http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, maaliskuuta 21, 2017

Onko Suomen kohtalo päätyä Saksan köyhäksi alusmaaksi


Teksti: Teemu Vehkala

Chris McNabin teoksessa Natsi-Saksan salaiset suunnitelmat - uusi maailmanjärjestys kerrotaan Natsi-Saksan suunnitelmista Suomen varalle. 

Heillä oli II-maailmansodan lopussa sellainen suunnitelma suomen osalta, että jos Saksa olisi voittanut toisen maailmansodan, Suomesta olisi tehty Saksan talutusnuorassa oleva köyhä valtio.

Tämä suunnitelma ei ollut mikään vanha, koska tämä sama juoni Saksalla oli myös I-maailmansodan jälkeen, jolloin kenraali Erich Ludendorf oli käynyt Carl Gustav Mannerheimin kanssa salaa sopimassa Suomen itsenäisyyden lakkautuksen. Missä Suomeen oli määrä tulla saksalainen kuningas, mutta koko tämä operaatio kaatui lopulta koska Saksa hävisi ensimmäisen maailmansodan.

Ludendorfin johdolla suomeen tuli myös Suomen sisällissodassa näitä Saksan jääkäreitä ja ne tulivat tänne vain siksi, että heidän tarkoituksensa oli estää Suomen itsenäisyyden muodostuminen.

Tämä kohta on kuitenkin pyyhitty historiasta pois, koska historia kun on vain joukko valheita joista ollaan samaa mieltä, jonka totesi myös aikanaan Ranskan keisari Napoleon Bonaparte.

Saksalla toimi ensimmäisen maailmansodan jälkeen lukuisia siirtomaita joita olivat Kamerun, Itä-Afrikka, Lounais-Afrikka, Uusi-Guinea, Nauru, Marshallinsaaret, Mikronesia, Palau ja Pohjois-Mariaanit, Samoa sekä Togo.


Saksan katalat suunnitelmat yhteisestä EU:n armeijasta

Saksan armeijan sekä NATO:n kenraalit ovat jo tietoisia siitä, että EU:lle on suunniteltu yhteisen armeijan lisäksi Venäjän sekä Euroopan välistä konfliktia. 

NATO on tarkoitus fuusioida tämän tulevan ja suunnitellun EU:n yhteisen armeijan kanssa, joka tulisi muodostamaan EU:n sisäisen armeijan.

Tämän katalan geopoliittisen juonen takana vaikuttaa Englannin keskuspankin johto, joiden hallitsemien monikansallisten yhtiöiden asemaa uhkaavat heidän mukaan Saksan vientiteollisuuden valtit.

Tämä oli itseasiassa myös ensimmäisen ja toisen maailmansodan perimmäinen syy. Eli tuhota Saksa suursodalla, koska sen teollisuus oli päässyt näiden angloamerikkalaisen eliitin mukaan kasvamaan jo liian vahvaksi. 


Euron yhteivaluutalla tuhotaan EU-maiden talous ennen liittovaltion militarisointia

Euron kommunistisen yhteisvaluutan tarkoituksena on ensin murskata  EU-maiden talous ja tämän jälkeen saada järjestettyä kansainvälinen kriisi, joka ajaisi taloudelliseen paitsioon ajetut EU-maat yhteisessä joukossa liittovaltioon.

Tämän Euroopan Unionin sisälle suunnitellun kriisin on huhuttu olevan al-nusran ja ISIS -taistelijoiden määrääminen aseisiin jossain EU-maissa.

Tällä sitten CIA sekä heidän yksityisissä pankeissa piiloutuvat toimeksiantajat pyrkivät hajoittamaan ensin EU:n tuolla sisällissotamaisella kaaoksella ja tämän jälkeen tyrannimaisesti pakottaa kaikki 27 EU:n jäsenvaltiota liittovaltion kitaan.

Mutta tälle koko suunnitelmalle on jo laadittu pitkä aikataulu, jonka toteuttaminen on vasta nyt siinä vaiheessa, että Suomelle ja Ruotsillekin on jo laadittu kenraalien kabineteissa oma rooli tässä EU:n tulevaisuuteen suunnitellussa konfliktissa. 


EU:n liittovaltio on Natsien 4. valtakunta 

Kolmesivuinen salainen Red House raportti lähetettiin vuonna 1944 Britanniaan, jonka sinne lähetti Ranskalle työskennellyt toiminut vakooja, joka oli soluttautunut 10.8.1944 Maison Rouge nimiseen hotelliin Strasbourgissa. 

Siellä järjestettiin tuolloin natsien salainen tapaaminen, jossa sovittiin tulevasta natsien neljännestä valtakunnasta.

Suunnitelmien mukaan heidän tuli järjestää salaisten kulissiyhtiöiden verkosto maailmalle, jotka Saksa ottaisi myöhemmin haltuunsa. 

Nykyinen EU on jo tätä suunnitelmaa. 


 Natsit olivat jo tuolloin siirrelleet varojaan Sveitsin pankkeihin, joissa nämä heidän II-maailmansodan aikoina ryöstämät ja hankkimat varat ovat edelleen ensimmäkseen Sveitsiläisissä pankeissa piilossa.


Suomen fasistisuvut ovat aina olleet natsien ystäviä

Suomen fasistisuvuissa veljeiltiin jo 30-luvulla täysin avoimesti natsien kanssa. Tässä ylemmässä kuvassa on Ainolassa vierainaan pianisti Margaret Kilpinen (vas.), säveltäjä Yrjö Kilpinen, säveltäjä-kapellimestari Paul Graener sekä sellisti Paul Grümmer

Valtakunnan musiikkikamarin (Reichsmusikkammer) varapuheenjohtaja Graener oli Yrjö Kilpisen ystävä. Ulkomaalaiset muusikot tekivät usein tervehdyskäynnin Ainolaan. Sibeliusta arvostettiin suuresti Natsi-Saksassa: hän oli saanut natsien perustaman Kansainvälisen säveltäjäliiton (Ständiger Rat) varapuheenjohtajan tittelin. 


Mikäli Natsit pääsetään uudelleen valtaan EU:ssa, niin luuletteko että keskitysleirit ovat taakse jäänyttä aikaa

Natsi-Saksan II-maailmansodan aikana käyttämät keskitysleirit toimivat myös suomessa, jossa tällainen oli mm. Dragsvikissa 1940 luvun suomessa sekä vuonna 1918.

Tällä kuolemanleirillä kuoli yli 3000 suomalaista sisällissotavankia, joista viimeisin ruumis sai lepopaikkansa kasarmialueen lähellä olevassa Suomen suurimmassa joukkohaudassa.

Suomessa keskitysleirejä oli II-maailmasodan aikana, jotka perustettiin jatkosodan aikana pääasiassa Itä-Karjalaan suomalaisen sotilashallinnon alaisuudessa.

Näille leireille suljettiin venäläisiä ja muuta epäheimolaisiksi kutsuttua väestöä: naisia, lapsia ja vanhuksia oli enimmillään 24 000. Heistä Wikipedian tietojen mukaan menehtyi noin 4500-8000 henkeä.

Jos suomenkin historiasta löytyy tällainen häpeätahra, että täällä on teurastettu ihmisiä mm. näännyttämällä sekä kiduttamalla ja murhaamalla jollain keskitysleireillä, niin luuletteko että tällainen ihmisen murhaaminen olisi poistunut nykyajan lainsäädännöstä.

Kaikki nämä II-maailmansodan kauhut voidaan käynnistää Saksan himoitseman liittovaltion, eli 4. valtakunnan EU:n yhteisen armeijan mandaatilla ja tarvitsee vain tuon sotatilan julistamisen. Tätä nämä murhanhimoiset psykopaatit oikein himoitsevat suomenkin nykyisessä hallinnossa, että pääsisivät määräämään siviilejä teuraiksi.

Suomen 1918 sisällissota oli jo itsessään niin kauhea asia tämän koko maan historiassa, että ylipäänsä tällaista suomalaisten toistensa keskinäistä murhaamista ei pitäisi enää ikinä päästää uudelleen eskaloitumaan. Saksan sotaretket Suomeen alkoivat jo paavin ristiretkinä

Mikäli ei vielä tunne tämän maan historiaa, niin paavi lähetti tuolloin hyvin kauan sitten mahtikäskyn, että Euroopan maat oli haltuunotettava ja saastuttaa kristinuskon pakkokäännytyksillä.

Suomen historiasta tämä kohta on jätetty pois, että paavin ensimmäiset ristiretkijoukot kun tulivat suomeen asti, niin nämä ristiretkeläiset tapettiin tänne.

Tämä sai aikaan lopulta sen, että paavi joutui turvautumaan Saksalaisiin pronssisotureihin, jotka lopulta suorittivat tuon ristiretken loppuun.

Jos kerta Saksa on jo historian valossa ollut tänne hyökkäämässä aiemminkin jo ristiretkien ajalla, niin on hämmästyttävää miten tämä Saksa on jälleen I:n ja II-maailmansodankin aikoihin juoninut tästä Suomesta heidän köyhää alusmaata.

Suomihan on tällä hetkellä toiminut juuri Saksalaisten pankkien edessä köyhänä mallimaana, jonka EU:n velkavastuut ovat miltei EU:n kovimmat.

Köyhä Suomi maksaa ja Saksa pitää taseensa plussalla, mutta Suomen talous tuhotaan nyt sekä valtionyhtiöt laitetaan jo lihoiksi ulkomaille.

CIA:n voidellessa Suomen nykyistä hallitusta onkin sitten vielä syytä aika kiinnittää huomiota näihin käynnissä oleviin kuntavaaleihin, joissa käännetään seuraavaksi ratkaisevampi takki, joka on SOTE:n kuntauudistus.

Presidentti
Mauno Koivisto julisti ja haukkui demarien ministeri Keijo Liinamaata, että "kyllähän sinun sosiaalidemokraattina pitäisi ymmärtää, että meidän on tässä maassa toteutettava sellaista talouspolitiikkaa, joka maksimaalisesti takaa vasemmiston säilymisen sekä kasvun." Kysymyksessä ei ollut suinkaan tämän hyvinvointivaltion kasvua, vaan

Tähän sitten Liinamaa totesi, että "Tämä on törkeää vallan väärinkäyttöä".

Hän oli KGB:n miehenä sopinut tämän kaiken jo ennen valtaannousuaan, että tulisi noudattamaan sitä mitä KGB:stä hänelle ohjeistettiin.

Suomen talous olikin sitten vuonna 1992 ajettu konkurssin partaalle, jolloin presidentti Koivisto loi salaisen konklaavisopimuksen, jolla lukuisten yksityisyrittäjien velat myytiin salaisella sopimuksella Norjalaisille perintäyhtiölle.

Tämä sai lopulta aikaan sen, että nämä yksityiset pankit ryöväsivät yli 120 miljardin euron edestä yksityisyrittäjien omakotitaloja sekä muita vakuuksia ja sai lopulta aikaan sen, että yli 11 000 suomalaista yksityisyrittäjää teki lopulta itsemurhan.

Tämä oli taloustappamisen alkua, jolla luotiin näille Koiviston Konklaavisopimuksessa sovituille pankeille etuoikeus, jossa konkurssiin ajetut yrittäjät eivät saaneet voittaa näitä pankkeja oikeudessa. 

 
Euroopan Keskuspankki ei halua Suomen markan paluuta, mutta suomalaiset haluavat

Nyt tuleekin sitten se jännin kohta koko tästä hommasta, että kuinka Suomen Markka voidaan palauttaa takaisin. 

Euroopan Keskuspankki kun ei salli tässä euron kommunistisen yhteisvaluutta euron järjestelmässä sitä, että Suomen valtio ja pankki saisi devalvoida valuuttaansa. 

Mutta mikäli riittävän moni suomalainen ajattelee ja visualisoi/manifestoi tämän Suomen Markan jo meidän tulevaisuuden valuuttana. Niin näin ollen tämä toive toteutuu, kun siihen löytyy tarpeeksi uskojia. 

Tämä kun on vetovoiman laki, jossa aina ajatukset vetävät puoleensa ajatuksia ja tämän Suomen Markan suhteen kun kyse on vielä positiivisesta ajatuksesta, niin sen toteutuminen on paljon suurempi, kuin vastaavasti jonkun muun negatiivisen ajatuksen muoto. 

Nämä valta-asemistaan pelkäävät kontrollerit pelkäävät että Suomen kansalaiset alkavat kohta ymmärtämään sen, että miten heistä jokaisella yksilöllä onkin suunnaton voima sisällään. Jonka jälkeen tämä perinteinen olohuoneen sohvalla istuminen jääkin vähemmälle ja nämä ihmiset alkavatkin ottaa vastuun myös omasta elämästään. Eikä enää ulkoista sitä mm. television köyhään ohjelmatarjontaan.

Tämän maan tulevaisuus kun on sinunkin vastuullasi, joten käytä silloin tämä luottamustehtävä parhaalla mahdollisella tavallasi ja usko siihen, että Suomi nousee vielä jaloilleen. Sekä sanoo näille saksalaisille talousnatseille, että me hoidamme kyllä tästä lähtien omat talousasiamme, joten liittovaltiolle kiitos mutta ei kiitos.
Suomen tuleva markka olisi vielä erittäin hyvä sitoa suoraan hopeaan, niin silloin tällä valuutalla olisi jo jotain arvoa. Toisin kuin näillä euron seteleillä on sama arvo, kuin Tiimarista ostetulla A4-paperilla, johon on vain printattu EKP:n värimusteet. 

Ne euron setelit kun ovat vain sijoituspankeissa luotuja paperilappusia, jotka ovat vain jonkun lainanottajan sopimus maksaa velkansa joskus takaisin.

Suomen Pankki palauttaessaan markan ja sitoessaan sen vielä hopeaan saisi tällä keinoin Suomen markalle luotua saman arvon kuin mitä hopealla on arvoa hopeamarkkinoilla. 

Tällainen talousoppi tekisi Suomesta jälleen taloudellisesti omavaraisen valtion, mutta nämä tällä hetkellä CIA:n lahjomat ministerit sekä muut huijarit eivät uskalla tehdä vielä tuota Suomen Markan palauttavaa kääntöliikettä, koska tuo vipu on laitettu jumiin CIA:n toimesta.

Nyt täällä köyhtyneessä valtionhallinnossa tulisi tämän takia olla yhä enemmän puhtaalla omatunnolla toimivia kansanedustajia sekä ministereitä, jotka ajaisivatkin Suomen valtion parasta. Eikä näiden keskuspankkihuijarien etuja.

Mutta tämä demokraattiseen päätöksentekoon nojaava äänestys, jossa kansalaisille annetaan mahdollisuus vaikuttaa tähän poliittiseen sirkukseen käymällä vain muutaman kerran vuodessa äänestyskopissa ja kirjoittamaan vielä lyijykynällä paperiin numerot. 

Tämänlainen päätöksenteko on jo hyvin vanhaa ja erittäin Stalinistinen rituaali. 

Stalinhan totesi jo tuolloin, että "Jos äänestämällä voisi oikeasti vaikuttaa päätöksentekoon, niin silloin se kiellettäisiin".

Suomessa tämän koko vaalilaskentakoneiston on kaapannut Tieto Oyj niminen yhtiö, jolla on yhteyksiä CIA:han asti.

Lisäksi Tieto Oyj:n osakekannasta oli 2010 vuonna peräti 10 prosenttia juutalaispankki Goldman Sachsin käsissä. 

Tämä paljasti jo suoraan nuo CIA:n kytkökset koko Suomen demokraattisen päätöksenteon haltuunottamiseen.

Suomen valtiota ollaan jo tarpeeksi kauan holhottu ja tämän maan ihmiset ovat jo riittävän kypsiä pitämään itsestään huolta, joten silloin kaikki tämä Saksasta päin tulevien liittovaltio määräysten totteleminen ei ole pakollista. 

Kyse on siitä, että tämän maan on tarkoitus toimiakin idän ja lännen suurvaltojen välissä. Eikä olla näiden kahden suurvallan (USA ja Venäjä) välinen poliittinen pelinappula.

Vaikka Amerikan CIA sekä Venäjän FSB tälläkin hetkellä ns. taistelevat suomalaisista sieluista, kuten KGB ja CIA 70- ja 80-luvulla. Niin silti Suomen valtion tulevaisuus on toimia lopulta jälleen itsenäisenä valtiona ilman näiden suurvaltojen sekä heidän tiedustelupalveluidensa holhousta.

Lähteet: http://www.mailonsunday.co.uk/news/article-1179902/Revealed-The-secret-report-shows-Nazis-planned-Fourth-Reich--EU.html


http://kaarle.puheenvuoro.uusisuomi.fi/14700-paljastus-salainen-raportti-kuvaa-miten-natsit-suunnittelivat-neljannen-valtakunnan-eussa  


http://mvlehti.net/2016/06/29/salaliittoteoriat-alkoivat-jyllaamaan-salainen-raportti-natsien-suunnittelemasta-4-valtakunnasta-eussa/ 

http://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000002844361.htmlhttp://suomenhistoriaa.blogspot.fi/2011/04/koivisto-kgbn-otteessa.html 

http://pankkikriisi.blogspot.fi/2008/11/koiviston-konklaavi-salatut-sopimukset.htmlhttp://jormajaakkola.fi/Koiviston_konklaavi  
 
 Lähteet: http://www.uusimaa.fi/artikkeli/373201-natsi-saksan-karmea-suunnitelma-suomen-varalle-seura-puolueet-nurkkaan-koko-maasta