http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, maaliskuuta 21, 2017

David Rockefeller vaihtoi hiippakuntaa


Maailman rikkaimpiin kuuluvan Rockefeller pankkisuvun edustaja David Rockefeller kuoli eilen 101-vuotiaana New Yorkin Pocantico Hillsissä. 

Nyt hänen poismenostaan uutisoitiin Rockefeller suvun omistamissa lehdissä, jossa tätä Rockefeller suvun tyrannia kutsutaan mm. kuuluisaksi hyväntekijäksi. 

Filantropia on vain pelkkä kulissi, jolla nämä pahuuden eteen työtä tekevät tyrannit pitävät kulissia itsestään, jotta näyttäisivät julkisuudesta hyväntekijöiltä. Mutta David Rockefellerin silmistä jo näki tuon silmittömän pahuuden mikä hänen lävitseen loisti ja nämä lapsien raiskaajat sekä murhaajat eivät ole koskaan mitään hyväntekijöitä.


Aivan kuten Vatikaanissa Paavi on myös pedofiili, jonka sallitaan kosketella pieniä lapsia Vatikaanin luvalla.

Tämä touhu on kirjaimellisesti aivan sairasta kun tietää miten asiat menevät tuolla ns. suuremmissa kulisseissa, koska siellä vaikuttavat isokenkäiset miehet suurissa hallinnoissa ovat miltei kaikki lapsien seksuaalisia hyväksikäyttäjiä sekä murhaajia.

Pedofiili John Podesta nauttii edelleen CIA:n diplomaattista koskemattomuutta Washingtonissa, vaikka pedofiilitutkinta on vieläkin kesken.

David Rockefeller lausui 90-luvun alussa näin: 

”Olemme kiitollisia kaikille merkittäville julkaisuille, The Washington Postille, The New York Timesille, Time-lehdelle ja monille muille, joiden johtajat ovat osallistuneet kokouksiimme ja pysyneet vaiti jo melkein 40 vuotta. Olisi ollut mahdotonta kehittää suunnitelmaamme maailmalle, jos olisimme joutuneet alttiiksi julkisuuden kirkkaille valoille. Mutta maailma on nyt hienostuneempi ja valmiimpi marssimaan kohti maailmanhallitusta. Älyllinen eliitti ja maailmanpankkiirien ylikansallinen täysvaltaisuus on todellakin suositeltavampaa kuin kansallinen itsemääräämisoikeus, jota on toteutettu menneinä vuosisatoina.”

Nyt tuo suunnitelma uudesta maailmanjärjestyksestä on jo siinä vaiheessa, että lukuisat ihmiset eivät ole enää niin tyhmiä kuin vielä 90-luvulla, josta kiitos internetin. 

Vaikka tämä loppuosa katsookin vielä Youtuben viihdettä, niin silti tämän planeetan väestön suhteen on vielä toivoa jäljellä.

Kaikki tämä muutos on johtanut koko markkinatalouden järjestelmän romahdukseen, jossa työn merkitys punnitaan nyt kovemmin kuin koskaan. 


David Rockefeller oli pankkisukunsa tavoin äärimmäinen kapitalisti, jolle tärkeintä oli tämän suvun omistamien monikansallisten yhtiöiden voittojen maksimointi.

Nyt kun suuret määrät ihmisiä ovat alkamassa tajuamaan sen, että miten pankkijärjestelmä todellisuudessa toimii. Koska pankkijärjestelmähän käytännössä sotii koko ajan tavallista työssäkäyvää ihmistä vastaan, sillä kaikki liikkellä oleva raha on luotu liikkeelle vain velkana. 

Rockefeller Foundation on myös aikaansaanut naisten tasa-arvo ja feministiliikkeen, länsimaalaisen ihmisten sivistyneisyyttä tuhoavan koulutusjärjestelmän, rakentanut öljymonopolin jne. 

Olisi hyvin typerää kuvitella että tämä Rockefeller Foundation olisi vain joku ihmisten hyvinvointia edistävä säätiö maailmassa.David Rockefeller loi valtavan omaisuuden sijoittamalla USA:n armeijan sotiin, mutta Forbes lehdessä hänen omaisuuden väitettiin olevan vain 2 miljardia. Mutta tämä ei pidä paikkaansa, koska Rockefeller suku on maailman rikkaimpia pankkisukuja Rothschildien kanssa.

Nämä kaksi pankkisukua on kuitenkin salannut heidän todellisen varallisuutensa, koska nämä pankkisuvut ovat ryöstäneet jo niin monta valtiota tyhjiksi heidän hallinnoimien keskuspankkiensa avustuksella. 

David totesi aikanaan myös näin, kun häneltä tivattiin että kuuluuko hän tällaiseen salaiseen maailmaneliitin kabinetteihin, jotka juonivat asioita maailman ihmisten päänmenoksi. 


Jotkut uskovat, että me olemme osa jotain salaista hallintoa, joka toimii vain USA:n etujen mukaisesti, mukaanlukien perheeni sekä muutamat muut yhteistyökumppanit, jotka ovat salaliitossa maailman kulisseissa. Sekä joiden tavoitteena olisi luoda kokonainen globaali sekä poliittinen ja taloudellinen uudistus maailmaan. 

Jos tämä on syyte, niin minä tunnustan syyllisyyteni ja olen ylpeä siitä - David Rockefeller


Mutta silti vaikka nämä kyseisen maailman TOP-3 luokan rahasuvun poliittisen agendan tietää, niin näiden pankkityrannien tuomitseminen olisi silti väärin, koska silloin se energia vain heijastuu sieltä itselleen takaisin.

Siltikin kun nämä asiat kaivaa esille ja löytää näiden maailmanomistajien vehkeilyn salat, niin tavallisen ihmisen verenpaine saatta hieman nousta, kun huomaavat minkälaisia suuria armeijoita heiluttavia pelimiehiä nämä kyseisten rahasukujen sedät oikein todellisuudessa ovat.

Suurempi salaisuus kuitenkin näistä maailman 13 rikkaimmasta rahasuvusta on se, että näiden jokaisen pankkisuvun kuuluu olla harjoittamassa tätä valtioiden ryöstöä sekä sotien rahoittamista. Koska ilman tätä kapitalistisen markkinatalouden sotien tuhovimmaa ei tämä planeetta voisi muuten uudistua.

Mutta tämän kaiken taustalla vallitsee jatkuva vaara siitä, että tämä sotateollisuuskompleksi (Military Industrial Complex) uhkaa koko Tellus-planeetan tulevaisuutta.

Rockefeller suvun liikemiehet ovat aina halunneet sotaa, koska se luo heille kaikista riskitöntä voittoa.

Lähteethttp://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201703202200088590_ul.shtml