http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, maaliskuuta 26, 2017

Mistä Roomassa oikeasti sovittiin ?


Suomen pääministeri Juha Sipilä tapasi Roomassa viime perjantaina Paavi Franciscusin.


Tuonne Roomaan olivat kokoontuneet kaikki EU-maiden johtajat, jossa he allekirjoittivat julkistuksen, joka viitoittaa tämän fasistisen unionin tulevaisuutta Britannian EU-eron jälkeen.


Sipilä ylisti medialla sitä kuinka Paavi osaa käyttää hienosti kriisi-sanan historiaa. Onhan näiden erilaisten kansallisten kriisien järjestäminen näille sielunsa paholaiselle myyneille vapaamuurareille tuttua hommaa, josta myös tämä hiljattain hiippakuntaa vaihtanut David Rockefeller totesi näin; 


"All we need is the major crisis and the nations will accept the New World Order".

Eli me tarvitsemme vain yhden suuren kriisin, niin silloin kansakunnat hyväksyvät lopulta uuden maailmanjärjestyksen.


Mutta tällä maailmanjärjestyksellä jota nämä pimeyden puolelle työtään tekevät elitistit tavoittelevat on fasistinen maailmanjärjestys. 


Fasistisessa maailmanjärjestyksessä he saavat edelleen orjuuttaa sekä alistaa näitä länsimaalaisia palkkaorjia. Koska tämä negatiivinen lisko rotu ei kykene näkemän mitään muuta tehokkaampaa keinoa, josta he saisivat energiansa. 


Sillä koska kyseessä on vielä negatiivinen liskojen avaruusrotu (Reptilians), joiden alkuperäinen ulkomuoto muistuttaa käärmeitä. Niin koska he saavat enegiansa vain pelkistä muiden ihmisten stressistä, ahdistuksesta, vihasta sekä pelosta. Joten tämän vuoksi meillä on tämä kapitalistinen henkistä sekä fyysistä väkivaltaa ruokkiva systeemi olemassa.
Vatikaani kuvittelee johtavansa EU-maiden kohtaloita kohti Saksan johtamaa liittovaltiota


Ottaen huomioon tuon, että kuinka suuri valta-asema näillä Vatikaanin lapsenraiskaajilla on EU:n 27 jäsenmaan edessä.


Paavi kun kuvittelee olevansa itse jumalasta seuraava ja jesuiittana hän uskoo vielä omistavansa koko Euroopan.


Niin tämä mitä tuolla Roomassa nyt allekirjoitettiin Suomenkin osalta liittyvät tähän Euroopan tulevan liittovaltion yhteisen armeijan eturiirinjakoon.
Suomen Lappi kun on alue josta löytyy myös öljyn lisäksi kultaa. Mutta koska tässä maassa on korruptoituneet ja liian sinisilmäiset poliitikot myyneet nämä alueet halvalla. Paavo Lipponen (kuvassa) toimiessaan pääministerinä myi mm. yhden Kittiläläisen kultakaivoksen kanadalaiselle kaivosyhtiö Agnico Eagle Minesille pilkkahintaan.


Lipponenhan tekee entisenä KGB:n miehenä sitä mitä käsketään ja jopa tällainen useita miljardeja euroja tuottava kultakaivoskin päätyi näiden monikansallisten kaivosyhtiöiden haltuun.


Jos tällaiset kommunistit on päästetty tuhoamaan Suomea jo vuodesta 1982 lähtien, kun KGB:n presidentiksi asti värväämä Mauno Koivisto alkoi tuhoamaan Suomen talouden. Niin lopulta vuonna 1992 valtion rahat olivat jo loppu.


Sitten piti yksityisellä lentokoneella hakea Amerikasta lisää rahaa Suomen markan devalvointiin.


Vaikka tuo Suomenkin 1980-luvun ja 1990-luvun alun pankkikriisi oli vielä näiden eräiden rikollisten pankkien tarkoituksella luoma, jotta Soroskin pääsi ryöstämään suomen veronmaksajien taskuista itselleen miljardeja. 


Niin tämän nykyisen euro nimiseen yhteisvaluuttaan liittyvän velkavastuiden päätarkoitus on toimia näiden miltei samojen sijoituspankkien talousrosvojen ryöstövastuina.


Heille kun ei riitä se, että he saavat vaikka yhden Kreikan valtion kirstun putsattua tyhjäksi. Vaan he vaativat kaiken itselleen ja silloin nämä kaikki maa-alueet tullaan myymään pilkkahintaan näille Rothschildien hupiukoille.


http://www.spearswms.com/whos-buying-greeces-private-islands/ 


Rothschildit omistavat jo nyt Kreikasta mm. kokonaisia saaria.
Kaikki tiet johtavat jälleen Roomaan


Vanha sanonta kun sanoo, että kuinka kaikki tiet johtavat Roomaan.  Tämä johtui siitä, että tämä muinainen roomalainen tieverkko oli suunniteltu vaikeuttamaan vastarintaa imperiumia vastaan.

Mutta nyt eläessämme tätä nykyistä eurostoliiton kommunistista aikaa, niin jälleen kerran tätä Eurooppalaisen väestön kansannousuja yritetään hillitä mm. al-Nusran, ISIS:sin sekä Naton erikoisjoukoilla, joita on jo Suomessa. Mutta näitä sotarikollisia on myös Ruotsissa sekä muissakin EU-maissa.


Vatikaanin kaltainen jesuiittojen johtama rikollisorganisaatio kun ei pärjäisi ilman, ettei heillä olisi jatkuvasti yhteyksiä CIA:han. Mutta myös Italian valtion sisällä tuon maan poliittisen korruption johdossa toimii P2-niminen vapaamuurariloosi, joiden historia järjesteli jopa 1970-luvulla vasemmistolaisen pääministeri Aldo Moron poliittisen kidnappausmurhan.

Mutta koska tämä Moron poliittinen salamurha piti kuitenkin naamioida vasemmistoradikaalien tekemäksi, niin siksi siitä syytettiinkin lopulta tällaista
Punainen Prikaatti (Brigate Rosse) nimistä vasemmistoradikaalien terroristiryhmää.

Valtionterroristijärjestö NATO toimii samalla tavalla, kun se nyt lähettelee näitä kirjepommejaan IMF:n pääkonttoriin ja lavastaa ne näyttämään äärivasemmiston terrori-iskuilta.

Vatikaanin kaupunkivaltio kun on rakennettu tuonne Italian pääkaupunki Roomaan. niin se on väkiluvultaan maailman pienin itsenäinen valtio, jonka pinta-ala on vain 44 hehtaaria.

Mutta se mitä enemmistö ei tiedä Vatikaanista on se, että kuinka heidän jesuiittavetoinen johtonsa on ylentänyt itsensä salaisen maailmanhallinnon sisällä hyvin korkeisiin asemiin.

Sillä tämä Saksan Baijerissa 1776 perustettu Illuminatin vapaamuurarijärjestö on jo laajentanut valtaansa ja liittoutunut myös Kabbalistien kanssa.

Joten silloin kun tällaiset vallansokaisemat sekä vallanahneet sota- sekä huumeteollisuuden ylijohtajat ottavat komennon tämän maailman johdossa, niin valta on silloin keskitetty täysin hullujen ja seonneiden psykopaattien käsiin.
 

Luvassa jälleen Saksalaisen fasismin uusi nousu
 
EU:n liittovaltiohanke kun on Saksan johtama sekä alullepanema projekti, jonka natsit laittoivat kytemään jo tuolla vuonna 1944 Strasbourgissa järjestetyssä salaisessa neuvonpidossa.


Tuosta salaisesta neuvonpidosta vuodettiin sitten tämä Red House niminen dokumentti, jossa lueteltiin nuo natsien suunnitelmat heidän havittelemasta neljännestä valtakunnasta.


Euroopan parlamentin puheenjohtaja Gianni Pitella vaati viime vuonna EU:lle tätä yhtenäistä liittovaltiota sekä sinne perustettavaa omaa tiedustelupalvelua, joka tulisi olemaan se tulevaisuuden Saksan johtaman liittovaltion Gestapo.


Angela Merkel paljasti myös jo muutama vuosi sitten, kuinka tässä on suunnitteilla Saksan johtama liittovaltio, jossa kaikkien EU-maiden jäsenvaltiot menettäisivät samalla myös oikeuden johtaa omaa armeijaansa. 

Koska tuossa liittovaltion yhteistä armeijaa johtaisivat vain Saksan sotilasjohto, eli natsit.

Tämän juonen paljastuminen sai jo aikaan viime vuonna suurta raivoa sekä paniikkia Puolassa, kun tämä tieto vuodettiin siellä TVP Info -nimiselle uutiskanavalle.

Jos kerta nämä vapaamuurarinperkeleet ovat näitä edellämainittuja suunnitelmia juonitelleet siellä vapaamuurarilooseissaan, niin eipä ihme että miksi tässä Puolankin valtionjohto ei ilahtunut kuullessaan näiden Saksan natsien vanhoista suunnitelmista.

Natsismihan ei ole minnekään Saksasta kadonnut, vaikka toisin luullaan. Koska natsien II-maailmansodan aikana ryöstetty omaisuus on jo ajat sitten viety mm. Sveitsin yksityisten pankkien holveihin piiloon.


Entinen sijoituspankkiiri David Noakes totesi muutama vuosi sitten, että aina silloin kun joku supervalta kuten natsien imperiumi rakennetaan vaikka EU:n liittovaltiolla uudelleen. Niin tuollainen hallintomuoto tarvitsee enää vain diktaattorin, jonka johtama toiminta johtaa aina lopulta suursotaan.

Ja tämän johdosta Saksan havittelema natsien neljäs valtakunta, jonka perustalle tuo heidän johtama liittovaltio perustuisi tulee sitten käsittämään tuon yhteisen natsiarmeijan, johon myös Suomenkin armeija pakotettaisiin luonnollisesti liittymään. Koska nämä suomalaiset rikkaat fasistisuvut ovat jo tämän koko homman sopineet salaisesti Naton kenraalien kesken tässä 1. syyskuuta 2014 solmitussa Suomen ja Naton välisessä isäntämaasopimuksessa.

NATO kun on tarkoitus liittää lopulta sitten tähän Saksan johtaman liittovaltion yhteiseen EU:n armeijaan.

Suomelle ja Ruotsille on jo kenraalien kesken sovittu oma erityisrooli tämän vapaamuurarien suunnitteleman suursodan aikana mm. toimia Saksan natsiarmeijan ilmatukikohtina.


Brittiläinen kenraali Sir Richard Shirreff on jopa kirjoittanut kirjan War with Russia, eli Sota Venäjän kanssa. Jota hän haaveilee jo aloitettavaksi tänä vuonna 2017.

Hänen mukaansa tuo konflikti tulisi alkamaan Ukrainan suunnalta ja liittyisi Venäjän toteuttamaan Ukrainan valtaukseen.

Mutta tuntien CIA:n vetoisten false-flag operaatioiden kuviot, niin mikäli tämäkin Shirreffin väittämä Maidanin aukion kaltaisten tapahtumien uusinta tapahtuisi tänä vuonna eräässä Baltian maassa. Niin kyseessä ei olisi mikään Venäläisten sotilaallisten joukkojen toteuttama Maidanin aukioiden kakkosoperaatio. 

Vaan siinä olisi jälleen CIA:lla sormet pelissä ja vähintäänkin taas joku Puolalainen kenraali olisi jo tällä hetkellä kenties kouluttamassa näitä tarkka-ampujia, joiden tehtävänä olisi sitten ampua Latvian pääkaupunki Riikassa paikallisia mielenosoittajia ja saada se vielä näyttämään Venäläisten sotilaiden aikaansaamalta operaatiolta.

CIA:lla on pitkä kokemus tällaisten operaatioiden toteuttamisesta, koska CIA toimi vain salaisen maailmanhallituksen kautta operoivien rikollisten käskyistä sekä toimeksiannoista ja myös Vatikaanilla on vahvat yhteydet CIA:han.

Suomen hallintoakin ohjaillaan jatkuvasti CIA:n toimesta, koska CIA:n tehtävänä on pitää täällä eräänlaista nukkehallintoa, joiden puolueiden puheenjohtajat toimivat CIA:lle tietolähteinä.

CIA myös lahjoo lukuisia toimittajia, jotta he kirjoittaisivat vain juuri sitä propagandaa mediassa, mitä CIA heidät siellä ohjeistaa kirjoittamaan.

CIA:lla on myös yhteyksiä Booz Allen Hamilton nimiseen konsulttiyhtiöön, jolla on hyvin vahvat yhteydet Suomen hallitukseen.


Tämä on vielä se sama firma jolle Edward J. Snowden aiemmin työskenteli NSA:lle system analyst tehtävissä.

NSA:n vakoilua Suomessakin siis johtaa tämä Booz Allen Hamiltonin jättimäinen konsulttiyritys, jolla on tälläkin hetkellä vakoilukonttori Helsingin Mikonkadulla.

Mutta koska tämä rikollinen vakoiluyritys toimii CIA:n alaisuudessa, niin tämän johdosta Suomen viranomaisilla ei ole edes oikeutta käydä ratsaamassa koko paikkaa. Koska Booz Allen Hamiltonin vakoilutoiminta Suomessa on turvattu CIA:lle kuuluvalla diplomaattisella koskemattomuudella.

Booz Allen Hamiltonia voimme myös kiittää siitä, että nämä pirut ovat lahjoneet aina pääministerinkin Suomessa ja niputtaa voittoa kannattavia valtionyhtiöitä jo näiden maailman rikkaimpien parasiittien käsiin.

Että jos maamme on tällaisten CIA:n johtamien rikollisjärjestöjen käsissä, niin onko maallamme enää valoisaa tulevaisuutta ? 

Kyseessä on vain geopoliittinen valtataistelu siitä, että saako Suomen valtio säilyä tämän kaiken Saksan fasistisen piilo-natsihallinnon suunnitelmien keskellä.


Ja vaarallisinta tässä on se, että kuinka nämä Suomen rikkaat teollissuvut ovat jo valmiiksi liittoutuneita näiden Saksan liittovaltionatsien kanssa. Joten voidaanko silloin puhua suomalaisuutta vaalivasta isänmaallisesta toiminnasta kun nahkahousut on jo puettu päälle ja iloitaan Oktoberfest kaljahuuruissa jo deutschland deutschland uber alles

Voisivat nämä Saksaan päin olevat rikkaat teollisuussuvut tehdä suomalaisille suuren palveluksen ja muuttaa sinne Saksaan, jossa vielä kaikki palvelut sekä tuotteet ovat paljon halvempia. 

Siellä kun toimii tämä maailmalla tunnettu vankkumaton työmoraali, jossa ei edes kaupan kassaneiti saa käydä vessassa. Koska muuten menee arvokasta työaikaa hukkaan.

Saksastahan on myös peräisin kaikki teknologinen huippuosaaminen, josta Brititkin ovat olleet aina hyvin kateellisia. Tämän vuoksihan I-maailmansota oli pitkälti juuri Englantilaisten pankkiirien kostoa Saksan teolliselle imperiumille.

Saksan rikkaita teollisuussukuja kiinnostaa Suomessa erityisesti tämän maan heikentyvä kilpailuasema, jolla taas nämä Saksalaiset monikansalliset yhtiöt voivat hyödyntää sen tarjoamaan työttömien reservistä rekrytoitua orjatyövoimaa. Kun onhan Saksassakin yli 20 000 000 (20 miljoonaa) orjatyöntekijää, joille Saksan valtio joutuu maksamaan vielä toimeentulotukea, että nämä orjatyöläiset saisivat edes vähän leipää pöytäänsä sen orjatyönsä ohella.

Jos kerta tässä kapitalistisessa köyhien ryöstökilpailussa voittajia ovat vain ne, jotka raaskivat riistää köyhimmiltä. Niin tässä suhteessahan nuo Aasian sekä Intian hikipajaorjat ovat jo tuossa mitttaluokassa kapitalistisen markkinatlouden voittajia.

Mutta Kiinasta tullaan tekemään vuodesta 2018 alkaen tuleva talouden supervalta ja siellä nostetaan palkat kohta sinne tasolle, että pelästyy myös Saksalainenkin teollisuusmies.

Tämän Kiinaan suunnitellun ja 2018 vuonna alkavan laajemman talousimperiumin strategian olisi vapaamuurarien suunnittelemana tarkoitus sitten johtaa tähän taloussodan konfliktiin, joka sitten laukaisisi tämän Venäjän sekä Euroopan välisen sotilaallisen jännitteen syntymisen. 

Taloussotaahan käydään tälläkin hetkellä euron turvin, jossa Kreikka otti ensimmäisenä osumaa.

Taloussodan pääasiallinen motiivi on saada luotua massatyöttömyyttä niin paljon, että sillä saataisiin tämä elitistien nimittämien hyödyttömien suursyömäreiden lauma hävitettyä keinolla millä hyvänsä.

Vaikka on silti myös sanonta ettei lypsävää lehmää kannata tappaa, niin näitä EU-maiden työttömiä holhoavat eliitti tahot pitävät heitä täysin hyödyttömänä karjana. 

Tämän vuoksi nämä jatkuvat työttömien haastattelut 3kk välein on luotu vain, jotta voitaisiin saada valtion taholta lisää työttömille suunnattua kiusaamista aikaan tämän virkamiersikolliskoneiston kautta.

Koska yksinkertaisesti talouden nollakasvu on jo nostettu niin korkealle, että käynnissä on jo köyhien sekä vanhojen ihmisten joukkotuhonta, joka toteutetaan jo nyt SOTE-uudistuksen kautta.

Sillä tämä sosiaali- ja terveysuudistus ei ole mitään muuta kuin pelkkä köyhien joukkotuhontaohjelma, joka noudattaa vielä salaisesti YK Agenda 21 depopulation nimisestä poliittista agendaa.

Jopa tämä entinen valtiosihteeri Raimo Sailas on uskaltanut kritisoida tätä Suomen kilpailukyvyn heikennystä. 

Nyt Sailas oli todennut tästä SOTE:sta ettei herra jumala tällaista uudistusta pitäisi tehdä.

No mutta miksi sitten tehdään ? 

Miksi tämä CIA:n diplomaattista koskemattomuutta nauttiva Booz Allen Hamiltonin konsulttiyhtiö johtaa Suomen hallitusta.

Tällä edellämainitulla konsulttiyhtiöllä kun on takanaan vain monikansallisten ja rikollisten pankkien pimeyden siunaus. Ja Suomen valtio on tässä suhteessa vain näiden yksityisomisteisten sijoituspankkien ryöstösaalis.

Joten jos haluamme palauttaa Suomen todellisen kilpailukyvyn, niin silloin nämä valtionryöstäjäpankkiirit, konsulttiyhtiöt täytyy karkoittaa maasta Islannin tavoin vankeusrangaistuksin.

Suomen oikeusjärjestelmästä täytyy vielä saada sellainen korruptiokopla pois mädättämästä Suomen oikeuslaitosta kuin Demla ry, jonka jäsenet ovat läpeensä täynnä olevia kommunisteja sekä korkea-arvoisia virkamiesrikollisia.

Sillä heidän kaltaiset virkamiesrikolliset tuhoavat Suomen ja he tekevät sen vielä kaikella kunnialla, koska he edustavat pimeyden evoluutiota jossa kaikki totuus täytyy estää pääsemästä julkisuuteen. Tämän vuoksi nämä samat demarivetoiset kommunistit halusivat lakkauttaa myös MV-lehden jopa rikollisin keinoin.

Totuus on asia, jota on puolustettava ja jokainen joka uskaltaa palvella totuutta, niin tulee myös saamaan valon puolelta siihen polulleen kaiken siihen tarvittavan tuen taakseen.

Tämän vuoksi totuus velvoittaa näissä hommissa näyttämään tietä muille rohkeille, jotta tämä totuuden ääni sekä tienväylä saadaan ajettua muillekin valmiiksi.

Tätä on aito suomalainen patriotismi, jossa isänmaan etu tulee ensin.

Aidolla isänmaallisuudella ja fasismilla ei ole mitään tekemistä keskenään, mutta nämä sielunsa rahan ja vallanhimolle myyneet teollissuvut menettivät jo ajat sitten tuon rakkautensa Suomea kohtaan. Koska silloin kun sinun sydämesi on täynnä tuota vallanhimoa sekä ahneutta, niin sydämesi on peittynyt tuolla Luciferin tummalla energialla.

Tällaiset ihmiset pelkäävät rakkautta, koska heidän sydämensä on täynnä tuota pelkoa, joka on heijastus tuosta heidän kadottamastaan omasta sisäisestä rakkaudestaan.

Sitä sitten aletaan pönkittämään erilaisilla keinoilla kuten jopa peliriippuvuuksilla, alkoholiriippuvuudella, tai käymässä vielä huorissa näiden CIA:n lahjusten piikkiin.

Jos tuollainen elämänmeno tällaisen korruptoituneen valtion nimeltä Suomi johdossa saa aikaan näille sielunsa turmeltuneille valtionpäämiehille todellisuudessa aikaan vain sisälle tulleen pahan olon. Niin tässä kaikessa kuitenkin piilee sellainen opetus, että tuo rakkaus on aina ollut jokaisen meidän sisällämme.

Mutta koska lapsena meitä alettiin komentelemaan ja mahdollisesti vielä koulussa kiusaamaan, koska satuimme ehkä olemaan hieman erilaisia muusta massasta.

Jos nyt vielä Suomen fasistinen valtio sitoutuu salaisesti vielä joukkovainoamaan (gang stalking) näitä ei normien mukaan käyttäytyviä kansalaisiaan, niin mehän elämme jo silloin miltei täydellisessä fasistihallinnossa.


Sillä tämä nykyisten peruskoululaisten oma STASI-valvontajärjestelmä WILMA on vielä yksi esimerkki siitä, että kuinka tätä nykyistä nuorta sukupolvea valmennetaan jo tuohon tulevaisuuden ISOVELI VALVOO kaltaiseen orjayhteiskuntaan.

Koska tuo EU:n liittovaltion sisälle rakennettava STASI-koneisto tulisi olemaan aika pitkälti samanlainen kuin mitä on nyt tämä peruskoululaisten valvonta/seurantajärjestelmä WILMA. Jossa opettajat tarkkailevat heitä kuin psykiatristen sairaaloiden pakkohoidossa olevia potilaita.

Tämänkaltainen ihmisten tarkkailu tuollaisella STASI-maisella järjestelmällä on täysin sairaan ja psykopaattien laatima ihmisten seurantajärjestelmä.

Sillä on nyt tarkoitus valmentaa tämä nykyinen nuori sukupolvi hyväksymään sitten ne heidän ihojen sisälle tarjottavat ja pakotettavat mikrosirut. Jolloin niitä EU:n liittovaltio alkaa pakottamaan jokaiselle EU-maiden kansalaisille ihon sisälle. Koska isovelin on valvottava kaikkialla.

Vaikka kaikki tämä järjetön valtiollisten ja ei valtiollisten järjestöjen pakonomainen holhoaminen lisääntyy, niin silti lisääntyy myös henkinen kehitys ja tässä suhteessa koska suomalaiset edustavat vielä maailman älykkäintä kansaa. Niin tämä on se syy sille, miksi tänne on vielä räätälöity ennätysmäärä tätä langatonta teknologiaa, joka saa ihmiset mm. sähköyliherkiksi sekä sairastettua mm. Parkinssonin tautiin jne.

WLAN -laitteet ovat vielä erityisen vaarallisia juuri tässä suhteessa ja tämän takia jos vaan olisi mahdollisuus vaihtaa se langaton internet-yhteys vaikka valokuituun, niin se olisi äärimmäisen tärkeää jos on vähänkään kiinnostunut omasta terveydestään.

Kännykköjen runsas käyttö aiheuttaa myös aivosyöpää, joka on myös Nokiankin liikesalaisuus. 

Kaikki tämä langattoman teknologian säteilytys on kirjattu salaisiin raportteihin ja muistioihin, joita on laadittu mm. Trilateraalisen Komission sekä Bilderberg-ryhmän ohjauskomitean salaisissa neuvonpidoissa.


Nämä edellämainitut eliitin ajatushautomot ovat täysin epä-demokraattisesti toimivia järjestöjä, joista edes Jorma Ollilaa (kuvassa) ei olla sinne niihin suuriin pöytiin valittu millään vaaleilla.

Vaan Ollila ylensi sinne itsensä, koska salli aikanaan Nokian puhelinyhtiön puhelimien tulla hakkeroiduksi CIA:n sekä NSA:n toimesta, jolla sitten lopulta luotiin salainen sisäpiirikauppa Microsoftille aina vakoilukeskuksineen tulla Suomeen.

Ollilan Jormaa ei edes raha tässä asiassa ole missään vaiheessa kiinnostanut, vaan se valta.

Siksi hän toimii myös Suomalaisiin autoihin pakollista seurantalaitetta vaativassa Trafissa.


Jos otetaan sätkynukke, jota ohjaa sätkynukke mestari. Niin nämä isokenkäiset miljardöörit, jotka ohjaavat näitä poliitikkoja aina Suomenkin hallinnossa asti CIA:n lahjusrahoilla. 

Niin tämä toiminta kertoo kaiken olennaisen tästä kyseisten vallanhimoisten psykopaattien motiiveista olla jatkuvasti vallankahvassa vaikka väkivalloin.

Heidän täytyy aina voida vetää näitä valtionpäämiehiä noista näkymättömistä CIA:n naruista. Koska muuten nämä miljardöörisedät turhautuvat ja eivät saa elämälleen tarpeeksi sisältöä.

Mutta mikäli sinä satut olemaan jonkun tällaisen narsistin vallankäytön uhri, niin voin kertoa yhden pienen neuvon joka on seuraava.

Sinä voit minä tahansa hetkenä lopettaa tuon sielunsopimuksen tämän teitä alistaneen narsistin kanssa, koska tuo oli vain sielunsopimus siitä, että lupasitte välittää heillä tuota energiaanne.

Ja koska narsisti tarvitsi sitä teidän valoenergiaanne ja hän ei sitä teistä saanut kuin vain näillä hallintadraamojen keinoin. Joten näin ollen sitten kun narsistin uhri uskaltaa sanoa tuolle alistajalleen, että nyt riittää. Niin lopulta narsisti menettää otteensa tähän alistettavaan ja tuo heidän keskinäinen sielunsopimus lakkaa olemasta. 

Tässä vaiheessa yleensä narsisti kokee tuossa niin suuren nöyryytyksen, että heidän on miltei pakko löytää tilalle jokin uusi alistuksen kohde. Koska näinhän nuo negatiivinen liskorotukin saa energiansa ja siksi myös tällä sionistisella Talmud musteella painetut sanomalehdetkin ovat vain täynnä negatiivista uutisointia, jotta nämä negatiiviset mediakeisarit saisivat sen avulla ihmisiä lietsottua yhä suuremmalla pelolla sekä varastettua näin siitä itselleen energiaa.

Ihmisen ajatuksissa kun on niin suunnattomasti voimaa, varsinkin jos kyseessä on positiiviset ajatukset joiden + navat aikaansaavat kuin akkuun lisää virtaa.

Negatiiviset ajatukset taas vievät tuosta akusta virtaa - merkkisellä varauksella ja tämän vuoksi tämä koko käynnissä oleva pimeyden ja valon välinen vääntö tässä dualistisessa maailmassamme on juuri tätä. Että sinä valitset jokaisella läsnäolevalla hetkellä sen oman todellisen puolesi, että kumpaako näistä edellämainituista voimista kannatat pimeyttä vai valoa.

Pimeydessä elävät ihmiset ovat täynnä tuota pimeyttä, eli heidän sielunsa ei ole vielä täysin valaistuneet. Koska he pelkäävät tuota heidän sisälläänkin olevaa valoa jopa niin paljon, että sitä pitää sitten turruttaa mm. kuuntelemalla mahdollisesti hyvin raskasta musiikkia. Jolla sitten voidaan purkaa sitä sisällä olevaa pahaa oloaan pois.

Mutta koska jokaisen ihmisen sisällä sydämen sisällä vallitsee valo, eli rakkaus niin tämä voima kun on jo jokaisen ihmisen sisällä ja on sieltä herätettävissä myös löytämällä oma sisäinen lapsensa. Joka oli tuo jonka ei välttämättä edes lapsena annettu olla läsnä nykyhetkessä.

Mutta jos katsomme tätä länsimaalaista mediaa, niin se varsinkin tällä negatiiisella uutisoinnillaan ei anna ihmisille edes hetken rauhaa olla läsnä nykyhetkessä. Kun aina tungetaan lisää negatiivisia ärsykkeitä jokaisen korvaan.

Joten jos uutiset sisältävät näinkin paljon negatiivisia hermoimpulsseja, niin silloinhan tällaisenkin kapistuksen kuin televisio kannattaisi heittää menemään pysyvästi ja keskityttävä paljon tärkeimpiin asioihin, kuin joihinkin hengellistä köyhyyttä vallitseviin televisiosarjoihin.

Siitä saa jo itselleen tarpeeksi viihdyttävää realityviihdettä, jos seuraa näiden ulkomaalaisten valtionryöstäjien keskinäistä valtataistelua.

Lähteet: https://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/umpisurkeaa-kaivospolitiikkaa-suomi-myi-miljardien-kultaesiintyman-pilkkahintaan/

http://www.spearswms.com/whos-buying-greeces-private-islands/  

Keskisuomalainen

http://valtioneuvosto.fi/artikkeli/-/asset_publisher/10616/paaministeri-sipila-tapasi-paavin-muiden-eu-johtajien-kanssa 

http://mvlehti.net/2016/06/27/suunnitelma-vuoti-julkisuuteen-eu-maista-yksi-supervaltio-mailta-oikeudet-pois/ 

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3601918/Why-war-Russia-year-apocalyptic-vision-British-General-Nato-chief-threatened-sack-blasting-Tory-defence-cuts.html 

http://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000002645338.html 

http://www.aamulehti.fi/kotimaa/tiukka-talousmies-raimo-sailas-nain-suomen-kilpailukyky-turmeltiin-vuonna-2007-omien-silmiemme-edessa-24267147/