http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, maaliskuuta 29, 2017

Tiesitkö että pankkiirit myyvät ihmisten sosiaaliturvatunnuksia miljoonilla eteenpäinEhkä miltei vaietuin asia mitä pankkialalla salataan tämän ns. taloustappamisen puolella on siinä tapahtuva sosiaaliturvatunnuksien myynti miljoonakaupoilla finanssimarkkinoilla.

Syntymätodistus (sosiaaliturvatunnus) on siis pelkkä monikansallisten yhtiöiden omistama korvamerkki, jolla voidaan tehdä näillä ihmisillä kauppaa jopa Wall Streetilä.
Amerikkalainen kirjailija Jordan Maxwell puhuu myös tästä maailmalla käytetystä USS (Uniform Commercial Code) lainsäädännöstä, jota käytetään maailmanlaajuisen kaupankäynnin puolella. Joka on vielä lähtöisin alunperin tuolta muinaisesta Roomasta.


Koiviston salaisella konklaavisopimuksella myytiin vuonna 1992 lukuisten yrittäjien sosiaaliturvatunnukset pankkiireille

Vuonna 1992 Suomen valtion kassa oli jo ryöstetty tyhjäksi, joten lisää lainaa oli kuitenkin saatava jostain.

Sitten Presidentti Mauno Koivisto kutsui koolle salaisen neuvonpidon, jossa päätettiin tästä salaisesta Koiviston konklaavisopimuksesta, joka oli salainen kassakaappisopimus.

Siinä suomalaisten lukuisten yrittäjien 12 miljardin markan suuruiset velat sekä sosiaaliturvatunnukset myytiin vain 5 prosentilla niiden nimellisarvosta, eli vain 600 miljoonalla markalla ulkomaalaisille pankeille.Tuosta seurasi 90-luvun lama, jonka johdosta yli 11 000 yrittäjää teki itsemurhan, mutta heidän yritystensä velat eivät tehneet itsemurhaa.

Pankit anastivat samalla noiden konkursseihin ajettujen yrittäjien omaisuuden, koska sitä anastettiin n. 80 - 120 miljardin euron edestä suoraan ja välillisesti.

Tällä myös monikansalliset yhtiöt saivat kaadettua Suomesta yli 42 000 yksityisyrittäjien firmaa. Joka loi taas näille monikansallisten yhtiöiden parasiiteillee suoran kilpailuedun, kun kolmea vuotta myöhemmin alettiin rakentamaan tätä kommunistista Eurostoliittoa (EU).

Eli siis 12 miljardin markan suuruiset velat sekä sosiaaliturvatunnukset myytiin vuonna 1992 vain 5 prosentilla niiden nimellisarvosta, eli vain 600 miljoonalla markalla ulkomaalaisille pankeille.

Viime vuoden lopussa näiden velkojen arvo oli noussut 31.12-2016 tuon 18 % koron jälkeen jo 354 miljardiin euroon.

Suomen Pankki sai kuitenkin näillä keinoilla kirstuunsa lisää lainarahaa, jotka kirjaimellisesti tehtailtiin tällä salaisella kansanmurha-konklaavisopimuksella, joka julistettiin sitten miltei yli sadaksi vuodeksi salaiseksi.

No silti vaikka tämän sopimuksen sisältö on jo vuodettu julkisuuteen ja valtionrosvot saivat mitä halusivat, eli lisää miljardeja Suomen Pankkiin. Jotta nämä samat talousrikolliset pääsivät sieltä kavaltamaan uudelleen.

Nyt Suomen valtiolta on kavallettu entiseen malliin ja tämä rikas oikeistohallinto propaganda koneistoineen käyttää edelleen rahaeliitille tuttua uhri/syyllistämis narratiiviä.

Valtion kassasta on joka vuosi kavallettu 5 miljardia, josta Helsingin Sanomat kirjoittaa että se oli työttömien vika.

Tästä sitten saadaan köyhä työväestö vielä suuttumaan, että työttömät ovat tuhonneet suomen talouden, kun eivät tee töitä. Vaikka samaan aikaan nämä rikkaat teollisuussuvut vievät jo Suomen tuotantoa halvempiin maihin.

Suomi siis käytännössä tuhotaan täydellisesti ennen tätä liittovaltioon siirtymävaihetta, koska näin on kulisseissa sovittu.

Sanoihan jo tämä eräs valtion pääekonomi muutama vuosi sitten, kuinka Suomi eläisi nyt vuotta 1938. Vaikka tuollaisen kommentin jälkeen voisi vähän ihmetellä, että mitähän tämä ekonomi on oikein vetänyt ? 


Edesmennyt Veikko Vennamo totesi vanhoilla päivillään, että jos eduskunnassa päätettäisiin älyllä, niin silloin siellä istuisi professoreita. 


Mutta jos tätä nykyistä valtiojärjestelmää katsoo, niin nyt sinne on noussut keskitason sarja vallanhimoisia psykopaatteja, jotka tulivat vielä noihin virkoihin rikkaista fasistisuvuista.


Näiden rikkaiden fasistisukujen sisäinen salaisuushan on se, että mistä tuo heidän sisäsiittoinen verilinjansa on alunperin peräisin. 

Miksi Englannin hallinnolle oli myös tärkeää pystyttää sinne näyttely muinaisen Egyptin ajoilta ?

Sillä tämä vaijettu totuus näiden elitistien verilinjasta kun tulee alunperin muinaisen Egyptin ajoilta ja nämä heidän esi-isänsä olivat tuota Anunnaki-rotua.

Esimerkiksi vanhassa testamentissa on kaksi rinnakkaista ja vähän toisistaan eroavaa kerrostumaa samoista kertomuksista, joista toisessa jumalaksi kutsutaan Elohimiä.

Kun tämä Elohim tulee juuri tuolta muinaisesta Egyptistä.Anunnaki-rodulla oli vähän ihmisiä suuremmat pääkallot. Eikä tämä suinkaan johtunut siitä, että nämä olisivat ihmisinä syntyneet tavallista paksumman pään kanssa tänne.


Vaan koska kyseessä todellakin oli tänne aivan muualta kaukaa tullut negatiivinen suuri munapäinen Zeta Reticulilta I:lta asti tullut avaruusrotu, niin he kun ottivat tällä planeetalla ohjat käsiin.

Mutta koska heidän verilinjansa jatkettiin näiden vain harvojen ja valittujen ihmisten geeniperimässä. Niin tämä on myös syy siihen, että minkä takia esim. Eurooppalaisetkin kuningashuoneet naittavat vain muita kuninkaallisia sukuja keskenään naimisiin.

Ei heille noissa naimakaupoissa edes raha ja omaisuus ole se suurin tekijä, vaan se on tämä heidän verilinjansa, jonka he ovat aina pyrkineet pitämään puhtaana.


Mutta koska tämän Tellus- planeetan herruudesta taistelu on niin kovaa, että tämän vuoksi noiden 13 maailman vaikutusvaltaisimman suvun paikalle ei enää ketkään muut raha suvut pääse. Ei vaikka painaisivat setelikoneilla jonkun valtion inflaatioon.

Mutta näissä kuvioissa on myös syytä ymmärtää sekin, että koska valta on turmellut nämä maailman rikkaimmat pankkisuvut jo ajat sitten. Niin aivan kuten huumeriippuvaisen on aina saatava se seuraava huumeannos, jotta hänen aivonsa voi taas erittää sen serotoiini/dopamiini ryöpyn. Mutta näillä maailman 13 rikkaimmalla pankkisuvulla tämä nisti touhu toimii jo niinkin pitkällä, että he saavat tyydytystä aikaansaamalla sotia. 

He nauttivat psykopaatteina näiden miljoonien siviilien murhaamista mm. lähi-idässä, koska he käyttävät vielä kaiken sen mustan magian keinoin hyväkseen. Jolla he saavat itselleen vielä ryöstettyä energiavampyyreina/parasiitteina lisää energiaa.


Illuminatin pankkisuvuissa tuo suunnaton ja demoninen pahuus on jo suoraan siinä verilinjassa, joten myös äpärätkään eivät voi välttyä tältä. Koska huhutaanhan että kuinka Adolf Hitler olisikin ollut Rothshildien äpäräpoika. Koska hänen äitinsä tuli raskaaksi oltuaan piikana Rothschildien Itävaltalaisessa kartanossa.


Adolf Hitlerin isoisä oli Itävallassa pankkivaltaa pitäneen Rothschildien pankkisukuhaaran Freiherr Salomon Mayer von Rothschildin pojan poika.


Saksan liittokansleri Angela Merkelin huhutaan olevan taas Natsi-Saksan valtakunnanjohtaja Adolf Hitlerin unohdettu lapsi.


Jos tuota Angela Merkelin ulkoista habitusta katsoo, niin kyllä hän on perinyt aika lailla äitinsä Klara Hitlerin geenit. Näin se verilinja pidetään aina samana, vaikka syntyisi äpärälapsia tuossa matkalla.

Että löytyykö vielä veronmaksajilla lisää motivaatiota tukea tätä kommunistista euroa, jos tietää nyt että minkälaiselle vapaan kansanmurhan kilpailulle tämä leikki on perustunut jo 90-luvulla.

Sosiaaliturvatunnuksen myynti sijoituspankkialalla on kuulemma niinkin kovaa bisnestä, että yhden yrittäjän sosiaaliturvatunnus voi olla jopa miljoonien arvoinen. Koska sen arvohan määräytyy sen perusteella, että kuka niitä velkoja oikein kauppaa eteenpäin.

Aivan kuten pikavippeihin huijattujen ihmisten velkoja myydään tuolla ja symbolisesti näiden velallisten henkinen päänahka on näille talousrikollisille vapaata riistaa. Koska näiden ongelma velallisten velkoja myydään jatkuvasti eri talousrikollisten perintäyhtiöiden kesken.

Maksussa olevat velkojen korkotulot kun ovat näille talousrikollisille aina ryöstösaalis. Niin näiden velkojen myyminen jollekin toiselle talousrikollisten yrityksille on ryöstösaaliin myymistä eteenpäin. 

Mutta mitä suurempi määrä velallisia ei pysty työttömänä maksamaan velkojaan pois, joten mitä suuremmaksi tämä YT-neuvottelu lumipallo vyöryy. Niin lopulta tämä pankkiirien rakentama velkapallo pamahtaa ja vapauttaa lopulta pallot jokaisen velallisen jaloista.

Velallisten olisi vaan ensin syytä ymmärtää, että se velka oli koko tämän ajan pelkkä illuusio. 

Jos pidät kädessäsi mätää omenaa ja uskot sen olevan tuore, niin luot tuon mielelläsi.

Mutta pankkialalla tämä symbolinen mätä omena myydään sinulle tuoreena. Mutta et näe sitä omenaa missään vaiheessa, koska pankit eivät sitä sinulle suostu näyttämään.

Pankkeja ei kiinnosta mikään muu kuin velalliset, joilta voi tarvittaessa riistää vakuudeksi vaikka omakotitalon, jos velkaa ei pystytä maksamaan takaisin.

Pankkirosvoja taas kiinnostaa vain käteisen varastaminen pankeista.

Pankit ryöstävät ihmisiä ja pankkirosvot käteistä rahaa. Joten tämä länsimaalainen ihmiskauppa on edelleen monikansallisten yhtiöiden mittayksiköillä tuottavaa bisnestä.


Joten tarvitaanko tässä vielä kannustinloukkuja Suomalaiseen orjatyöhön ?

Mitä tuo työ oikein on, jota aina näiden varsinkin oikeistolaisten kapitalistin valveunta näkevät toitottavat.


Jos mittaat oman arvosi sillä, että kuinka monta tuntia jaksat juosta jossain työelämässä pienten leivänmurusten perässä. Niin olet silloin mennyt markkinatalouden sinulle luomaan ansaan, varsinkin jos luotat näihin epärehellisiin pankkeihin.


Pankit luovat voittonsa aina asiakkaiden velasta ja tuo toiminta perustuu aina tähän rahajärjestelmälle rakennettuun luotonlaajennukseen, joka on 100 prosenttin PONZI-huijaus.

Suomen Talousdemokraatit ry:llä on jopa tästä Pankkitoiminnan perusteet niminen pdf-dokumentti, joka on ladattavissa tästä.