http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, maaliskuuta 09, 2017

Suomea johdetaan eliitin ohjaamalla häpeäkultilla


Teksti:Teemu Vehkala

Suomea on jo pitkään johdettu eliitin ohjaamalla häpeäkultilla, joka on piilotettu tämän valtiollisen järjestelmän sisälle, ettei siitä miltei kukaan voi välttyä. Koska jo viimeistään lapsena joutui syyllistetyn asemaan ja oikein opetettiin tuntemaan tuona syyllistämisen hetkenä koettua häpeää.

Mutta yhteiskunnassa tämä häpeä ja syyllisyydentunne on luotu tämän järjestelmän sisälle mm. poliittisen korrektiuden keinoin, jolloin jokaisen tolkun ihmisen on oltava samaa mieltä muiden kanssa, tai muuten heidät tuomitaan massojen toimesta.

Toisinajattelusta on siis tehty kuin kansallinen häpeä, jota ei saisi kukaan meistä harjoittaa, koska tuolloin voisi joutua julkisen pilkanteon kohteeksi. 

Mutta tämä ei ole mikään valtion sisälle kirjoitettu sääntö, että täällä jokaisen kansalaisen tulisi tanssia näiden korruptoituneiden herrojen pillin mukaan ja tanssia tehtaissa sekä juosta pienellä palkalla tässä yhä raskaammassa oravanpyörässä.

Jos tuo pienen palkan perässä juoksukilpailu on sinun mielestäsi elämäsi tarkoitus, niin silloin sinä olet luonut itsellesi sen todellisuuden, että uskot tähän Keisarin Uudet vaatteet satuun uudelleen, etkä silti näe että keisarilla ei ollut koskaan vaatteita.

Vaikka nyt tässä yhteydessä tämä alaston Keisari ilmenee Suomen hyvinvointivaltiona ja poliittisena korrektiutena, niin tämän kaiken taakse vaikuttava voima on häpeä sekä kansallinen syyllisyydentunne, jota eteenkin rikas oikeistolainen eliitti on iät ja ajat syyllistänyt työttömiä siitä, että täällä on niin köyhää ja kaikki maksaa niin paljon. 

Nämä elitistit ovat uskotelleet köyhille että heidän tulisi myös tuntea sitä suurta häpeää siitä, ettei heillä ole työpaikkaa, joka on sitten tämän hajoavan länsimaalaisen orjatalouden status.

Vaikka työpaikat ovat vain loppuneet ja lakanneet, koska markkinatalousunessa elävät jatkavat tätä valveuntaan ja alkavat lopulta firmojen kasvaessa hyödyntää jopa Intialaistakin lapsityövoimaa. Ja tuollaisessa lapsiorjien teollisuudessa menee jo yritysjohtajankin moraalin kompassista neula rikki, mutta jos nämä yritysjohtajat ovat psykopaatteja, niin silloin heidän moraalin kompassista on koko elämän ajan ollut se neula rikki.

Rikas oikeistolainen kun on opetettu jo lapsesta lähtien näissä elitistisissä perheissä uskomaan todeksi tämä markkinatalouden valveuni. Eli kaikki raha ja materia mitä olet saanut on vain sinun. Vaikka se raha on saatettu vaikka imuroitua peliriippuvaisilta ongelmapelaajilta tai pikavippivelkaisilta.

Valveunessa nukkuva oikeistolainen ei näe tässä vieläkään mitään väärää, koska markkinatalousunessa kaikki pääoma pyritään vain pitämään rikkaiden ihmisorjien (palkkaorjat) omistajien kesken ja tallettamaan nämä voitot aina pois kierrosta tuonne veroparatiisien mustaan aukkoon.

Mustan magian taloustiedekin noudattaa tätä samaa kaavaa, jolloin näiden Keynesiläistenkin mielestä rahajärjestelmästä ei tulekaan tietää tavallisen ihmisen yhtään mitään. Koska muuten se alkaisi häiritsemään tätä kulutususkontoa.Miten päästään eroon häpeän ja syyllistämisen kultista

Narsistipsykopaatti on ihminen, jolla on luontainen kyky saada alistettua edessään olevia ihmisiä, joilta he saavat jatkuvasti varastettua tuota pelkoenergiaa itseensä.


Mikäli narsistipsykopaatti voidaan myös kasvatta sellaisessa perheessä, jossa hän saa riittävästi rakkautta vanhemmiltaan ja näistä tulee usein menestyviä yritysjohtajia.

Mutta huonosti kasvatetut psykopaatit taas ajautuvat hyvin todennäköisesti rikollisille poluille.

Narsistipsykopaateilta puuttuu tuo ihmisen tunnekeskuksen osa, jossa ihminen tuntee myös syyllisyyttä, huonoa omatuntoa, empatiaa. Joten tämän takia psykopaateilla on oikein varsinainen etulyöntiasema päästä menestymään tässä julmassa markkinatalouden kilpailussa, koska heitä eivät rajoita nämä tavallisten pulliaisten tunne ongelmat.

Suomen valtio on rakennettu tuosta 1918 vuodesta lähtien vahvalle syyllistämis ja häpeän kultille, jota ennen harrasti/harjoitti kirkko. 

Mutta nyt tuota samaa häpeä ja syyllistämiskulttia harrastaa valtamedia, koska Helsingin-Sanomat nimisen lehdenkin omistajat ovat hyvin vahvasti oikeistolaisia miljonäärejä sekä miljardöörejä. Joilla on täysi poliittinen motiivi alistaa suomalaia tämän omistamansa tunkkaisen musteelle haisevan tabloidin kautta.

Nämä elitistit pelkäävät jo sitä päivää jolloin heidän kontrollifriikeille ominainen alistaminen Suomen valtion kansalaisia kohtaan hyytyy.

Tämä tapahtuu silloin kun Suomi nimisen valtion ihmisistä kriittiset massat heräävät tietoisella mielellään ja tämä heräämisprosessi on jo nyt niin pitkällä, että juuri tämän takia tänne ollaan perustamassa Suomeen tätä Naton kyberpuolustuskeskusta.

Eliitin isokenkäisiä virkamies rikollisia pelottaa se, kun he eivät enää voi alistaa näitä tietoisella mielellään heränneitä EU-maiden ihmisiä ja se ihan suomeksi sanottuna ärsyttää heitä aivan suunnattomasti.

Patteristakin katoaa lopulta virta ja se sammuu, mutta Suomen valtion kohdalla tämän maan virkamiesrikollisten mafia rikkaine valtionkassasta riistäjineen päätyy vielä linnaan valtiontalouden tuhoamisesta. 


Euroopan Keskuspankin pankki mafiosoja on jo alettu pistämään linnaan ja eräs oli tämä yksi Espanjan entinen ministeri, joka oli kavaltanut peräti 12 miljoonaa euroa omiin taskuihinsa. Sehän on vielä pikkuraha näiden pankkimafiarikollisten sarjassa, koska heillä on veroparatiiseissa sellaisia summia, ettei niitä oikein enää järkikään pystyisi käsittämään.

Suomen valtion kohtalo tulee olemaan se, että tämän maan poliittinen johto ryhdistäytyy lopulta siinä vaiheessa, kun Euroopan Unionia ollaan hajoittamassa eliitin juonimalla kaaoksella.

Suomen kansan tahto ratkaisee sen, että onko Suomi virkamiesrikollisten pankkimafian alistettu välikappale, vai jälleen vapaa ja itsenäinen.