http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, maaliskuuta 23, 2017

Lontoon iskun motiivi on poliittinen - Helsinki-Vantaan poliiseille konepistoolit


Lontoossa sattui eilen 22. maaliskuuta false-flag isku, jonka pääepäiltyn väitetään olleen aasialaisperäinen muslimi, jonka väitettiin ensin ajaneen autolla päin väkijoukkoa ja tämän jälkeen vielä puukottanut poliisia Englannin parlamentin edustalla.


Ottaen huomioon sen, että miten Helsinki-Vantaan lentoaseman poliiseille ohjeistettiin konepistoolit välittömästi tämän iskun jälkeen, osoittaa jo sen että tämä koko raskaampi aseistus Suomen poliiseille oli päätetty jo etukäteen. 

Kuin myös poliisin erikoisjoukoista koostuvalle karhuryhmälle ilmoitettiin jo viime vuonna, että se tulisi saamaan kovemman luokan aseita (konekivääerjä sekä kranaatteja) käyttöönsä. Joten mihinköhän sisällissotaan ne oikein ovat täällä varautumassa ? 

Sehän tiedetään jo, että tänne tuli 2015 vuoden lopussa lukuisia Irakin vankiloista vapautettuja sotarikollisia, joista suurin osa on nuoria sotakuntoisia miehiä. 

He tulivat tänne ikään kuin näytellen turvapaikanhakijoita, mutta heidän todellinen motiivi on aivan muu. Koska nämä sotarikolliset tulivat suomeen vain yhtä tehtävää varten.

Suomen armeijaa kun ei saa tappamaan suomalaisia, mutta näitä Irakin sotarikollisia voi kyllä joku hullu kenraali komentaa tappamaan suomalaisia, jos käsky käy ja pelottavinta tässä on vielä se, että nämä lähi-idän sotapäälliköt ovat näiden turvapaikanhakijoiden joukossa. Kun tämä puurostaan valittanut maahantulija (puurokenraali) oli Irakin sodassa yksi siellä toimivista yliluutnanteista.


Euroopan Union on tällä hetkellä käymässä läpi poliisivaltioon tähtääviä uudistuksia, jonka puolisotilaalliseen doktriiniin kuuluu juuri tällaisten Lontoon iskujen kaltaiset covert operaatiot.

Vaikka tämäkin aasialaisperäinen muslimi ammuttiin britannian poliisin toimesta tekopaikalle, niin hän saattoi silti olla näitä V2K-häirinnän uhreja. Koska jos tämä yliajaja toimi yksin, niin jostain hän sai kuitenkin tuon signaalin, että hänen tulisi tuonne Britannian parlamentin edustalle lähteä kaahailemaan ihmisten yli sekä käyttämään teräasettaan poliisia vastaan.

Tämän Lontoon tapauksen poliittisuus tulee jo heti siinä esiin, että jos täällä Suomessa joku maahanmuuttaja iskisi teräaseella jotain suomalaista poliisia. Niin siitä ei vielä Helsinki-Vantaan poliiseille anneta konepistooleja. 

Näiden raskaampien aseiden uskotaan antavan ihmisille suuremman turvallisuudentunteen, vaikka tämä on pelkkä pelkopohjaiseen isoveli valvoo yhteiskuntaan nojaava pelote. 

Tulisiko suomalaisille sitten turvallisempi tunne jos Helsinki-Vantaan turvallisuusviranomaiset saisivat seuraavaksi vaikka singot ja Stinger ohjukset käyttöönsä ? 

Eiköhän se turvallisuuden tunne kuitenkin ole aina sen kokijan oman pään sisällä ja jokainen on siitä vastuussa, että miten se kypärä/polla kestää näissä asioissa. 

Mutta koska tämä iltapäivälehtien sekä uutisiin tungettu pelkopohjainen uutisointi saa päivittäisen uutisnarkkarin (mediauskovainen) mielen saastutettua tuolla suurella pelolla. 

Niin tämä aikaansaa sen, että silloin kun näitä valtionterroritekoja järjestetään, niin nämä false-flag iskujen poliittisella propagandalla saadaan taas riisuttua myös suomalaisiakin ihmisoikeuksia pois. Koska miltei aina näiden valtionterroritekojen aikana näitä fasistisia lakimuutoksia ajetaan läpi sekä europarlamentissa, että suomen eduskunnassa. 

Joten saa siis olla aika tarkka siitä, että mitä täällä "vallan kulisseissa" oikein nyt vehkeillään meidän kaikkien pään menoksi. 


Vaikka tämä Euroopan Union on poliisi sekä armeija diktatuuri, niin Suomen tulee sanoutua irti kaikesta tästä. Koska Suomen kuuluu olla täysin itsenäinen valtio tästä muusta fasistisesta eurohumpasta.

Lähteet: http://www.iltalehti.fi/uutiset/201703222200089938_uu.shtml

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201703232200090018_ul.shtml