http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, maaliskuuta 15, 2017

Millä kiusaamisen työpaikoilla ja kouluissa saa loppumaan


Helsingin-Sanomissa on enää hyvin harvoin laatujournalismia, mutta tämä siellä vähän aikaa sitten julkaistu kirjoitus laittaa puhuttelemaan.

Tekstin väitetään olevan 12-vuotiaan koululaisen kertomana ja kuuluu näin: 

"Kuvittele, että tulet töihin ja heti ensimmäisenä työkaverisi haukkuu paitaasi. 

Parin minuutin päästä toinen työkaverisi ilmoittaa, ettei halua olla lähelläsi koska sinulla on finnejä. 

Kolmas heittää sinua kengällä päähän ihan vain huvin vuoksi. 

Käytävällä kuulet ihmisten puhuvan sinusta ilkeästi.

Päivällä kokouksessa sanot yhden sanan väärin ja kaikki alkavat nauraa ja pilkata.

Sinut työnnetään seinään matkalla ruokalaan. Työkaverisi uhkaa, että sinun on ostettava suklaa levy tai tulee turpiin.

Tyhmä, outo, ruma ja idiootti kuuluvat jokapäiväiseen sanavarastoon työpaikallasi. Kehuminen ja kannustaminen ovat harvinaista.

Pomokin on sitä mieltä, että te olette työntekijöinä harvinaisen hankalia.

Menisitkö innolla joka päivä töihin ? 

Tällaista on useammilla koululaisilla melkein joka päivä. Tätä tekevät melkein kaikenlaiset lapset, myös rikkaiden perheiden lapset, menestyvät ja kympin oppilaat.

Myös ne jotka käyttäytyvät kotona hienosti.

Teidän aikuisten vastuulla on kasvattaa lapsillenne käytöstapoja.

Sanat voivat satuttaa pahasti ja viiltää syvälle." 


Kiusaaminen liittyy yksilöiden joukkosyrjintään 

Vaikka tämä kiusauskulttuuri on lähes aina ollut jonkun valtiollisen tavan sisälle opetettu toimintamuoto, niin se on silti rakennettu tämän sairaan kilpailuyhteiskunnan sisälle.

Tämän vuoksi valtiojärjestelmän sisälle luotiin tämä malli, että meille toisinajattelijoille voi julkisesti nauraa ja eipä siinä mitään pahaa ole, koska ainahan totuus naurattaa siinä vaiheessa, jolloin se totuutta pelkäävä ihmismieli vielä yrittää uskotella itselleen, etteivät nämä asiat muka olisi totta.

Mutta totuus kun on aina paljon voimakkaampi asia kuin se mikä on totta, koska totuuden voi vain kokea yksilön avoimella mielellä.

Kiusaus on hyvin usein suuren ihmisjoukon joukkosuggestioon istutettu ryhmäkurin kaltainen toimintamalli, joka on rakennettu myös osaksi näitä länsimaalaisia koulutus ja työyhteisöjä.


Kiusaamisen energian voi myös neutralisoida, kääntämällä tuo kiusausta puoleensavetävä pelkoenergia positiiviseksi  

Kiusaaminen johtuu yleisimmin myös pelkoon perustuvasta energiasta, jossa kiusauksen kohde yleensä pelkää näitä kiusaajiaan. Mutta koska he pelkäävät, niin tämä pelko kun on jo suoraa polttoainetta näiden narsisti-kiusaajien vetovoimalle.

Joten tästä syntyy tuo tilanne, joka tunnetaan joko työpaikka tai koulukiusauksena. 

Mutta toki kiusaaminen voi myös ilmetä vaikka kateutenakin, joka ilmenee varsinkin nuorten tyttöjen keskuudessa selän takana pahaa puhumisella. 

Kun taas miespuolisilla on tapana kouluissa usein kertoa kiusatuilleen tämä provokaatio ihan kasvotusten, mutta hekin siinä käyttävät vain miltei aina tätä sielunsopimuksien välistä alistus-alistettava tilannettaan hyväksi.

Mutta jokainen kiusauksen kohteeksi joutunut voi muuttaa omaa käyttäytymistään ja työstää noita sisäisiä sekä ulkoisia pelkojaan, jolloin lopulta tästä muodostuu henkinen vahvuus. Jonka jälkeen ei enää synny tuota pelkoenergiaan liittyvää tarttumapintaa, johon nämä entiset kiusaajat eivät enää pääse käsiksi. 

Koska tuo myönteisten ajatusten positiivinen energia, jonka voi kohdistaa myös näihin kiusaajiin. Muuttaa sitten tuon koko pelkoenergian tällä positiivisen energian aikaansaamalla magnetismi-ilmiöllä ja tekee nämä narsistit lopulta aseettomiksi.

Yhdysvalloissa eräs työpaikkakiusauksen kohteeksi joutunut mies teki tämän prosessin ja suoriutui lopulta tästä prosessista niin hyvin, että tuo hänen positiivinen persoonansa ärsytti näitä hänen entisiä kiusaajiaan niin paljon, että näistä hänen kiusaajistaan monet lopulta irtisanoivat itsensä. Koska he eivät voineet enää kestää tuota entisen kiusatun hyvin kirkasta ja positiivista ulkoista habitusta.

Tästä itseasiassa koko tässä kiusaamisessa on aina ollut kyse, että näillä kiusaajilla ei itsellään juuri ole sitä kirkkaampaa valoa, jota taas näistä kosmisilta sieluilta löytyy heitä paljon enemmän ja sitäpäs energiaa nämä narsistit sitten onnistuvat varastamaan näiltä kiusatuilta vain, jos he saavat alistettavansa pelkäämään.


Tästä sivistyneistöä tuhoavasta länsimaalaisesta koulutusjärjestelmästä on vastannut The Rockefeller Foundation, joka loi pohjan tälle koko länsimaalaiselle opetusjärjestelmälle.

Vaikka Suomea on perinteisesti kehuttu maailmalla tästä suomalaisesta koulutusjärjestelmästä, niin tämän kaiken pinnan alla kuitenkin vaikuttaa tämä jatkuvaan markkinatalouden kilpailuun valmentava koulutusohjelma, johon oppilaat aivopestään uskomaan.

Mutta on myös heitäkin jotka eivät siihen kilpailuun koskaan uskoneet ja miten käy sitten näille huippulahjakkaille sekä huippuälykkäille ihmisille. 

He päätyvät sitten työttömiksi ja saattavat kokea jatkuvaa väärinkohtelua siitä, että heitä ei olla suostuttu hyväksymään sellaisina kuin he ovat. Koska tämä koulutusjärjestelmän aivopesu ei huomioi koskaan näitä keskiverto älykkäämpiä yksilöitä.


Keskivertoihmistä älykkäämpää yksilöä ei kiinnosta se, että minkä värinen paita hänellä on töissä huomenna päällä. 

Eikä heitä kiinnosta se, että minkälaisiin merkkifarkkuihin heidän kolleegansa ovat HM:stä muutama päivä sitten hankkineet.


Pankkiirit nauravat räkäisesti heille kaikille, jotka uskovat tähän markkinatalouden kilpailuyhteiskuntaan ja juoksevat siellä vaikka miljoonien pankkilainojen uhalla.

He nauravat sille varsinkin sen vuoksi, että nämä pankeissa solmitut lainasopimuksetkin ovat vain pelkkää paperia, joissa on pankkilainan hakeneen ja pankinjohtajan allekirjoitus.

Sitten syntyi taikatemppu ja pankki sai luotua tuon lainasumman verran rahaa liikkeelle.

Mutta kun tämän koko systeemin sisälle on piilotettu tämän koko markkinatalouden ihmiskauppa, jonka toimintamekanismi on palkkaorjien välinen juoksukilpailu.

Nyt ei ole kyseessä Jukolan viesti, vaan tämä kilpailukykysopimus, jolla nämä likaiset pankkiirit haluavat murskata tämän maan työmarkkinat ja ostovoiman alas.Alan Watts kuvaili tätä länsimaalaista koulutusjärjestelmää musiikilla näin: "Että paljon olennaisempaa on se, että musiikissa soitetaan koko kappale loppuun. Eikä sinne konserttiin olla menossa kuuntelemaan vain jotain yhtä tilannetta, jossa joku orkesterin muusikko lyö symbaaleihin".

Mutta taas tämä länsimaalainen koulutusjärjestelmä on luotu niin voimakkaalla suggestio-aivopesulla, että siinä tähän kilpailuyhteiskunta hypnoosiin ohjelmoidut lapset saadaa uskoteltua, että siellä suuryrityksen johdossa olisi kuin jokin säkki, jonka sisältä tulisi sitten vasta se koko elämän lukuisilla ylennyksillä tavoiteltu onni. Mutta sitten kun tämä hetki jollekin saattaa koittaa, että on päästy kipuamaan toisia kolleegoja kampittaen sinne ylimmälle pallille pomoksi. Niin se saattaakin olla varsin tyhjä tunne huomata, että kaikki tämä koulussa valmennettu aivopesu olikin vain pelkkää valveunta.

Sinä kun voit menestyä omana itsenäsi siinä jokaisessa hetkessä jonka elät kullakin hetkellä todeksi.

Tämä on se asia, jonka nämä pankkiirien kontrollerit ovat meiltä perus valtavirtaväestöltä salannut ja syykin on se, että nämä kontrollerit eivät halua että tämä planeetta muuttuisi paratiisiksi.

Jos näitä suuryrityksiä johtaa negatiivisesti polarisoituneet energiavampyyrit, jotka saavat vain lisää virtaa työntekijöidensä negatiivisista tunteista. Niin miksi sitten orjiakin oli tapana ruoskia?

Alatteko jo huomaamaan tämän laajemman kuvan mistä tässä on oikein kysymys.

Palkkaorjuus on henkistä ja jopa fyysistäkin väkivaltaa lietsova ilmiö, josta tulisi pikemminkin päästä eroon keinolla millä hyvänsä. Jonka tilalle sitten luodaan tämä läsnäolemisen tilalle perustuva liiketoimintamalli, jossa työntekijöiden ei tarvitse enää nostaa verenpainettaan tullakseen töihin.

Tämä länsimaalainen palkkaorjuus teollisuus on luotu vielä vain sen takia, että sillä nämä ahneet vallalle sokaistuneet pankkiirit voisivat ehkäistä tietoisuuden ja valon värähtelyn nousua.

Koska jos nuo ihmiset on laitettu juoksemaan hikipajoissa kilpaa keskenään, niin tuollaisessa köyhän mielen palkka-hypnoosissa on vaikeaa saada toteutettua henkistä kasvua, jos vielä työpäivän jälkeen on mielessä illalla televisiosta tulevien saippuasarjojen tulevat jaksot.

Vaikka tämä Tellus onkin elämänkokeiluplaneetta, niin täällä on myös sallittu henkinen kasvu sekä älyn ja viisaudenkin kehittäminen. 

Mutta näitä kahta edellämainittua ei tuotu osaksi koulutusjärjestelmää, koska sen katsottiin uhkaavan liikaa markkinatalouteen perustuvaa ihmiskauppaa.

Mutta kukapa sitten kertoisi näille palkkarengeille, että keisarilla (palkka) ei ole vaatteita (arvoa, kuin vain työntekijä itse).