http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, maaliskuuta 28, 2017

ex-CIA agentti Robert Steelen luentoTämä ex-CIA agentti Robert Steelen äsken Suomessa pidetty luento on täynnä sellaisia juttuja, että ne olisi syytä pistää mieleen. Varsinkin seuraavan kerran kun pistää nämä propagandatöllöttimet (tv:n) päälle ja kuuntelee sieltä seuraavan kerran tätä sionisti-propagandistien Israelissa käsikirjoitettua uutispropagandaa.

Stelee kertoi luennollaan suoraan sen, kuinka Saudi-Arabia sekä Yhdysvallat ovat luoneet ISIS:sin saudien rahoilla. Mutta ISIS terroristien koulutuksesta vastaa CIA.

Kaiken tämän taustalla on öljymarkkinat, joita pitää lähi-idässä manipuloida ISIS-terroristien avulla ja Steelen mukaan Goldman Sachsin pankki löi jopa tästä vetoa, että öljyn hinta kohoaisi jossain vaiheessa 200 %.

Steele kertoo itse edustavansa Open source Intelligence (OSI) tiedustelua, joka tarkoittaa avoimeen tietoon perustuvaa tiedustelupalvelutoimintaa. Kun normaalisti CIA ja NSA on korruptoitu niin syvälle, ettei edes suurlähetystön työntekijöillä ole varaa ostaa tietoja mistään.

OSI:ssa (Open source Intelligence) on kyse siitä, että tiedetään kuka tietää.

Steele kertoo myös olevansa varjohallitus sanan lanseerauksesta, koska alkoi käyttää tuota sanaa Peter Dale Scott nimisen kirjailijan kirjoittamassa teoksessa.

Varjohallitusta ohjaavat Steelen mukaan maailman rikkain pankkisuku Rothschild, jolla on maailmassa ainoana sukuna yli biljoonien omaisuus. He kun kontrolloivat timantti ja kultamarkkinoita ympäri maailman. Mutta tulisi vielä sellainen päivä, jolloin eri maat tulevat järkiinsä ja ottavat takaisin omien maidensa luonnonvarat sekä muut sieltä monikansallisten yhtiöiden ryöstämät resurssit.

Varjohallitukseen kuuluvat myös Vatikaani, joka on samalla kuulemma maailman suurin pankki (huom. Suomenkin Ev. lut kirkon kirkollisverot imuroidaan sinne vuosittain).

NSA on viimeisen 20 vuoden aikana mm. kiristänyt poliitikkojamme sekä vakoillut heitä jatkuvasti.

Steele jatkaa ja korostaa, etteivät Israelin juutalaiset ole uhka, vaan uhka ovat sionistit, jotka myös kontrolloivat Israelia ja harjoittavat sen harjoittamaa globaalia kiristys ja uhkailutoimintaa.


Varakas salaisen maailmanhallinnon huipulla vaikuttava pedofiili Jeffrey Epstein on vielä Steelen mukaan samalla Israelin tiedustelupalvelu Mossadin agentti. 

CIA:lla on myös maailmalla yli 1000 salaista armeijan tukikohtaa, joiden kautta CIA käyttää niitä välilaskupaikkoina kullan, huumeiden, aseiden sekä pienten kidnapattujen lasten salakuljettamiseen eliitille.

Kansalaisaktivistit eivät ole uhka kansalle, vaan ne jotka ovat lojaaleja tälle rikolliselle maailmanhallinnolle.


Donald Trump (kuvassa) on Steelen mukaan kuin lahja maailmalle tässä taistelussa varjohallintoa vastaan. 

Hän on myös Steelen mukaan harvinaisen rehellinen miljardööri, koska hän keskittyy uusien rakennusten rakennuttamiseen, kun samalla muut miljardöörit vain keinuttelevat valuuttoja.

USA:n armeija myös ryöväsi II-maailmansodan aikoina Filiippiineiltä kultaa, jota käytettiin myöhemmin fasististen hallintojen rakentamiseen mm. Italiassa, Japanissa sekä Saksassa.Lähi-idän suurimmat ongelmat ovat Israel sekä Saudi-Arabia

Lähi-itä on yhtä kaaosta ja siellä suurimmat ongelmien aiheuttajat ovat Israel sekä Saudi-Arabia, koska Israel vei palestiinalaisten maa-alueen heiltä.

Israel on suorittanut siellä kansanmurhia. Mutta Saudi-Arabia on taas tehnyt paholaisen kanssa sopimuksen. Se pelkää kuitenkin uskonnollisia johtajia ja tukee wahhabismin leviämistä. 

Wahhabismi ei ole terrorismia, mutta se tuottaa paljon tyhmiä ihmisiä, joiden joukosta voidaan sitten värvätä helpommin terroristeja.

Lähi-itä on nykyään yhtä kaaosta, koska Yhdysvallat jatkaa näitä pankkiirien sotia siellä. Sillä tämän takana on se homma, että koska Israel haluaa balkanisoida koko lähi-idän ja koska Saudi-Arabia pelkää Irania. Niin Dick Cheney tuhosi jo Irakin ymmärtämättä, että hän samalla vapauttaisi 85 prosenttia kansasta, siiamuslimit ja Siiamuslimit tukevat Irania.


Ukrainan 2014- tapahtumat salainen CIA:n vallanvaihto-operaatio Ukrainan vallankumous oli taas CIA:n aikaansaama ja Krim oli ollut jo pitkään Venäjällä vuosisatojen ajan, eikä USA:n hallinto sitä vieläkään myönnä.

Yhdysvaltojen tiedustelupalvelu CIA:n salainen operaatio sekä siitä käynnistetty sisällissota Ukrainassa oli saada vaihdettua siellä kommunistirikolliset fasistirikollisilla.

Ydinvoiman vaaratMeillä on ollut jo Thsernobyl sekä Fukushiman ydinkatastrofit, jotka ovat paljon vakavempia asioita kuin joku ilmastonmuutos.


Jos katsot mitkä kaikki ydinvoimalat ovat tulva-alueilla, jotka tulviessaan aiheuttavat ydinkatastrofin on maailmalla 40. 


Kirjassa "Dealing with normal accidents" puhutaan siitä kuinka hallitukset eivät ole olleet rehellisiä vieläkään ydinvoiman vaarallisuudesta. Meidän kun tulisi päästä eroon ydinvoimasta ja korvata se uusiutuvilla energioilla.
Monikansalliset yhtiöt ovat kansallisia parasiitteja

Monikansalliset yhtiöt luovat tarkoituksellisesti köyhyyttä ryöstämällä luonnonvarat eri maista ja hallituksemme hyväksyvät tämänkaltaisen ryöstön. Vaikka sen tiedetäänkin aiheuttavan sen, että se johtaa miljoonien ihmisten muuttoliikkeeseen kohti Pohjoista.

Ranskan ja Saksan kaltaiset maahanmuutto-ongelmat (haittamaahanmuutto) kun tulevat myös Norjaan jo viidessä vuodessa.

Lähde: http://www.yhdysvallat.eu/uutisia/entinen-cian-agentti-luennoi-tenojoella-koko-maailma-on-yhta-huijausta-koska-ihmiset-eivat-valita/