http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, maaliskuuta 21, 2017

CIA kaappamassa Ranskan presidentinvaalitYhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA sekaantui Ranskan presidentinvaaleihin jo vuonna 2012, jolloin CIA:lla oli näissä silloisissa presidentinvaaleissaa 21.11 - 29.9.2012 kestänyt operaatio.


Äärioikeistolaisen kansallinen rintama puolueen puheenjohtaja Marine Le Pen on ollut kaikkien ennakko galluppien kärjessä ja tämä on huolestuttanut CIA:ta siinä suhteessa, että voisiko tämän naisen lahjoa myöhemmin tottelemaan CIA:n johdon määräämää poliittista linjaa.

Muuten jos tulee valtastrategisia ongelmia, niin Le Penin voittaessa vaalit tulee CIA todennäköisesti vetämään saman
Putin hakkeroi vaalit -kortin esiin, jonka se käytti jo Trumpin voittaessa USA:n viimeisimmät presidentinvaalit.


CIA on aina edustanut salaisen maailmanhallituksen (Floor Group/The Shadow Goverment) käsikassaraa, koska nämä salaisen maailmanhallituksen miehet eivät uskalla toimia julkisesti. Tämän vuoksi he tarvitsevat järjestön joka huolehtii heidän huumeidensa tuonnista sekä viennistä ja tämän homman osaa organisoida kaikkein parhaiten CIA.

Maailman salainen hallitus mainitaan myös näissä äsken vuodetuissa Vault 7 -asiakirjoissa.

CIA myös organisoi sekä huolehtii näiden samojen pankkiirimafiamiesten salaista asekauppaa. 


Salaisia aselasteja saattaa löytyä vaikka minkä rahtilaivan sisältä, jotka on vain piilotettu joidenkin monikansallisten yhtiöiden konttien sisälle. 

CIA toimii Vatikaanin käskyvallan alla


Se mitä CIA:sta harvoin tiedetään on se, että se toimii todellisuudessa Vatikaanin käskyvallan alla ja tämän vuoksi CIA:n johdossa toimii lukuisia jesuiittoja.
Tämän Vatikaanien ja jesuiittojen yhteyden CIA:n myönsi myös USA:n entisen presidentti Richard Nixonin alaisuudessa työskennellyt E. Howard Hunt.


Lähde: http://mvlehti.net/2017/02/17/wikileaks-julkaisi-dokumentit-cia-sekaantui-ranskan-presidentinvaaleihin-vuonna-2012/