http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, maaliskuuta 09, 2017

Suomen ja Naton kyberpuolustussopimus salattiin myös eduskunnalta


Suomen Puolustusministeriö allekirjoitti Brysselissä kansliapäällikkö Jukka Juustin johdolla 16.2.2017 Suomen ja Naton välisen kyberpuolustussopimuksen, jonka sisältö on salainen myös eduskunnalle.

Puolustusministeriö ilmoittaa kyberuhkien kasvaneen, jolla he tarkoittavat toisinajattelijoiden blogeja sekä MV-lehden kaltaisien julkaisujen sisältämiä tiedotteita.

Koska nämä kyberuhat koetaan todellisuudessa uhaksi vain valtaeliitille itselleen, eivätkä ne varsinaisesti uhkaa suomen kansalaisia.

Mutta koska tämä valtio nimeltä Suomi on rakennettu vapaamuurarien sisäisen korruption varaan ja täältä imuroidaan Suomen rikkaimpien rahasukujen toimesta veronmaksajien rahaa pois niin monta miljardia, että valtion kirstu ammottaa tyhjyyttään, ellei sinne taas pyydetä Euroopan Keskuspankilta uusi yli viiden miljardin euron lainaerä.Toisinajattelijoiden kybervalvonta hiertää Natoa

Ylen entinen toimittaja Antti Sillanpää työskentelee nykyisin Naton tutkimuskeskuksessa ja valvoo siellä Nato-maiden stragetista viestintää.


EU:n päätöslauselma joka tehtiin 14.10.2016 koski EU:n strategista viestintää kolmansien osapuolten levittämän EU:n vastaisen propagandan torjumiseksi.


Tällä tarkoitettiin juuri tämänkaltaisten blogien ja nettisivustojen välittämää avoimen mielen lähdekoodilla tuotettua informaatiota, jolla lukijat voivat jopa herättää tietoisen mielensä ja ryhtyä itsekin tällaisiksi tiedottajiksi.


Propagandaa ei ole totuus nähnytkään, koska propagandalla taas on valtiovallan motiivi pitää ihmiset valveunessa. Mutta totuus ei pala edes tulessakaan ja tämä potuttaa Naton kybersotakeskusta.


Naton päästrategia on ollut jo koko viime vuodet kybersodassa kovat, koska näissä EU-maissa mm. Saksan armeijasta, Viron armeijasta sekä muista Naton värväämistä joukoista työskentelevät covert operation yksiköt on solutettu Europolinkin toimesta EU-maiden toisinajattelijoiden kimppuun mm. myrkyttäen heitä sekä toimittaen heitä psykiatrisille osastoille.


Virallisesti tätä maanalaista hitman ryhmää ei ole olemassa, vaikka heitä johdetaan Naton kenraalien toimesta, jotka suojelevat näitä rikollisia alaisiaan.

Britannian tiedustelupalvelu Mi5 ja Mi6 on värvännyt näihin likaisen työn yksiköihin myös joitain suomalaisia ja huhutaan että aikanaan tämä kuuluisa pankkiryöstäjä ja vankikarkuri Volvo Markkanenkin olisi työskennellyt yhdelle tällaiselle organisaatiolle. Muttei suostunut koskaan sit kertomaan, että oliko se britannian tiedustelupalvelu.

Nato on sotilasliittona hyvin äärioikeistolainen ja se toimii jo kuin Natsi-Saksan Gestapo.

Saksan valtionjohto kun koostuu läpeensä näistä natseista, jotka oikein odottavat kieli pitkällä tuota heidän haluamaansa EU:n tulevaa supervaltiota, jonka sisälle he aikovat painostaa sekä uhkailla kaikki nämä 27 Euroopan Unionin jäsenvaltiota.

Suomi sinne aiotaan myös viedä ja tarkoin varjeltu valtionsalaisuus tässä onkin se, että Suomen liittäminen Saksan neljänteen valtakuntaan (liittovaltio) on jo päätetty Naton kenraalien kesken ja tähän sopimukseen kenraali Jarmo Lindberg signeerasi nimensä 1. syyskuuta 2014. Joka tunnetaan Suomen ja Naton välisenä isäntämaasopimuksena. Natsismin pölyt eivät haihdu EU:sta millään pois (EU:n komission kaapissa on natsi)


Vaikka tämä EU:n komission nykyinen johto on yrittänyt pitää tuon natsismin sisällään piilossa, niin se silti näkyy heistä vahvasti ulospäin.

Natsi-Saksan johto osasi kuitenkin jo vuonna 1943 tuolla Strasbourgissa pidetyssä salaisessa miittingissä sopia sen, että siinä vaiheessa kun reilut 50 vuotta myöhemmin tämä Euroopan Union perustettiin. Niin ihmiset eivät enää silloin ajattelisi kansallissosialismia.He vielä onnistuivat kätkemään tämän Eurostoliiton sisälle rahajärjestelmän sisään piilotetun kommunismin, joten silloin tämä EU on kuin mikroprosessoreja valmistaman Intelin mainos INTEL INSIDE... Kun tässä EU:ssa se on Communism Inside.


Piilokommunismi on vielä hyvin vaarallinen asia, joka on levinnyt jo Suomenkin Pankkiin siitä lähtien kun Suomen Pankin johtaja antoi valuutanluontiavaimen Euroopan Keskuspankin ryöstäjien käsiin. Oliko Erkki Liikanen onnellinen sen jälkeen, kun myi sielunsa suomen kansan köyhtymisen tähden.

Jos tätä asiaa kysyy näiltä valtionpettureilta, niin he vastaisivat siihen ettei heillä ollut enää muita vaihtoehtoja. Koska EKP ja lukuisat yksityisomisteiset sijoituspankit voitelivat myös Sauli Niinistönkin heidän puolelleen.

Joten jos kerta pankit pitävätkin sitä todellista valtaa, niin miksi siihen vielä tarvitaan näitä suurten puolueiden sätkynukkeja narsistisine ministereineen ?

No tietenkin siksi koska tämä poliittinen teatteri on rakennettu niin taitavasti ja hienosti, että saa olla aika korkea älykkyysosamäärä nähdäkseen tämän kaiken lävitse.

Mutta kuka päästi sitten tällaiset vallanhimoiset apinat johtamaan Suomea ?

Suomen vapaamuurarien suurloosi on näitä virkamiesrikollisia täynnä, joista jokainen 30-33 kostoaseen saavuttanut veli vannoo valansa Luciferille, jota he palvovat kaiken tuon muun vallanhimonsa ohella.

Jos tällaiset satanistit ja okkultistit päästetään johtamaan Suomi nimistä valtiota, niin ei tarvitse enää miettiä sitä, että miksi nämä apinat tuhoavat Suomen valtion. Koska heitä ihan yllytetään siihen määräysten tullessa aina Vatikaanista saakka, jossa Italian P2-loosien mafian rikolliset kytkökset ulottavat tämän valtioita tuhoavan toiminnan lonkerot aina Suomeenkin asti.

Goldman Sachsin pankkiirienkin motiivi on saada tehtyä bisnestä, mutta he tekevät sen mustan magian keinoilla, jossa voitto ryöstetään aina jostain ja tämän he tekevät USA:n armeijan sodilla, jota he kutsuvat demokraattiseksi stabiloinniksi.

Suomikin on näiden samojen kasaarijuutalaisten pankkiirien stabiloinnin kohteena, koska Suomi on velallisen asemassa ja antanut pois oman rahanluontioikeutensa, jotta nämä sijoituspankkien loisivat verenimijät pääsisivät ryöstämään Suomen valtionyhtiöt itselleen.

Lähteet: http://mvlehti.net/2017/02/16/puolustusministerio-allekirjoitti-kyberpuolustuksen-puiteasiakirjan-naton-kanssa/