http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, maaliskuuta 20, 2017

Langaton teknologia sairastuttanut lapsia outoihin säteilysairauksiin


Iltalehti uutisoi jo helmikuussa jo parinkymmenen suomalaislapsen sairastuneen harvinaisiin aivosairauksiin.

http://www.iltalehti.fi/terveys/201703192200085909_tr.shtml 

Sairastuneita on silti huomattavasti enemmän kuin julkisuudessa on kerrottu, koska tämän ilmiön takana kun on langattomien verkkojen teknologia, joka on Nokiankin liikesalaisuus. Joten silloin siitä ei saa julkisuudessa puhua edes mediassa.

Lapsilla on nyt todettu kroonisia väsymysoireita CFS:ssää (chronic fatigue syndrome) sekä harvinaisia ja huonosti tunnettumia oireyhtymiä kuten PANSia (pediatric acute- onset neuropsyciatric syndrome) ja POTS (postural orthostatic tachycard syndome).

Osa näistä säteilysairauksiin sairastuneista lapsista on jo joutunut pyörätuoliin.

Neurologian erikoislääkäri Markku Partinen arvioi että tällä hetkellä taustalla tiedetään vaikuttavan kaksi tekijää: infektio ja stressi.

Mutta langattomista verkoista ei puhuta mitään, vaikka se on näiden säteilysairauksien pää aiheuttaja.Mikäli kenelläkään on vielä käytössä näitä vanhoja mokkula modeemeja, niin sellaisen voi eristää vaikka 10 m pitkällä USB jatkokaapelilla laatikon sisälle, jossa tämä modeemin välittämä säteily ei ole niin haitallista, mitä se on silloin jos modeemi olisi kiinni pöytäkoneen tai kannettavan suorassa USB-portissa.

Vaikka tämä nopea valokuituyhteys on jo ajat sitten keksitty, niin jostain kumman syystä täällä suomessa ei sitä kuitenkaan edelleenkään haluta käyttää internet-yhteyksien kehityksessä. 

Sen sijaan tämä langattomien verkkojen mallimaa Suomi on sitoutunut salaiseen sopimukseen, jossa se sallii tämän maan toimivan eräänä langattomien teknologioiden testauspaikkana. 

Kyseinen sopimus on YK:n salainen dokumentti langattomien viestintälaitteiden kehityksestä Suomessa, jolla on tarkoitus sairastuttaa suomen tulevat sukupolvet. Jotta heistä monet tulisivat aikuisena mm. sähköyliherkiksi sekä eivät enää voisi tämän takia käyttää sähköisiä laitteita.

3G, 4G, 5G, 6G, 7G


Tavallinen idiootti ei ymmärrä sitä että säteily tapaa, kun se on tarpeeksi voimakasta. Jos ei tähän usko, niin sitä voi mennä vaikka kokeilemaan Fukushiman reaktoreiden lähelle, mikäli TEPCO vaan päästää.

7G teknologian nopeudeksi kun väitetään jo tulevan 10-11 Gbps, jotka tulevat olemaan osana tulevaisuuden ATM-teknologiaan perustuvia kotiverkkoja.


Mistä löytyy apua tähän langattomien verkkojen aiheuttamiin ongelmiin ? 


Vaikka tämä koko aihe langattomien verkkojen sekä kännyköiden haitallisesta säteilystä on Nokiankin sekä muiden puhelinvalmistajien sisäinen liikesalaisuus. 

Niin silti on suomessakin henkilöitä, jotka ovat vihkiytyneet tämän ongelman ratkaisemiseksi ja heistä yksi on
Merja Tamminen, jonka yhteystiedot ovat:


www.sahkoailmassa.fi Myynti:
puh. 09-291 8696 ja tekstiviestit 0440 803 845
erja.tamminen@gmail.com
erja.tamminen@sahkoailmassa.fi
sateily@luukku.comLähteet: http://www.iltalehti.fi/terveys/201703192200085909_tr.shtml

https://www.linkedin.com/pulse/evolution-mobile-communication-from-1g-4g-5g-6g-7g-pmp-cfps