http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, maaliskuuta 23, 2017

Universumin salaisuudet


Teksti: Teemu Vehkala

Tomi Varjolan ylläpitämässä Kosminen Valo blogissa on lainattu paljon David Wilcockin sekä Corey Gooden materiaalia.


Maskuliinis-feminiinisen dualismin salaisuus
Koska tämä kolmiulotteinen ulottuvuus tuntee sekä feminiinisen, että maskuliinisen polariteetin niin tämän vuoksi täällä on pimeä sekä valo, yö ja päivä, kylmä ja kuuma.

Rakkaus kun ohjaa valoa ja rakkaus on luomisen jin eli pimeä, eli sen feminiininen puoli. 

Valo on taas luomisen maskuliininen energia eli jang, joka on valo.

Mutta koska rakkaus ja valo ovat erottamattomat, niin näin ne ovat kuitenkin yhtä tuossa koko universumissa.

Kaikki on siis liikettä, jota voidaan myös kutsua värähtelyksi, mutta tuo värähtely ei ole fyysistä, vaan se ilmenee valon hiukkastasolla, eli fotoneina. 


Universumin rakenne on fraktaalinen ja tämä fraktaali tarkoittaa siis kuviota, joka toistaa itseään.

Penrosen teoria osoitettiin universaalista hologrammista lopulta todeksi, kun California Institute of Technologyn tutkijat Arkani-Hmed sekä Jaroslav Trnka pystyivät osoittamaan tämän myös laskelmallisesti.

Tässä tutkimuksessa selvisi se, että kuinka universumi käyttäytyy muuten kuin hologrammi, mutta kvanttitasolla se ei ole enää kiinteässä muodossa. 

Mutta jos universumia tarkastellaan kvanttitasolta, niin lopulta selviää se, että siellä on vain yksi geometrinen muoto = hiukkanen, joka luo koko universumin.


Tämä geometrinen muoto, jonka nämä edellämainitut tutkijat löysivät on neljäsosa kahdesta sisäkkäisestä tetraedristä, eli tähtitetraedristä. Jos valo siis käyttäytyy samanaikaisesti aaltona sekä hiukkasena, niin tämä on äärimmäisen mielenkiintoista huomata miten tämä valonhiukkasen luoma hologrammi oikein käyttäytyy.


Kun tämä vasemmanpuoleinen valonhiukkanen muistuttaa hivenen tutulta symbolilta, jota myös Temppeliritarit käyttivät. 

Tähtitetraedri on Yhden alkuperäisen ajatuksen heijastuma

Tämä edellämainittu tähtitetraedri on lukuisten uskontojen salaisten veljeskuntien sekä mysteerikoulujen salaisuus.

Myös tämä kuusisakarainen tähti, joka tunnetaan myös Daavidin tähtenä, on myös kaksiulotteinen versio tähtitetraedristä.

                                                Buddhan mandalassa käytetään samaa symbolia


                                         Vatikaanin museossa tämä kuvion on myös käytössä
                           Vapaamuurarien temppelissä tätä kuviota käytetään kanssaMaltanristi oli myös käytössä sumerilaisten hallitsijoiden kaulassa.

Adolf Hitlerin rinnassa oli myös Maltanristi, jonka sisällä oli vielä hakaristirunnus


 Presidentti Sauli Niinistöllä on myös Maltanristi kaulassaan, joka on merkki Suomen Leijonan ritarikuntien suurmestarin asemasta. 
 
Vaikka siis huomataan, että miksi eliitti käyttää niin mielellään tätä Maltanristiä, niin sen todellinen historia jää silti monille unholaan.

Kosminen Valo blogissa kerrotaan tämä asia, että koska nämä mysteerikoulujen sekä muiden salajärjestöjen sisällä oli saatavilla tätä salattua ja korkeampaa tietoa. Niin lopulta kävi niin, että tämä lisää valtaa himoitseva eliitti pimittikin tämän tiedon julkisuudesta ja salasi sen tulevilta sukupolvilta. Sanotaanhan sitä että kuinka tämän nykyisen salaisen maailmanhallinnon toiminta muistuttaa kuin Atlantiksen ajan touhuja, jolloin vallan olivat kaapanneet siellä vaikuttanut ylipapisto.


Vapaamuurarit on huijattu kulkemaan pimeyden polkua, jota he luulevat valon poluksi

Suurin ansa jonka maailman salainen hallinto on onnistunut tekemään mm. tämän vapaamuurariliikkeiden sisällä on pimeyden polun nimittäminen valon poluksi.

Koska vapaamuurarien 30-33 asteilla selviää luonne tästä heidän touhuistaan, ettei heidän liikkeellään olekaan juuri mitään muita kristillisiä perusarvoja kuin Luciferin palavonta, eli satanismi sekä tuo noihin kuvioiden sisälle kuuluva suunnaton vallanhimo.

Mutta koska vapaamuurarit kutsuvat Luciferia valontuojaksi eivätkä ymmärrä sitä, että tämä kyseinen henkiolento ei voisi millään tavalla edustaa valoa, koska Lucifer erotettiin valon/luojan puolelta Joten hän on kuin suuryrityksen irtisanottu työntekijä, jolla ei ole enää magneettiavain käytössä yhteenkän firman huoneisiin. Mutta hänestä huijataan, että hänellä olisi edelleen kaikki nuo valon puolen kulkuluvat, mutta näin kun ei ole.

Lucifer sitten kirosi tämän planeetan kostoksi tuosta, koska hänet erotettiin valon puolelta. Mutta hän sai aikaan tuon materialismina tunnetun evoluution, joka tälläkin hetkellä vaikuttaa hyvin egokeskeisenä ja houkuttelevana ympäristönä.

Jos sinulle luvataan rajattomasti valtaa sekä maallista mammonaa, niin tällaiset diilit yleensä kulkevat tämän Luciferin kirouksen alla. Mutta salakavalinta tässä on vielä se, että suurin osa tämän planeetan ihmisistä ovat vielä piilosatanisteja. Koska se satanismi on jo tässä länsimaalaisessa kulttuurissa sisällä niin syvällä, että sen erottaminen tämän kaiken joukosta saattaa olla näille joukon vietäville ihmisille liian vaikea huomata.Jokainen ihminen voi valita polkunsa ja tehdä sopimuksen valon puolen kanssa

Jokainen ihminen voi valita polkunsa kulkeeko tätä pimeyden vai valon polkua ja sen valon puolen sopimuksen voi kuka tahansa solmia minä hetkenä tahansa tämän ns. yläkerran kanssa. Sillä se ei tarvitse edes mitään allekirjoituksia A4-papereihin, koska kyllä henkimaailma kuulee jos sinne päin huudetaan.

Mutta vaarallisinta näissä jutuissa on se, että kuinka täällä nämä lukuisat pimeyden tielle tietämättään hairahtuneet ihmiset vielä luulevat että jossain raskaankin musiikin suurkuluttamisessa sekä tuossa piilosatanistisessa riehumisessa örkkihevilookkiensa kanssa olisi jotain hauskaa. 

Vaikka tämä onkin elämänkokeiluplaneetta, niin tänne on ainakin nämä kosmiset sielut tulleet tekemään hommia tämän planeetan hyväksi eikä tuhoamaan tätä planeettaa tuollaisella raskaalla riehumisella sekä oman egon pönkittämisellä.

Nämä kulissien takana vaikuttavat kontrollerit ovat jo nyt siinä tilanteessa, että kun tämä heidän vuosituhansia sekä vuosisatoja kestänyt salailu tuodaan julki, niin se uudistaa tämän koko hallinnollisen systeemin koko planeetalla. 

Emme silti enää elä kuten 1300-luvun Ranskassa, jolloin Ranskan kuningas Filip IV pyrki suorastaan hirttämään munista jokaisen kiinniotetun temppeliritarin ja laittoi heidät vielä roviolle palamaan.

Filippiä kun otti päähän se, että hän oli jo velkaantunut pahastoi näille ritarihuijareille.Nämä esoteeriset symbolit kuten hakaristi otettiin Natsi-Saksan käyttöön vain sen takia, että tämänkin henkisen symbolin alkuperäinen merkitys saatiin mustamalattua julkisuudessa.

Vaikka toinen näkee Maltan Ristissä Luciferin valon, niin taas toinen näkee siinä kosmisen ykseyden. 

Sillä ei ole merkitystä miten joku asiat näkee, vaan sillä että onko tietoisesti tehnyt tämän sopimuksen valon puolen kanssa. Koska valo on aina ollut satoja kertoja voimakkaampi kuin pimeys. Joten näin ollen tämänkin Tellus-planeetan kohtalo onkin juuri tämän asian kollektiivinen tahto.

Jos nyt tehtäisiin huutoäänestys, että minne suuntaan tämän planeetan enemmistö haluaisi mennä tulevaisuudessa, niin siellä olisi aika monella edelleen tuo joukkotietoisuudelle ominainen epävarmuus. Koska vasta yksilöt osaavat päättää oman elämänsä suunnan ja tekevät sen vielä oman korkeimman itsensä kautta. 

Vasta yksilötietoisuuden alkaessa kiinnittyä oman ylipersoonan energioihin, niin tämä aikaansaa sen, että yksilö tiedostaa oman tahtovoimansa voiman ja tämä on se kuuluisa voima, jolla siirretään vaikka vuoria, jos vaan siihen löytyy tarpeeksi ihmisiä polarisoimaan tätä voimaa.

Tämä kollektiivinen ihmiskunnan tahtovoima on myös se väline, jolla tälläkin hetkellä tuo katala maailman salaisen hallinnon ryhmä ohjaa omaa agendaansa kohti tätä heidän tavoittelemaansa fasistista maailmanjärjestystä, jossa monikansalliset yhtiöt sekä yksityiset pankit vetävät vieläkin vain yhtä ja samaa köyttä. 

Mutta jos me ihmiskuntana vedämme sitä toista köyttä, niin tässä suhteessa tulisi olla viisas ja ymmärtää se, että tämä koko dualistinen hyvä ja paha taistelu onkin vain pelkkä mielen tuottama illuusio, jolla sinä uskoit sen, että täällä pitäisi taistella tällaista vihollista vastaan.

Mutta aivan samalla tavalla jos tuomitset Maltan Ristin symbolin, niin silloin tuomitset oman silloisen itsesi, koska näin universumi  toimii peilin tavoin. 

Voit heijastaa sinun kulloiset ajatuksesi minne tahansa, niin ne heijastuvat aina sieltä kohteesta takaisin peilin tavoin ja tämä on yksi näistä Illuminaatien suurimmista salaisuuksista, joita myös Vatikaani varjelee.

Vatikaanin suurin salaisuus on vielä se, että miten suuret voimat kätkeytyvät yksittäisen ihmisen sisälle ja varsinkin sellaisen, joka on jo tämän oman vanginvartijatietoisuutensa (tietoinen mieli) herättänyt.

Nämä kontrollerit kun pelkäävät, että vielä jonain päivänä tämä eliitin rakentama häkkyrä sortuu kuin vanerista rakennettu tönö. 

Mutta sitten kun näin käy, niin sen jälkeen onkin aika rakentaa tuo uuden ja kestävämmän sukupolven uuteen kultaiseen aikakauteen perustuva järjestelmä, jossa ei ole enää näitä vallanhimoisia salaseuralaisia vehkeilemässä pankkiensa ja suuryhtiöillään kaikkia köyhäksi. Vaan tuossa tulevaisuuden yhteiskuntasysteemissä tulee vaikuttamaan yltäkylläisyydelle sekä jakamiselle perustuva talousoppi.

Tällainen muille jakaminen kun on vielä tämän markkinataloudella mädätetyn yhteiskunnan kirosana. Olit sitten käynyt tämn ns. kauppasurkean, niin sielläkään ei tätä universaalia lakia kerrota mitä tämä jakamiseen liittyvä yltäkylläisyys oikein on. 

Se on sitä, että jos annat jotain muille vastikkeetta, niin universumi antaa sen sinulle moninkertaisesti takaisin. 

Tällaista mallia voisi vaikka mikä tahansa monikansallinen yhtiö hyödyntää vaikka nyt ja Suomessa yksi tällainen yhtiö on Supercell.

Nokia taas harrastaa sitä vastakkaista kaikki-mulle heti liiketalousoppia, jonka toiminta on kuin musta-aukko, joka tuhoaa tämänkin maan taloutta ja vie vielä sinne kapitalistiseen mustaan aukkoon nämä kaikki köyhät kanssa. 

Ahneus on sellainen ominaisuus, että silloin kun vallitsee markkinataloudessa niin sen tuhovoima on niin suuri, että se tuhoaa lopulta joukkoja ihmisiä kuten nähtiin 90-luvulla, kun yli 11 000 yksityisyrittäjää teki itsemurhan Koiviston Konklaavisopimuksen aikaan saamana.

Velkavankeus kun on tälle Luciferille langenneelle eliitille mitä paras ja mahdollinen voittoa tuottava bisnes tämän huume sekä asekaupan ohella.

Mutta tälle ihmisarvoa loukkaavalle riistämiselle sekä talousholhoamiselle olisi tultava jo loppu, koska me yksilöt pystymme jo yhteisellä tahdollamme lopettamaan tämän taloudellisen väkivallan kierteen.

Pikavippiyhtiöt sekä perintäyhtiöt menettävät valtansa siinä vaiheessa, kun riittävän moni ihminen tiedostaa sen, että tämä velkaan perustuva rahajärjestelmä on ollut pelkkä maailman suurin huijaus.

Eikä tarvitse olla mikään Houdini pystyäkseen laittamaan stopin tälle velkasirkukselle sekä viheltämään viimein siihen pilliin.

Sillä tämä länsimaalaiseen ihmiskauppaan perustuva palkkaorjuus teollisuus tulee kokemaan vielä sen vaiheen, että tapahtuu tämä seuraava suurempi talousromahdus, jonka Soros sekä hänen valtionryöstöpelurinsa jo tietävät.

Se seuraava talousromahdus on jo sitä luokkaa, että siinä Soroksen liiga taas putsaa miljardeja omaan taskuihinsa ja he tulevat sen tekemään Euroopan euron valuuttamarkkinoilla.

Tämä euro kun on ollut tähänkin asti pelkkä kommunistinen yhteisvaluutta, jonka kurssia on pidetty hengissä lähinnä Saksalaisten pankkien tekohengityksellä.

Suomen olisi jo aika nyt ymmärtää se, että mikäli tämä maa haluaisi nousta jaloilleen uudelleen. Niin markka pitää silloin palauttaa takaisin ja tehdä kuten Ruotsi sekä Tanska. Pitää oma raha edelleen, jota he pystyvät devalvoimaan.

Ottaen huomioon vielä sen, että tämä eurostoliittokin on ollut samalla tavalla vain sinun mielesi luoma sekä projektoitu hologrammi, niin voit silloin myös muokata sitä todellisuutta omilla ajatuksillasi minne tahansa suuntaan. 

Voit kuvitella että Suomeen tulisi markkapohjainen talousjärjestelmä, joka sidottaisiin vaikka hopeaan, josta tulisi Euroopan vakain valuutta. 

Kaikki tämä on mahdollista, jos vain sinä luot tälle kaikelle mahdollisuuden ajatuksillasi.

Näin universumi toimii ja jos tiedät sen mitä tuo luovan mielen voima saa aikaan, niin tässä on koko Suomen pelastus.

Sen jälkeen olemme maana jälleen vapaa ja itsenäinen.

Ja tämä ei ole nyt mitään kansankiihotusta, vaan se on ihmisen luovan mielen kiihotusta, jolla tämä köyhtynyt Suomi saadaan hiljalleen kohti sen tulevaa ja kestävämpää menestystä.

Eurohumpat alkaa olla jo soitettu ja tätä Saksalaista 30-luvun rytmimusiikkia kuuntelevat enää nämä muutamat vanhat oikeistolaiset natsit omissa kalliiden kivitalojensa olohuoneissa.

Itsenäisen Suomen ääni ei tarvitse fasismia, koska silloin itsenäinen Suomi luo oman viennin sekä tuonnin itse. 

Fasistisessa valtiomallissa taas valtion talous tuhotaan monikansallisten yhtiöiden sekä pankkien toimesta, kuten tällä hetkellä on käynnissä. 

Joten tämä imurointi on nyt lopetettava ja laitettava muutos liikkeelle joka lähtee sinusta. 

Muista tuo ajatuksen voima. Miten se on valtavan arvokas tämän koko maan tulevaisuuden kannalta. Tuo arkadianmäen täysihoitola toimi vielä tuolla tarhassakin käytettävällä ryhmäkurilla, mutta teidän itsenäisiin ajatuksiin perustuva mielenne ei enää tarvitse tuota ryhmäkuria, koska tuo ihmismieli toimii myös tietoisesti. 

Mieli on kuin laskuvarjo, joka toimii vain ollessaan auki.

Tämän kun ymmärtää oman sisäisen sekä korkeimman itsensä kautta, niin alkaa havannoimaan tätä kaikkeutta aivan uusin sekä laajemmin silmin.

Valtamedialla pyritään pitämään joukot valveunessa, jotta tuo heidän ryhmäkurilla hallittu mieli pysyisi tuossa valveunimaisessa tilassa. Tätä vielä Israelin ajatushautomot kutsuvat Hasbaraksi, joka on tuota omasta päästä sävellettyä propagandaa, jota on koko länsimediat täynnä.

Mutta itsenäinen sekä vapaa ihmismieli pystyy jo hyödyntämään luovan mielen sekä korkeimman itsen energioita, joilla minkä thansa myös yhteiskunnallisen asian ongelmat ratkeavat tuolla yhteisen heränneiden mielien tuottamalla joukkovoimalla.

Tätä edellämainittua NATO kutsuu hybridiuhkiksi, koska NATO:n mukaan yhteiskunnallinen informaatiovaikuttaminen pitää olla laitonta ja sitä ei saa sallia. 

Mutta pitäisikö sitten kirjastot kaikki polttaa, koska siellä on lukuisia kirjoja hyllyissä, joiden lukeminen on myös informaatiovaikuttamista ? 

Tämä elitistinen hysteria pakkosensuurista viestii tämän eliitin pelosta menettää ote koko länsimaalaiseen maailmanjärjestykseen, jota he todellisuudessa potevat jo nyt. 

Koska nyt tämä kollektiivinen tietoisuuden evoluutio on jo tullut sinne asti, että yksilöiden muodostama vapaalle tahdolle perustuva voima on laajentunut koko planeetan kollektiivisen energian kautta. Ja tämä voima on niin suuri, että se saa myös Suomessakin aikaan suuren muutoksen sekä hallinnollisesti että myös yhteiskunnallisesti.