http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, maaliskuuta 07, 2017

Janitskinin kannattajakorteissa ihoa syövyttävää myrkkyä


MV-lehden päätoimittaja Ilja Janitskinin presidentinvaalikampanja joutui sabotaasin kohteeksi, kun hänen Suomen 2018 presidentinvaaleihin kerättyjen kannattajakorttien sekaan joutui ihoa syövyttävää ainetta.

Syövyttävä aine päätyi yhden kirjekuoria avanneen henkilön käteen, joka joutui aina mennä näyttämään kättään terveysasemalle.

Tapauksesta alkoi nyt suoraan SUPO:n (Suojelupoliisi) tutkinta, koska tapaus on jo presidentinvaalikampanjan sabotaasia.

Itse sanoisin heti että tutkinnassa voisi suunnata ensimmäiset epäillyt SDP:n leiriin, koska sieltä löytyy jo suoraan Ilja Janitskinin henkilökohtaiset ja julkisesti toimivat poliittiset vihamiehet. 

Demarinuoret ovat mm. jo vuoden yrittäneet epätoivoisesti CIA:n rahoilla saada MV-lehteä suljetuksi, mutta eivät onnistuneet tässä projektissaan viime vuoden lopulla, kun Janitskin gate oli jo ensimmäisiä eriä käynnissä Helsingin käräjäoikeudessa.

Itseasiassa tämä Loppu MV-lehdele kampanja kuivui jo kasaan, kun tuossa sananvapauden sabotaasi kampanjassa toimineet demarinuoret alkoivat tappelemaan keskenään. 

CIA:n lahjusrahoilla pyörivä Loppu sananvapaudelle kampanja ei oikein ottanut tulta alleen.

Janitskin gate osoittaa jo sen miten kuuma aihe tämä suomen korruptoituneen hallinnon äärioikeisto yrittää vielä sensuroida Iljan presidentinvaalien ehdokkuuden. 

Tällä hetkellä kun Suomen todellista oppositiota edustavat Suomi Ensin liike, jota myös CIA yrittää tälläkin hetkellä saada hajoitettua sen sisälle solutetuilla myyrillään.

Nämä myyrät kun on opetettu saamaan pienpuolueiden aktiivit tappelemaan keskenään, jossa heillä on aina vuosikymmenien kokemus.

Nyt vielä nämä jo Janitskinille kerätyt useiden peräti yli kymmenien tuhansien kannattajakorttien arkisto kiinnostaa konnia niin paljon, että he haluaisivat saada nuo kortit käsiinsä ja heittää niistä puolet polttouuniin, kuten kävi Heikki Urmaksen presidentinvaalien kannattajakorteille vuonna 1994. 

Mutta tällä kerralla tämä luottamustehtävä näistä Janitskinin vuoden 2018 presidentinvaalien kannattajakorttien säilytyksestä näyttäisi olevan sen luokan luottamustehtävä, että siihen tarvitaan nyt äärimmäistä luottamusta.

Suomessa viime vuosina eduskuntavaalien jälkeen olemme tottuneet näkemään Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soinin johdolla tapahtuneet kansan kosiskelut ja populistiset valheet, joita Persujen edustajat ovat joukoilla ihmisille myyneet.

Mutta sitten kun vaalit ovat ohi, niin tarttui korruptio myös Perussuomalaisten edustajiin sekä vastavalittuihin ministereihin. Kun tämä korruptio on sellainen vitsaus, että silloin kun se tarttuu niin se ei lähde edes pesemällä takista irti. Oli sitten kyseessä Perussuomalainen, Keskustan, RKP:n, Kokoomuksen, Vasemmiston, Kristillisdemokraattien jne. niin korruptio tarttuu jokaiseen.

Suomen presidentiltäkin on jo viety käytännössä miltei kaikki valta ja se on jo siirretty NATO:n kenraalien käsiin, joka vain enää odottaa tuota CIA-vetoisen vallankaappausryhmän luomaa ulkopoliittista kriisiä.

Lähde: http://mvlehti.net/2017/03/07/terrori-isku-ilja-janitskinin-kannattajakorttikuoressa-myrkkya/