http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, maaliskuuta 19, 2017

Geenimanipuloitu ruoka saanut jo uuden kansantaudin (suolistosairaudet)


Lisääntynyt geenimanipuloidun elintarviketeollisuuden lisääntyminen on saanut suolistosairaudet (IBD) lisääntymään suomessa.


Ilmiö näkyy jo Suomessa ja EU:n tilastoissa olemme ylivoimaisesti molempien tautien osalta kärjessä.


Suomessa näihin suolistotauteihin on jo sairastunut n. 44 000 ihmistä, ja joka vuosi sairastuu 2000 lisää.


Suolistosairauksista käytetään lyhennettä IBD (inflammatory bowel disease)


Ruokavaliolla suuri vaikutus 


Suolistosairauksille ominainen piirre on jatkuva vessassa ravaaminen ja toistuvat vatsakivut.


GMO-viljoista tulee myös jatkuvia vatsaoireita. Vaikeimmissa tapauksissa joudutaan tekemään jopa leikkaus, jossa osa suolta poistetaan.


Lääkäri ja ortopedi Antti Heikkilä on jo vuosia edustanut Suomen lääkärikunnassa niitä harvoja, jotka ovat uskaltaneet puhua siitä miten ihmisen ruoansulatus oikeasti toimii.


Tiede kun ollaan maksettu lobbaamaan GMO-teollisuutta, koska tässä geenimanipuloidussa ruoantuotannossa vaikuttaa suuri raha sekä aivan oma poliittinen agenda, joka on näiden GMO-ruoan kuluttajien hidas sairastuttaminen mm. Crohnin taudilla.


Näin sitten nämä suolistosairauksilla sairastetut ihmiset voidaan määrätä käyttämään kalliita suolistosairauksiin määrättyjä lääkkeitä ja BIG PHARMA keksi näin taas uuden miljardibisneksen sairastuttaa sekä rahastaa ihmisten terveys alas.


Antti Heikkilä on myös kirjoittanut keittokirjan nimeltä HEIKKILÄN KEITTOKIRJA, jossa on vain kunnollisista raaka-aineksista tehtyjä reseptejä. 

Tässä keittokirjassa painotetaan juuri monia mikroravinteita, joska se on fyysisen ja henkisen terveyden perusta. Koska sellainen ravinto estää tulehduksien syntymistä elimistössä. Mikroravinteet kun säätelevät geenejä, ja niiden puute on keskeisin syy sairauksien syntymiseen.

Lähteet: http://www.is.fi/terveys/art-2000005131527.html

http://www.rasalas.fi/kirja/antti-heikkila-heikkilan-keittokirja/