http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, huhtikuuta 04, 2017

Elon Musk paljastaa eliitin agendan maailman väestön mikrosirutuksesta


 Teksti: Teemu Vehkala

Amerikkalainen miljardööri Elon Musk on puhunut paljon julkisuudessa siitä, että kuinka ihmiset tulisi korvata keinoälyllä.

Tämä transhumanistien märkä päiväuni on vallinnut eliitin agendassa jo pitkään siitä, että miten ihmiskuntaa saataisiin paremmin hallittua tulevaisuudessa.

Kuten jo nyt enemmistö kulkee nämä älypuhelimet kourassa ja heidän katseensa on jo vangittuna näihin laitteisiin. Mutta se eliitin seuraava vaihe on sitten tämän koko maailmanväestön pakkosiruttaminen, joka tultaisiin tekemään aivoihin asennettavan sovelluksen kautta, josta Musk mainitsi jo nyt.

Vaikka tämä kaikki suunnitelma saattaa vielä kuullostaa kuin jonkun halvan Hollwoodin scifi-elokuvan juonelta, niin se ei silti ole sitä. Koska ylipäänsä tämä, että ihminen on pelkkä kone, josta tulee tulla koneen jatke on aina ollut tämän negatiivisen liskorodun asenne näitä teollisen yhteiskunnan työntekijöitä kohtaan.

He kuvittelevat omistavansa työntekijän sielun ja työntekijä on sitä vastaan sitoutettu tuolla työehtosopimuksella juoksemaan töissä pientä palkkaa vastaan.

Tuolloin hyvin kauan aikaa sitten täällä kaivoivat kultaa orjina nämä apinoita muistuttavat alkuihmiset... Heillä ei taas ollut työehtosopimuksia, koska heidän älykkyytensä oli sillä tasolla, ettei siellä voinut vielä noiden apinoiden keskelle syntyä edes ammattiliittoja.

Mutta jos tänä nykyaikana vaan tämä riittävän suuri enemmistö tiedostaisi ylipäänsä koko maailmankaikkeuden sekä universumin rakenteen, niin sen jälkeen työläinenkin alkaisi vaatimaan itselleen lisää vapauksia ja pääsisi lopulta tuosta tiedostomattoman mielen vankilasta ulos.

Lähde: http://www.talouselama.fi/uutiset/elon-musk-tekoalyn-aikakaudella-ihmisten-taytyy-yhdistya-koneiden-kanssa-tai-muuttua-hyodyttomiksi-6624542