http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, maaliskuuta 06, 2017

Turun kauhujen osaston tutkinta valmistui, edes potilaan raiskaajaa ei irtisanottu


Turun kaupuginjohtaja esitteli tänään raportin, joka koski Turun alueellisen Kupittaan psykiatristen osastojen poliisitutkintaa.

Vaikka Kupittaan psykiatrisilla osastoilla potilaita oli pahoinpidelty sekä lääkitty tiedostomattomaksi, koska yövuorossa olevat hoitajat halusivat nukkua yöllä. Niin siitäkään huolimatta ketään ei irtisanottu, koska Iltalehden mukaan Turun kaupungin psykiatristen osastojen työntekijän irtisanominen on erittäin mutkikasta, koska kuulemma virkamiehelle on annettava mahdollisuus korjata toimintaansa ja tässä tapauksessa kun kyse on Suomen kansalaisten henkinen sekä fyysinen alistaminen psykiatrian keinoin, niin sen on jatkuttava hinnalla millä hyvänsä.

Tutkinnan seurauksena kuitenkin kolme johtavaa virkamiestä saivat kirjallisen varoituksen. Lisäksi samassa tarkituksessa löytyi Turun sairaanhoitopiirissä työskennellyttä kaksi valesairaanhoitajaa, jotka eivät Iltalehden mukaan enää ole Turun kaupungin palveluksessa.Turun psykiatrisilla osastoilla tapahtunut myös potilaiden raiskauksia henkilökunnan toimesta
Yksi asianomainen kertoo Facebookissa, kuinka lehdissä kerrotaan vain vanhuspsykiatrian A6 osastoille keskitetystä tutkinnasta, vaikka  näitä väärinkäytöstapauksia sattui myös A1 ja A6 osastoilla. 

Tämä yksi asianomainen oli entisten Turun psykiatristen osastojen potilaiden vertaistukiryhmissä puheenjohtajana ja kuuli yhden kokouksen ulkopuolella kuinka  kaksi naista oli kertonut, että heidät oli ensin lääkitty tainnoksiin ja sen jälkeen raiskattu hoitajan toimesta.

Joten nämä raiskaritko nauttivat edelleen Turun kaupunginjohdon luottamusta, koska Turun kaupungin maine on paljon tärkeämpi kuin tämän vyyhdin sisäinen tutkinta.

Silti vaikka tämä viimeisen vuoden sisällä mediassa ollut kohu Turun psykiatristen osastojen toiminnasta on vielä pientä sen edessä mitä näillä muilla osastoilla on oikein tapahtunut vuosien varrella. Akuuttiosastot varsinkin eri puolilla maata ovat näiden hurjimpien valtiollisten ihmiskidutus ja huumeluolien sarjassa sitä kovinta huippua. 

Turun kaupungin korruptoitunut johto luulee nyt pelkällä julkisella anteeksipyynnöllä selviävänsä tästä Kupittaan psykiatristen osastojen skandaalista. Vaikka nämä samat ihmiskiduttajat ovat edelleen Turun kaupungin palveluksessa ja nauttivat Turun kaupungin luottamusta.


Lähde: http://www.iltalehti.fi/uutiset/201703062200081434_uu.shtml