http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, maaliskuuta 07, 2017

Suomen vapaamuurarit yrittävät taivutella Suomen todellista oppositioa puolelleenSuomen vapaamuurarien suurloosi oli lähettänyt ydinaktivisti Arto Laurille kirjeen, jossa yrittivät voidella häntä keskuuteensa ja saada todennäköisesti näillä keinoilla hiljennettyä Arton suun. 

Koska Arto entisenä Teollisuuden Voima yhtiölle reilut parikymmentä vuotta työskennelleenä sähköinsinöörinä uskaltaa edelleen puhua julkisesti ydinvoimaa vastaan ja hän tuntee miten ydinlaitokset toimivat.

Vaikka Artoa on vuosikaudet yritetty mustamaalata internetissä ja teilattu hänet vaikka miksikä hulluksi, niin kyseisen miehen henkilökohtaisesti tuntien tiedän että hänen huippuälykkyys on sitä luokkaa, ettei niissä mm. kvanttifysiikan jutuissa, joita Arto pystyy latelemaan kuin apteekin hyllyltä pysy edes kukaan pertti perusinsinööri kauan kyydissä. Minkä takia Artosta liikkuukin netissä kaikenlaista tietoa. 

Mutta nyt Suomen vapaamuurarien suurloosi yrittää saada Artoa liittymään heihin, koska haluaisivat hiljentää Arto Laurin nettikirjoittelun sen turvin. Koska jos hän liittyisi suurloosiin, niin tämän jälkeen hän joutuisi ottamaan kuin armeijasta ylempien herrojen käskyjä ja määräyksiä vastaan. 


MV-lehden päätoimittaja Ilja Janitskin sai suomen vapaamuurareilta myös yhteydenoton, mutta hän kieltäytyi liittymästä tähän korruptoituneeseen ja satanismia harrastavaan herrakerhoon.

Vaikka vapaamuurarien okkultistiset touhut alkavatkin vasta 30 ja 33-asteen jälkeen, joka tunnetaan siellä kostoasteena.

Toistaiseksi ei ole vielä allekirjoittaneelle tullut kosiskelukirjettä vapaamuurareihin, koska tiedän etten viihtyisi näiden korruptoituneiden herrojen kerhossa muutamaa minuuttia kauempaa. 

Koska älykään ei loista noissa seuroissa, mutta sen sijaan vapaamuurarit ovat ihan erikoistuneita uhittelemaan pientenkin kaupunkien yksityisyrittäjiä, jos nämä yksityisyrittäjät erehtyvät uhkaamaan näiden korruptoituneiden vapaamuurariveljien suurempia yrityksiä.


Iljan Janitskinin presidenttipeli sai likaisen käänteen


Koska CIA:n painostaessa suomen valtioneuvostoa on nyt mennyt suomen valtioneuvoston osasto sekä tämän sabotaasikirjelmän lähettänyt osasto paniikkiin ja ovat vielä alkaneet luomaan uhkailuilmapiirin, jotta saisivat Ilja Janitskinin jo tulta alleen ottaneen presidentinvaalien kannattajakorttien keräyksen tyrehdytettyä.

Suomen suurloosilla oli varmaan tarkoitus saada heitettyä nämäkin kannattajakortit uuniin, jonka tempun se teki myös vuonna 1994. Kun he saivat tuhottua dosentti ja lentokapteeni Heikki Urmaksen presidentinvaalikampanjan.

Tuonkin tapauksen Urmas olisi voinut laittaa SUPO:lle poliisitutkintaan, mutta hän ei sitä tehnyt, koska tiesi että tuolloin tämä korruptoitunut vallan näkymätön käsi oli puuttunut peliin.

Mutta tässä Janitskinin tapauksessa näitä 20 000 kannattajakorttia ei tule nappaamaan kukaan konna ja ne hajautetaan vaikka tarvittaessa niin, etteivät nämä roistot löydä näitä kortteja mistään yhdestä paikasta kerralla.

Jos ette vielä näe, että Suomessa käydään tällä hetkellä jo koko ajan tämän maan todellisen opposition sekä näiden valtapuolueiden korruptoituneiden konnien välistä kädenvääntöä Suomen tulevaisuudesta.

Sijoituspankkien lahjomat ministerit ovat jo luovuttaneet kaiken vallan näille monikansallisille yhtiöille sekä pankeille ja heitä ei enää kiinnosta kuin vain nämä heille luvatut palkkiovirat, jotka he saavat myöhemmin mm. Eurooppalaisista sijoituspankeista kuten Jan Vapaavuorikin sai.

Timo Soini tulee myös seuraavaksi siirtymään omaan tulevaan palkkiovirkaansa, kun hän astuu pois Perussuomalaisten puheenjohtajana. Mikäli vaan miehen terveys kestää.

Voin kuitenkin kertoa tässä erään salaisuuden, että Suomea ei ole koskaan johtanut kuin vain sinä itse ja sinä olet luonut oman elämäsi todeksi tässä matriisissa.

Mutta mikäli uskot vielä että valtio loisi kaiken sinun edessäsi, niin silloin olet astunut tuohon hyvinvointivaltion ylle rakennettuun ansaan. Joka myi sinulle todeksi tuon unen tästä hyvinvointivaltiosta, jossa piti aina vain opiskella kunnes valmistua ja ottaa pankista lainaa sekä käydä töissä.

Lisäksi sinut jo lapsuudesta asti velvoitettiin television ääreen katsomaan näitä jokapäiväisiä ohjelmia, jotta tuo valveunessa nukkuva mielesi pysyisi siinä tilassa, ettei sitä vaan mikään tietoinen ärsyke herättäisi kuin nukkuvaa karhua.

Mutta nyt on tullut sen aika, että mikäli luet tämän viestin ja tiedostat mitä tässä ollaan teille kertomassa, niin nyt on aika ottaa vastuu omasta elämästä ja luoda suomesta sellainen joka siitä kuuluukin luoda. Vapaa ja itsenäinen, kuten John F. Kennedykin lausui USA:sta tuolloin 60-luvun alussa.

Suomen demokratiaa on tähän päivään asti uhannut vain yksi tekijä, joka on tämä sotateollisuuden takana vaikuttava pankkiirien järjestöt, joiden päätavoite on vaan pitää sotateollisuuden miljardihanat auki ja se ei onnistu ilman näitä lähi-idänkään valtioiden sotilaallista joukkotuhoamista.

Euroopan valtiot ovat tällä hetkellä talouden nollakasvun tuhoamisohjelmassa, jonka tehtävänä on vain saada taloussodan keinoin Suomikin polvilleen, joka on onnistunut näiltä sijoituspankkien rikollisilta erittäin hyvin.

Suomi on ottanut takkiinsa jo yli 111 miljardia EKP:ltä ja laina sen kuin pitenee, joten olisikohan asialla syytä jo tehdä vihdoin jotain.

Vai uskommeko presidentti Sauli Niinistöä, joka laitettiin vielä äsken marionettina ylistämään EU:ta, jota Suomikin nyt niin kipeästi tarvitsee.

Pelastuuko Suomi  Euroopan Keskuspankin pikavipeillä vai Suomen Pankin liikkeelle laskemalla markalla.

Sen päätät sinä.