http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, maaliskuuta 10, 2017

Helsingin rautatientorille tulossa CIA:n operoima mellakka la 11.3Yhdysvaltaina tiedustelpalvelu CIA:n kytköksissä olevat ei valtiolliset järjestöt ovat organisoineet huomiseksi Helsingin rautatieasemalle maksetun mellakan, jonne on tietojen mukaan tulossa myös Puolasta asti maksettuja huligaaneja riehumaan.

Nämä ovat juuri näitä George Soroksen kaltaisten miljardööri rikollisten maksamia mellakoita, joita käytetään aina jonkin poliittisen tavoitteen saavuttamiseksi ja tällä kerralla lehdistö on jo narratiivisesti painostettu uutisoimaan tapauksesta ennakkoon, että aivan kuin tämä mellakka olisi nyt Suomi Ensin -liikkeen syytä.

Suomi Ensin liike kun edustaa CIA:lle valtiollista vihollista, joka täytyy hajoittaa keinolla millä hyvänsä minkä takia sinne on jo lähetetty CIA:n tietolähde sekaan hajoittamaan toimintaa.

CIA:lla on hyvin pitkä kokemus tämänlaisten kansanmielisten ry-yhtistysten tai mielenosoitusporukoiden hajoittamisesta. Tekniikka on heillä aina sama, että he soluttavat myyrän näihin liikkeisiin, joka sitten toiminnallaan saa siellä rivit ns. repeämään ja yhdistysten jäsenet tappelemaan keskenään.

Suomi Ensin edustaa kansanliikkenä tällä hetkellä miltei Suomen todellista oppositiota, jota nyt korruptoitunut valtamedia yrittää esittää mahdollisimman epäsuosiollisena. Koska kuntavaalitkin ovat tulossa ja näiden kriminaalipuolueiden julkisivun on oltava jälleen kiilloitettuna ennen vaaleja.


Suomi-Maidan mielenosoituksen johto sanoutuu irti lauantain ulkoapäin organisoidusta mellakasta


Suomi Maidan mielenosoituksen johto on ilmoittanut jo, ettei se aio olla mukana tämän huomiseksi ennaltasovitun mellakan tai ulkomaalaisten uusnatsien riehumisen takana.


Mutta koska CIA maksaa peitejärjestöjensä kautta myös uusnatsimielisille kansalaisjärjestöille, jotta he lähtisivät riehumaan julkisilla paikoilla. 


Niin tämä mitä todennäköisimmin johtaa siihen, että huomenna Helsingin rautatientorilla nähdään aina Tampereen poliisikoulusta asti sinne lähetettyjä mellakkapoliiseja ja saattaa taas Nokialainen nuoriso-ohjaaja (teleskooppipatukka) heilua lauantaisen viikonlopun keskiössä. Jonka jälkeen sitten korruptoitunut media voisi yrittää valehdella suomalaisille, että kuinka Suomi Ensin liike olisi tässä mukana.


Juuri tällainen poliittinen lokaus ja mustamaalaus on osa korruptoituneen eliitin harjoittamaan propagandaa, jolla se pyrkii aina raivaamaan nämä todelliset oppositiot tieltään pois.


Laiton maahanmuutto on ollut tähänkin mennessä se työkalu, jolla nämä Wall Streetin sijoituspankeissa toimivat valtasionistit pyrkivät hajoittamaan kaiken tämän länsimaalaisen valtiollisen kansallisidentiteetin pois.


Tämä on tämän haittamaahanmuuton perimmäinen tarkoitus, jonka todellinen tarkoitusperä on aina valtionsalaisuus.


Mutta mikäli näitä asioita jaksaa tutkia avoimella mielellä ja ottaa niistä selvää, niin lopulta totuus tekee meidät vapaiksi. Jonka jälkeen olemme paljon viisaampia näiden yhteiskunnallisten ongelmien edessä.


Mielenosoittaminenkin on yksi perimmäinen tapa yrittää muuttaa yhteiskunnallisia asioita paremmaksi, mutta mikäli tuo kollektiivienergia on negatiivista. Niin silloin se vastaa huutajalleen takaisin samalla negaatiolla, kuin metsäkin vastaa jos sinne huutaa.


Mutta tämän vuoksi juuri nämä elitistiset kontrollerit tuolla kulissien takana tietävät täysin tämän vetovoiman lain salaisuuden ja tämän vuoksi he käyttävät sitä mm. väestönhallintaan köyhyyden avulla hyväkseen.


Voisimme aivan yhtä hyvin kuvitella tänne Suomeen 3 kertaa suuremmat valtion avustukset, niin loppuisi tämä KELA:sta valittaminenkin siihen. 


Mutta mikäli tämä kansallinen uhri-minälle perustuva valittaminen jatkuu, niin yhtä pitkään myös KELA:n kaltaiset organisaatiotkin rakentuvat tuolle vanhalle hajoita ja hallitse energialle.


Mutta tuo muutoksen voima on koko ajan sinunkin käsissäsi ja voit ohjata sitä aivan sinne suuntaan minne haluat. Joten tämän takia käytä mielummin se valoisampi kortti, kuin että vajoaisit vieläkin syvemmälle sinne pimeyteen ja epätietoisuuteen. Koska valo on aina mustaa materiaa voimakkaampaa energiaa.


Suomen on pystyttävä henkisesti kovana ja täältä olisi löydyttävä sitä johtavassa asemassa olevien päättäjien puolelta sitä omasta korkeimman itsen kautta tulevaa muutosta, jolla tämänkin maan itsenäisyys palautetaan takaisin tänne.


Liittovaltiopelleily kun tulee johtamaan vain samanlaiseen kaaokseen kuin II-maailmansota, joten tämä valinta on silloin täysin meidän yhteinen. Koska Suomenkin kansan kohtalon karma on jo sillä tasolla, että kohta se karmanvyö on tämän valtion osalta saavutettu. 


Tätä maata kun on jo aivan tarpeeksi alistettu henkisesti ja käytetty meidän suomalaisten voimavaroja väärin hyväksi.


Kasaarijuutalainen sionistimafia on aina taitanut tämän ihmiskaupan, jolle se loi aina nämä markkinatalouteen perustuvat markkinat. 


Mutta koska ihmiset olivat liian syvällä tässä kuluttajien unessa, niin he eivät huomanneet sitä, että kuinka tämä vakituinenkin työsopimus oli osa tätä ihmiskauppaa. 


Sitten kun työntekijä myi itsensä ja perseensä jonnekin tehtaaseen halvalla, niin hänen osaamisensa kaupattiin joidenkin limaisten sionistipankkiirien käsiin.


Kun puhutaan tästä jatkuvasta todellisesta tuottavuudesta, niin se on aina ollut sinun sisälläsi, koska ihminen on aina ollut luova olento. Mutta tämä länsimaalainen kulutus-palkkaorjuus matriisi sai massat niin syvään valveuneen, että tuon valveunen sisältä oli hyvin vaikea herätä, koska eräät olivat piilottaneet sen avainen, jolla tuon nukkuvan mielen sai avattua.


George Orwellin sanoin siinä vaiheessa kun eräät harvat ihmiset alkavat puhua tällaisia asioita julkisesti ja saavat sillä kokonaisia kansakuntia liikkeelle. Niin se on silloin jo vallankumouksellinen voima, joka on totuus.Mutta näille sionistimafioille totuus edustaa sitä varjon vastapuolta, eli heille myrkkyä. Koska pimeyden tahoille työtään tekevät pankkiirit eivät siedä tietoisuuden valoa.


Totuus tekee tämän vuoksi kipeää, jos sen näkee joku pimeydessä elävä, koska hän ei vielä uskalla kohdata tuota omaa todellista itseään. 


Vähän samalla tavalla kuin myös joku ihminen voi pelätä edelleen pimeää, koska ei uskalla kohdata siellä pimeässäkään huoneessa tuota omaa pimeätä puoltaan.


Koko ihmiskunnan kohtalonkarmassa kun tällä hetkellä ollaan jo menossa vahvan kuudenteen säteen alaisuudessa, niin lopulta tämä raskas vaihde siirtyy taakse päin ja tässä vaiheessa neljännen ulottuvuuden energiat tulevat näiden raskaiden kolmannen ulottuvuuden tilalle.


Tällä planeetalla on käynnissä ihmismielen vapautusliike, joka näkyy tämän kriittisen massan nousuna. Koska ihmismieli on luonnostaan vapaa ja toimii kuin laskuvarjo, eli avoinna. 


Mutta tämä länsimaalainen dualistinen markkinatalous on rakennettu niin suurella väkivallalla ja agressiolla, että se on miltei kitkenyt tuon läsnäolon voiman. Koska nämä bisnespellet markkinamiehet eivät ole vielä onnistuneet kilpailuttamaan tuota läsnäolon voimaa.


Tämä henkisten asioidenkin ulottuvuus voi vielä johtaa siihen, että jonain päivänä näissä kauppakeskuksissa bisnesmiehet myyvätkin joitain henkisiä vihkimyksiä kilohintaan, jotka sitten käydään punnitsemassa kuin vihannesosaston punnituksissa.


Kaikki tämä kun on perustunut tähän ihmiskauppaan, jossa ihmisestä tehtiin markkinatalouden tuote. 


Mutta jos ei tätä lainalaisuutta näe, niin silloin on vielä tuossa markkinatalouden valveunessa ja elää sitä unelmaa, jossa luulee olevansa jotain mitä ei todellisuudessa ole. Koska ihminen on luonnostaan vain läsnäolemisen tilassa, jonka taustalta kaikki tämä egon tuottama harha katoaa.


Todellisuus kun rakentuu todellisuudessa vain sinun aisteillasi, mutta tämän sionistimafia on teiltä salannut. Koska he loivat viihdeteollisuuden ja televisiot, jolla tuo teidän mahdollinen valveunitietoisuus saatiin pysymään unessa.


Median propagandan tehtävänä oli pitää mielenne tuossa jatkuvissa ärsykkeiden tiloissa, jotta tuolla pelkopohjaisella uutisoinnilla pidettiin mielenne tuossa pelon tilassa. 
Tämä on se sionistien Hasbaraksi ristitty keino pitää massat unessa, jottei vaan näiltä kontrollereilta lähtisi valta.

Suomi on nyt tämän tietoisuuden vallankumouksen keskellä herännyt ja kansa on jo saatu liikkeelle.

Muutos on jo tapahtunut tuollakin Helsingin rautatientorilla, jossa Suomi-Maidanin teltat ovat.

Tuo telttapaikka kahvitarjoiluineen on kaikille avoin ja sinne voi mennä jokainen tapaamaan näitä muita samanhenkisiä ihmisiä, jotka ovat huolissaan Suomen tulevaisuudesta.

CIA:n NGO-järjestöt, jotka ovat näitä Soroksen kaltaisten talousrikollisten rahoittamia valejärjestöjä, yrittävät nyt mitä todennäköisimmin hajoittaa lauantaina tällä ennaltajärjestetyllä mellakalla/mielenosoituksella tämän Suomi-Maidan mielenosoituksen ja saada sen vielä näyttämään siltä, että kuin vielä Suomi-Maidanilla olisi jotain osaa tässä operaatiossa.

Suomen valtioneuvostokin kokee tämän Suomi Ensin liikkeen heille uhakseen, koska näitä kyseisen kansanliikkeen edustajia ei olla vielä onnistuttu ostamaan konnien puolelle.

Rikollinen valtaeliitti on aina vihannut tällaisia itsenäisyyttä kannattavia sekä kansansuosiota nauttivia järjestöjä. Joten tämä on se syy miksi Suomi-Maidan mielenosoituskin on yritetty jo aiemminkin saada hajoitettua Kokoomuksen puoluejohdosta tulleella käskyllä.

Nämä Suomen valtiossa sikailevat virkarikolliset todellisuudessa pelkäävät menettävänsä valtansa ja sen vuoksi turvautuvat poliisiin.

Mutta poliisin kuuluisi oikeasti olla suomen kansalaisten puolella, mutta poliiseissakin on tämä ylijohtonsa, jonka arvomaailma on tiukan äärioikeistolainen.

Poliisit kun käyvät keskuudessaankin eräänlaista sotaa tätä moralismia vastaan, koska siellä on näitä hyviä ja huonoja kyttiä.

Siinä vaiheessa kun valtio kehittyy sellaiseksi, ettei siellä enää valtiovallan tarvitse käyttää kansalaisten pelottelu ja holhouskeinoja, niin lopulta poliisejakaan ei enää ole. Vaikka monet ovat ennustaneet poliisienkin muuttuvan Kyborgeiksi vielä joskus 2033 jälkeen.

Kansalaiset on kuitenkin onnistuttu valtiojärjestelmällä aivopesemään niin hyvin, että he ihan luonnollisestikin kokevat turvallisuuden tunnetta, kun näkevät poliisiauton jossain menevän.

Vaikka jotkut voivat taas kokea syvää vihaa poliiseja kohtaan, jos he ovat joutuneet tämän virkaryhmän muiluttamiksi.

Poliisin tehtävänä ei olisi enää tämän ajan suomessa leikkiä sitä Nokialaista nuoriso-ohjaajaa kumipamppuineen, vaan heidän tehtävänsä olisi turvata suomen kansalaisten perusoikeudet, joihin kuuluu myös tuo mielenilmaisuvapaus jne.


Lähteet: http://mvlehti.net/2017/03/10/video-poliisineuvottelu-suomi-maidanilla-tanaan/