http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, maaliskuuta 07, 2017

Ilja Janitskinin presidentinvaalikampanja saanut Suomen esivallalle löysät housuunMV-lehden päätoimittaja Ilja Janitskin ilmoitti viime vuoden lopulla lähtevänsä mukaan suomen 2018 vuoden presidentinvaaleihin ehdokkaaksi.

Kannattajakorttien keräys on ollut käynnissä ja näitä kortteja on nyt tullut kirjekuorissa kolme isoa salkullista.


Mutta silti suomen valtamedia ei ole uskaltanut mainita sanallakaan Iljan presidenttiehdokkuudesta, vaan kohtelee edelleen tätä MV-lehden päätoimittajaa mediassa kun jotain suurrikollista. Koska nyt Janitskinista ollaan antamassa kansainvälistä etsintäkuulutusta Interpolin toimesta.

Janitskin gatessa on sillä välin ehtinyt tapahtua myös seuraavaa. Sillä jutun pääsyyttäjä Heikki Wendorff jäävättiin pois muihin tehtäviin, koska hän oli syytetyn henkilökohtainen vihamies ja lain mukaan näin ei saisi olla.

Mutta samoin Wendorff ei ole vastannut Janitskinin tiedottajan hänelle lähettämiin viesteihin, koska hänen on sanottu olevan pidennetyllä virkavapaalla. Koska ilmeisesti hänen Janitskinille hakema 13 vuoden vankeustuomio vei häneltä jo ns. kasvot julkisesti.Janitskinin presidentinvaalikampanjan yllä vahva painostusilmapiiri

Ilja Janitskin ilmoitti muutama päivä sitten Facebookissa, että hän hakee nyt henkilöä sellaiseen luottamustehtävään, jonka tarkoituksena on näiden Janitskinille kerättyjen presidentinvaalien kannattajakorttien hallitsemisen sekä arkistoinnin.

Vuonna 1994 dosentti ja lentokapteeninakin tunnetun Heikki Urmaksen aikomus tulla mukaan silloisiin presidentinvaaleihin kariutui siihen, kun nämä tuolloin kerätyt 20 000 kannattajakorttia päätyivät hänen ystävänsä Ilpo Stenbäckin käsiin, joista Suomen suurloosin herrat vaativat veljeään Stenbäckiä luovuttamaan puolet niistä näiden virkarikollisten käsiin. Jolloin niistä suurin osa päätyi polttouuniin, jolla vain varmistettiin se ettei tämä yrittäjien ehdokkaaksi lähtenyttä Urmasta voitu päästää kilpailemaan mm. SDP:n Martti Ahtisaarta vastaan.

Jos tämän maan presidentinvaalien ympärillä vellonut politiikka oli 90-luvulla likaista, niin se on nykyään vieläkin likaisempaa. Koska edelleen ylintä sanavaltaa täällä maassa pitää USA:n tiedustelupalvelu CIA, joiden tietolähteinä toimivat näiden suurten puolueiden edustajat.

Mutta näin oli myös 60-luvulla, 70-luvulla, 80-luvulla jne. Vaikka Mauno Koivistolla oli yhteyksiä aina KGB:n asti, josta tuettiin Koivistoa murhaamalla hänen poliittisia vihollisiaan.

Suomen vapaamuurarien suurloosi haluaisi tälläkin kerralla saada käsiinsä nuo Ilja Janitskinille kerätyt 20 000 kannattajakorttia ja tämän vuoksi nyt jo näistä sinne toimipisteeseen lähetetyissä kirjekuorissa on havaittu mm. ihoa polttavaa jauhetta, joka on jo suoraan täyttä presidentinvaalikampanjan sabotointia.

Jos poliittisia motiiveja katsotaan, niin demarileirien nuoriso-osasto on jo aiemmin kunnostautunut MV-lehden suurina vihaajina Hanna Huumosen johdolla, koska he eivät voi sietää tietoisuuden valoa. Sen takia heille kaikki tietoisuuden valo edustavat vain vihapuhetta, vaikka nämä demarinuoret ovat itse sitä vihaansa täynnä ja heijastavat oman vihansa muista.

Suomessa on nyt käynnissä sen luokan henkinen muutosprosessi, että sen keskellä laitetaan nyt kaikki arvomaailma punnitukseen ja tässä heräämisprosessissa oikeistolaisia herää tuosta porvarien päiväunesta. Samoin kuin lukuisia työläisiä herää tästä palkkaorjuuden valveunesta ja huomaa minkälaiselle petokselle tämä kapitalistinen juoksukilpailu vapaiden markkinoiden radoilla onkin perustunut.

Jos MV-lehti on aikaansanut heidän monien tietoisen mielensä herättämisen, niin kuuluuko MV-lehden päätoimittajaa silloin rankaista tästä vielä tuomitsemalla hänet suurrikolliseksi ?

Ilja Janitskin olisi Suomen tulevana presidenttinä tälle maalle sen luokan mahdollisuus, jolla Suomi voisi uudistaa tämän HYVÄ VELI korruptioon perustuneen systeemin ja lakkauttaa vielä puolueisiin sidotun korruptoituneen politiikan.

Suomen koulut ovat jo nyt sensuroineen MV-lehden sivuiltaan, koska pelkäävät että se herättäisi nykynuorison.

 
Lähteet: http://www.iltamakasiini.fi/artikkeli/474768-pahamaineisen-mv-lehden-ilja-janitskin-aikoo-seuraavaksi-suomen-presidentiksi

http://blogit.mvlehti.net/totuus/2017/03/05/vaaleista-ei-ole-tulossa-reiluja-presidentti-ehdokas-iljan-sivut-on-sensuroitu/