http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, maaliskuuta 16, 2017

Miksi Urho Kekkonen istui presidenttinä kunnes terveys petti ?


Teksti: Teemu Vehkala

Niin 70-luvulla silloinen Neuvostoliiton tiedustelupalvelu KGB sai SDP:n Rafael Paasion vaihdettua Kalevi Sorsaan, kun se uhkasi muuten paljastaa Paasion laajat CIA-yhteydet.  

Urho Kaleva Kekkonen taas tiesi, että siinä vaiheessa kun hänen terveytensä alkaisi pettämään, niin Suomessa vallan nappaisi KGB:n mies Mauno Koivisto. Jonka jälkeen Suomi joutui näiden kahden KGB:n miehen Koiviston ja Sorsan pelinappulaksi. 


Onko Suomi täysin mätä? Osa 1/2 - Heikki Urmas from Promerit.net on Vimeo.


Yhteiskunnan kauppatieteiden tohtori sekä legendaarinen lentokapteeni Heikki Urmas tunsi aikanaan näitä demareiden kytköksiä ja kuuli tämän KGB-kytköksen pääministerinä vuonna 1975 toimineelta Keijo Liinamaalta 70-luvun lopussa.

Vuoto oli kuitenkin sen verran kova, että KGB sai sitten järjestettyä että vielä suht. hyvässä fyysisessä kunnossa ollut Liinamaa kuoli 28. kesäkuuta 1980 äkilliseen sairaskohtaukseen ollessaan ulkoilemassa Helsingin vuosaaressa.
Tällä KGB varmisti yhdyshenkilönsä Mauno Koiviston tulevan presidenttiyden, joka oli sovittu jo ennakkoon.

Heikki Urmas edusti jo 1970-luvulla Koivistolle suurta poliittista vihollista, jota Koivisto ei voinut sietää. Koska Urmas uskalsi puhua jo tuolloin julkisesti näistä demarien hämäristä CIA sekä KGB-kytköksistä.

Urmas kertoi että siinä vaiheessa kun Mauno Koivisto aloitti Suomen presidenttinä, niin Kekkosen jälkeen Suomen valtiolla ei ollut juurikaan velkaa ja työttömiä oli vain vajaa 40 000.

Siinä vaiheessa Mauno Koivisto julisti Suomen hallinnon kulisseissa, että nyt olisi sitten aika ryhtyä luomaan epärehellistä talouspolitiikkaa.

Joka tarkoitti käytännössä sitä, että täällä avattiin nuo 80-luvun puolessa välissä pankkien toimesta avatut lainahanat, joilla velkaannutettiin lopulta aina pienyrittäjät ja valtion rahat puhallettiin kirstuista vuoteen 1992 mennessä pois.

Jos tällaisia kommunistisia huijareita on päästetty jo 80-luvulla tämän maan hallitukseen, niin mitenkä on asian laita tällä hetkellä. Koska tämä 70-luvulla talousnobelin saanut Milton Friedman sanoi jo silloin kuinka tämä euro tulisi olemaan taloudellinen katastrofi.

Mutta miksei sitten nämä Sipilän hallituksenkaan ministerit kuuntele näiden talousnerojen neuvoja, vaan mielummin alenevat sijoituspankkien lahjontaan ja sallivat tämän maan tuhoutua euron ja Saksalaisten pankkien tyrannian edessä.

Tämän kaiken taustalla kun on jo tuo suunnitelma Suomen liittämiseksi Saksan alusvaltioksi, joka on jo sovittu kenraalien kesken tuolla salaisella Naton 2014 isäntämaasopimuksella.

Koska näille Natsi-Saksan kolmatta valtakuntaa ihailevia suomalaisia rikkaita fasistisukuja ei kiinnosta kuin vain maksimaaliset voitot ja he ovat aina kadehtineet tämän Saksa nimisen valtion palkkaorjuuden plussan puolelle jäävää tasetta.

He haluaisivat että myös Suomessa olisi vielä jonain päivänä tämä miltei 20 miljoonaa työtä tekevää köyhää, joiden selkänahasta voisi nämä rikkaat rahasuvut repiä lisää voittoja itselleen.

Tämän talousfasistisen suunnitelman taustalla on myös näiden rikkaiden rahasukujen vallanhimo ja vallansokeus, jonka edessä he vielä kuvittelevat saavansa nämä lähi-idästä tänne tarkoituksella kansallisidentiteettiä murskaamaan tuodut maahanmuuttajat tuonne HOK Elannon s-kauppoihin matalapalkkahommiin. 

Ensin maahanmuuttovirasto opettaa heille vain yhden lauseen suomea "Mitä Kulu" ja sitten heidät voidaan laittaa s-kauppojen kassoille ja suomalaiset kassaneidit kortistoon.

Tällainen orjatasloudesta fantasiointi on suorastaan sairaalloista markkinatalouden tuottamaa valveunta, johon nämä sielunsa monikansalliselle pääomalle myyneet markkinataloususkovaiset uskovat kuin satuun Keisarin Uusista vaatteista.

Totuus on se, että tätä velkaa on jo yli 120 miljardia, joka kasvaa yli 5 miljardilla joka vuosi ja herrat uskoivat keksineensä ikiliikkujan.


SDP:n pääministerinä toiminut Rafael Paasio kuitenkin täytyi savustaa pois vallasta ja tämä toteutettiin kiristyksellä.

KGB otti yhteyttä ensin SDP:n puoluetoimistoon ja uhkasi, että mikäli Rafael Paasion tilalle ei valittaisi KGB:n miestä Kalevi Sorsaa, niin muuten KGB paljastaisi Paasion laajat CIA-yhteydet.

Rafael Paasio ui jo noihin aikoihin vuonna 1969 CIA:n lahjusrahoissa, joita demarit olivat saaneet aina tuosta vuodesta 1949 lähtien.

Heikki Urmas kertoi aikanaan tämän Rafael Paasion (kuvassa) todenneen, että jos valehtelee aamulla, niin ei enää iltapäivällä muista mitä on aamulla aiemmin sanonut. Mutta jos taas on aamulla puhunut totta, niin silloin kyllä muistaa myöhemmin sen mitä on aiemmin sanonut. 

Suomessa ministerin hommia voi päästä tekemään kuka tahansa, joka osaa ammattivalehtelun. Koska ministerin tulee vain osata pystyttävä esiintymään sen verran uskottavasti, että nuo heidän metodinäyttelykursseilla sekä USA:n suurlähetystön kellarissa toteutetut suggestiot tuottavat heistä lopulta kansan edessä edes puolikelpoisen marionetin, jolla tätä taloudellisesti mädäntyvää valtiota nimeltä Suomi pidetään vielä pystyssä.


Mutta tätä EU (euro) sirkusta on vaikea muuttaa niin kauan, kuin nämä valtapuolueet sikailevat keskenään näillä CIA:n rahoilla sekä järjestelevät toisilleen valtionmonopoliyhtiöiden sivutoimisia palkkiovirkoja.

Jos silti olette edes vähänkään katsoneet mitenkä tämä valtion sisällä toimiva järjestelmä toimii viihdejulkkisten hoveineen, niin eipä tämä kyllä mistään aristokraattisesta kuningashovista toiseksi jää.

Jos sitten vielä satut olemaan muusikko, niin valitettavasti poliittisen korrektiuden ulkopuolella toimiville toisinajattelijoille ei ole tiedossa edes luutunsoittajan virkaa tämän valtion hovissa (viihdeteollisuus).

Mutta eipähän tuolloin kuningashovienkaan aikaan noihin hoveihin ollut asiaa, jos uskalsi julkisesti kritisoida kuninkaan kunniaa. 


Suomen historia kun on vielä sen verta mielenkiintoinen juttu, että tämä maa kun on Euroopan ensimmäinen kuningakunta ja nämä asiat vaan satuttiin silloin 1700-luvulla polttamaan Turun Kuusiston piispanlinnan linnan (kuvassa) tulipalon myötä. Jotta tämän kansan itsetunto saatiin näiden suomenruotsalaisen herrarodun edessä poljettua enemmän maanrakoon. 

Tämän takia tässä maassa vaikuttaa edelleen tuo eräs suomenruotsalainen vapaamuurariloosi, jonka arrogantit suomenruotsalaisveljet pitävät itseään edelleen meidän suomalaisten edessä ylempänä herrarotuna. Koska joskus silloin 1000-luvun tienoilla tämä viimeisin Suomen kuningas murhattiin ja haudattiin tänne jonnekin päin Länsi-Suomea. 


Kaikki tämä vallankaappaus tapahtui Paavin antamalla mahtikäskyllä ja koska Suomen viimeisin kuningas vastusti näitä pakkokäännytyksiä, eikä sortunut Paavin lahjonnalle. Niin tämän takia Suomen kuningaskunta päättyi tuohon, kun tämän maan viimeisin kunigas murhattiin noiden Paavin lähettämien Saksalaisten pronssisoturien toimesta.

Mutta onko kiva tunne kun näistä et sinä tiedä mitään, koska nämä tiedot poltettiin Turussa sijainneen Kuusiston linnan tuhopoltossa.

Tämä syy vielä sille, että miksi Saksa halusi luoda tänne oman saksalaisen kuninkaansa 1918 sisällissodan jälkeen. Johtui siitä, että koska tuolloin 1000-luvun tienoilla tämä Paavin lähettämä saksalaisten pronssisoturien ristiretki päättyi tuohon, että Suomen kuningas murhattiin ja lopetettiin tämä Suomen kuningaskunta. Niin silloinhan tämä valta käytännössä jäi Saksalle, koska sieltä ne pronssisoturit tänne Paavin määräyksestä lähetettiin.


Nyt jos tämän Länsi-Suomessa sijaitsevan Suomen kuninkaan haudan tontin omistaa vielä RKP:n puolueen hallitsemat suomenruotsalaiset varakkaat säätiöt, niin ymmärrätte varmasti että minkä vuoksi ? 

Jos tämä suomen kansa kuulisi tämän totuuden siitä, että RKP:n varakkaat säätiöt salaavat Suomen kuningaskunnan tietoja. Niin tällä he pyrkivät pitämään tuon herrarotunsa statuksen, joka tällä suomenruotsalaisella eliitillä nousi päähän jo noina Ruotsin vallan aikoina.

Tästä he sitten loivat tuon Suomi on Ruotsalainen aatteen, jolla edelleen Yle aivopesee meitä uskomaan, että Suomi olisi aina ollut Ruotsalainen. 

Mutta kun se totuus on, että Suomi on ollut rautakaudella aivan vertaansa vailla oleva kauppamonopoli.

Suomi on Euroopan vanhin kansa sekä suomen kieli on täysin alkuperäiskieli.

Miksi sitten Suomalaisuutta täällä täytyy edelleen näiden eräiden vallanhimoisten elitistien halveksua hallinnoimansa Helsingin-Sanomien sekä Ylen kautta.

No koska tällä nämä vallan sokaisemat elitistit pyrkivät pitämään itsellään nuo Ruotsin suurvallan aikoina Ruotsin sodilla ryöstetyt suuromaisuudet sekä tuolla suunnattomalla pääomalla saavutetun korruptoituneen vallan itsellään.


Ei kannata unohtaa sitäkään, että mistä Natsi-Saksa tuon germaanisen rotuoppinsa otti ? 

No Ruotsista tietenkin.

Ydinkysymys tässä on kuitenkin se olennaisin asia, että lähtikö sitten suomalaisilta kansallinen itsetunto tuon kuningaskunnan lakkautumisen jälkeen ? 

Vai oliko tämä kansan kohtalon karman kannalta olennainen asia, jonka kuului tapahtua. Koska olihan Suomi jo noina Venäjän Novgorodin valtakausina harjoittanut myös itse varsinaista suurvaltapolitiikkaa.

Mutta sitten kun tämä Suomen kuningaskunta lakkautettiin ja tilalle tuotiin vallanhimoiset Ruotsalaiset, jotka alkoivat tämän jälkeen opettamaan suomalaisille väärennettyä historiaa.

Ruotsin vallan aikoina 1600-luvulla Suomen Turussa tuomiokirkon katto oli valettu kullasta, joka kertoi siitä miten paljon sillä Ruotsilla oli niitä sodissaan ryöstettyä vaurautta. 

Vaikka Ruotsin esivalta oli äärettömän vauras, niin meitä suomalaisia pidettiin lähes nälässä. 

Miksei tämä tilanne ole edelleenkään korjaantunut ?


Mutta katsokaapa näitä finanssirikollisia talousmafioita perintäfirmoineen ja pikavippikonttoreineen. Svea Perintä, Nordea jne. Kaikki tiet vievät jälleen kerran Ruotsiin ja näiden koronkiskureiden takana vaikuttaa vielä tämä kasaarijuutalaisten sijoituspankkien huume sekä asekaupan likainen raha.


Nämä velkojat haaveilisivat siitä, että näitä suomalaisia velallisia saisi myydä samalla tavalla vaikka lapsiorjiksi Etelä-Eurooppaan, mitä täällä tehtiin joskus hyvin kauan aikaa sitten.

Mutta koska tämä nykyinen orjatalous toimii palkkaorjuuden keinoilla, niin siihen täytyi vain ensin aivopestä ihmiset uskomaan tähän markkinatalousuneen.

Olisi siis aika jo palauttaa Suomelle takaisin tämä kommunistiselle EU:lle ja Brysseliin ulkoistettu itsenäisyys ja palauttaa Suomen Pankille oma raha takaisin. 

Sillä Suomi saisi jälleen taloutensa kuntoon.

Koska nämä Suomelta velkoja perivät Wall Streetin koronkiskurit harjoittavat vain pelkkää ihmiskauppaa, jonka kohteet ovat nämä markkinataloudelle alistuneet palkkaorjat.

Niin kauan kuin löytyy tarpeeksi näitä markkinatalouden armoille alistuvia palkkaorjia, niin tämä kommunistisen EU:n yhteisvaluutalle perustuva euron riistotalous pyörii.

Mutta mikseiköhän vielä yksikään EU maa ole uskaltanut tehdä Islannit ja jättää maksamatta näitä finanssipankkien mafioosojen vaatimia velkoja ? 

Koska nämä vallanpitäjät on lahjottu finanssipankkien toimesta ja näin Erkki Liikankin myi sielunsa Paavo Lipposen kanssa Suomen sosialistisesta ja köyhästä tulevaisuudesta.  

Mutta olihan Paavo jo DDR:ssä koulutettu KGB:n mies, joten kyllä tässä silloin noudatettiin juuri sitä fillarikommunistista eurostoliiton talousoppia, joka tänne oli tarkoitus tuoda.

Talouden nollakasvulla nämä konnat nyt tuhoavat Suomen keskiluokan sekä työttömät, joista tämä KELA:n sosiaaliturvauudistus oli jo alkusoittoa.

USA:n entinen ulkoministeri ja sotarikollinen Henry Kissinger nimittää työttömiä hyödyttömiksi suursyömäreiksi, joista tulisi päästä jokaisen valtion eroon keinolla millä hyvänsä. 

Niin tämän takia näissä Euroopan Unionin työttömien aktivointitoimissa sovelletaan nyt tätä laajennetun työttömien orjatyövoiman sekä työttömien kiusaamisen (haastattelut 3kk välein) laajennusta.

Mutta mitä tämä työttömyyskin on ollut ? Se kun on parhaimmillaan tuollainen olotila, jossa tämä entinen työelämällä itsensä kuluttanut ihminen saattaakin nyt pystyä kohtaamaan tuon oman todellisen itsensä. Jota hän ei vielä mahdollisesti työelämässä juostessa ehtinyt tai uskaltanut vielä kohdata.

Televisiolla taas työntekijä pidettiin edelleen tuossa valveunessa, jottei hän vaan heräisi tietoisella mielellä ja näkisi tämän kaiken markkinatalouden valheellisuuden läpi.


Silloin kun totuus nousee vahvasti esille näissä yhteiskunnallisissa epäkohdissa, niin näinä aikoina totuudesta tulee jo vallankumouksellinen asia, josta George Orwell aikanaan mainitsi ja elämme jo näitä aikoja.