon totesi historian olevan täynnä valheita, joista kaikki ovat samaa mieltä.

Mutta entäs jos sinä alkaisi olla itse asioista omaa mieltä, etkä enää apinoisi muita ja ottaisi näitä ohjeita jostain televisiosta ?