http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, maaliskuuta 15, 2017

Matkustaja sekosi ja uhkasi tappaa kaikki - VR lukitsi kaikki ovet "turvallisuussyistä"

 
Suomen valtionrautatiet (VR) suojelee matkustajiaan lukitsemalla kaikki junan ovet, kun matkustaja sekoaa ja uhkaa junan sisällä tappaa kaikki matkustajat. 

Välikohtaus sattui Lahden hiihtokisojen aikaan helmikuun lopussa ja tämä epäilty pääsi silminnäkijöiden mukaan vielä pakenemaan junasta.

Toimiiko mielestänne VR oikein, että jos junassa tapahtuu tämänkaltainen tilanne, jossa matkustajat voisivat joutua oikeasti vaaraan. Milloin VR lukitsee vielä kaikki junan ovet elektronisella lukituksella ? 

VR:hän on turvallisuusriski matkustajille, jos se harrastaa tämänkaltaista turvallisuuspolitiikkaa.


Mitä tuolla VR:n junassa oikein tapahtui helmikuun lopussa 2017 ? 

CIA:lla on 80-luvulta lähtien ollut käytössään mielenhallintaan keskittynyt yksikkö, joka alkoi kehittelemään dr. Robert Duncanin johdolla elektronisia laitteita, joilla saatiin lähetettyä jopa ääniä ihmisten päähän.

Tämä laite ristittiin lopulta V2K (VOICE OF GOD WEAPON) nimellä ja sitä myös käytettiin Jokelan sekä Kauhajoenkin kouluampumistapauksissa.

Tämä V2K laite on edelleen niin huippusalainen, että näistä tietää vain USA:n ja Britanniankin armeijassa vain sen luokan upseerit, joiden turvaluokitus riittää näihin tietoihin. 


Mutta koska tyhmyydestä on aina ennenkin yhteiskunnassa sakotettu henkisesti, niin jos kenelläkään on ollut mieli tarpeeksi avoin, niin heilläkin on silloin ollut pääsy näihin tietoihin. Joita on myös koko Jesse Venturan - Conspiracy Theory sarja täynnä.


Mutta mikäli vielä tietoisuus rajoittuu edelleen näiden mielen kapasiteetin ja avoimmuuden sulkevien tekijöiden triggerisanoihin kuten "salaliittoteoria", joka aktivoi näille hieman vähemmän keskivertoihmistä heikkoälyisimmille ihmisille nuo negatiiviset diat silmille, joilla he sitten voivat aina ohittaa nämä mm. mielenhallintaan liitetyt asiat, joita nämä suurvaltojen hallitukset/armeijat haluavat heiltä pimittää "turvallisuussyistä".


V2K (VOICE OF GOD) teknologia on maailmanlaajuinen turvallisuusriski, koska näitä laitteita on jo pitkään käytetty jo 80-luvun alkupuolelta lähtien mm. sarjamurhaajien aktivoimiseen aina Amerikasta lähtien. 


Kyseessä on siis Naton ja CIA:n operoima mielenhallinta-ase, joilla voidaan aktivoida MK ULTRA:n kaltaisissa yksiköissä olevia henkilöitä sekoamaan. Mutta tuollaiseen agressiiviseen sekoamiseen tarvitaan usein alle pitkä jakso serotoiinintakaisinestolääkkeitä, jotka aiheuttavat käyttäjälleen pitkäjaksoisesti voimakkaita adrenaliiniryöppyjä. 


Mutta ne aiheuttavat myös seksuaalisen mielihalun heikkenemistä, josta eräs bloggari Toivo Rissanen kertoi muutama vuosi sitten. 

SSRI-lääkkeet ovat siis myös kansallinen turvallisuusriski, joille monet BIG PHARMA:lle sielunsa myyneet lääkärit saavat vuosittain yli kymmenientuhansien eurojen lahjuksia, kun he määräävät näitä räyhäkapseleita potilailleen.


No mutta jos kerta ihmiset sekoaa näistä kapseleista ja lääketeollisuus saa rahaa, niin aina joku hyötyy ja
follow the money, niin sieltä ne todelliset syylliset aina löytyy.

Edward J. Snowden on myös kertonut V2K teknologiasta, jolla voidaan myös lukea ihmisten ajatuksia.


On kuitenkin kansallinen turvallisuusriski, että CIA on hyödyntänyt tätä V2K teknologiaa mm. poliittisten kouluampumistapausten toteuttamiseen. 


Sillä myös Hyvinkään keskustassa keväällä 2012 tapahtunut ampumavälikohtaus tehtiin Naton/CIA:n toimesta edelleen näillä V2K-laitteilla ja olen kuullut sellaisen tarinan, että samaan aikaan jossain muualla pks-seudulla joku toinen mies sekosi samaan aikaan baarissa, kun tämä Eero Hiltunen oli jo alkanut ampumaan hirvikiväärillä ihmisiä Hyvinkääläisen kerrostalon katolta.


Eero nyt vaan sattui olemaan se mies, joka tavoitti tuon V2K signaalin parhaiten ja hänellä oli mahdollisuus saada käsiinsä hirvikivääri ja alkaa aiheuttamaan sillä hengenvaaraa muille sivullisille.


Mutta tästä emme tiedä, että oliko tällä Helmikuun lopussa junassa riehuneella ja seonneella miehellä tuolla tilanne hetkellä muita aseita kuin hänen psykoottisessa tilassa riehunut kova äänensä ? 


VR joka tapauksessa voitaisiin haastaa jo suoraan oikeuteen matkustajiensa turvallisuuden vaarantamisesta lukitsemalla ovet hätäjarrutuksen seurauksena. Koska se tapahtui samaan aikaan, kun yksi matkustaja sekoaa ja uhkaa tappaa kaikki lähellä olevat matkustajat.


VR on jo aiemmin haastettu käräjäoikeuteen mm. asiakkaansakin salakatselusta


Tapaus liittyi siihen kun yhtä entistä sairaslomalla ollutta VR:n työntekijää alettiin salakatselemaan VR:n toimeksiannosta marraskuussa 2009.


Samalla selvisi se kuinka VR pitää salaista henkilörekisteriä. Mutta poliisihallitus jarrutti lopulta tutkimukset, eikä suostunut enää vuonna 2011 viemään tapausta syyttäjälle.


Tutkintapyynnön laittomasta VR:n henkilörekisteristä teki tuolloin nettisivusto VR-Leaks, joka on VR:n monopolin sisäisten salaisuuksien vuotosivusto.

Jos tämä VR:n salakatselu on vielä tällä asteella, että siellä pidetään yllä salaista henkilörekisteriä ja viikonloppuisin muutamat feministikonduktöörit vielä käyttävät miesvihaansa siihen, että komentavat siellä miespuolisia matkustajia poistumaan junasta, jos he sattuvat nauttimaan siellä muutakin kuin kansalaisluottamusta.


Mutta kuvitelkaapa jos vielä VR:llä voisi tulevaisuudessa olla mahdollisuus etälukea matkustajiensa ajatuksia, mikäli tämä tulevaisuuden väestö olisi jo implantoitu näillä tulevilla aivoimplanteilla. 


Tulisikohan VR:llä sitten kuulutus; "Hyvät matkustajat huomioimme, että kaikki itsenäinen ajattelu on ehdottomasti kielletty kaikissa VR:n lähijunissa".Vaikka tämä ajatustenluku kuulutus on vielä pelkkä teknokraattinen vitsi, niin joku päivä tämä teknokraattinen helvetti voi vielä tulla osaksi tätä VR:n Stasi-DDR:mäistä politiikkaa. 

Mutta tämän maan kansalaisina huomioisin kuitenkin sen, että jokaisella kansalaisella on oikeus myös valittaa näiden julkisten matkustusmonopolien toiminnasta. 

Koska tämä VR:n toiminta on alkanut uhata matkusajien turvallisuutta ja siellä voi jokaisessa modernissa junassa konduktööri harrastaa matkustajien salakatselua, joka on heidän työhönsä kuuluva luontaisetu. Joten jos vielä röngenkameran hankkivat sinne uudelleen asennuksena, kun onhan lentokentillä jo sellaiset, joiden läpi lentokenttien turvallisuusviranomaiset voivat jo salakatsella naismatkustajia röntgenkatseilla ja nähdä heidät röntgenlasien läpi ilman vaatteita.

Mutta jos vielä tätä VR:n monopolista puhuisi, niin tämän halpisbussiyhtiö Onnibusin toimitusjohtaja Pekka Möttö unelmoi jo vuonna 2015, että Onnibus yhtiö hamuilee jo raiteille.

Tämähän tulee toteutumaan vuoden 2019 jälkeisinä vuosina, koska silloin VR:n monopoli aukeaa muulle kilpailulle. 

Lähteet: https://www.metropoli.net/videot/hurja-maailma/suomalaismies-piti-junamatkustajia-kauhun-vallassa-tapan-rankka-video/

http://www.declassifieddocuments.com/2016/10/cia-engineer-dr-robert-duncan-targeted-individual-cia-whistleblower-black-project-scientist.html

http://yle.fi/uutiset/3-6105375

http://toivorissanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/190522-haluan-jalleen-tappaa-juttu-ssri-laakkeista

https://vrleaks.wordpress.com/