http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, tammikuuta 23, 2015

Bill Gates luennoi Pentagonissa rokoteohjelmansa eugeniikasta


Internettiin vuoti jo vuonna 2011 julki eräs video, jossa Microsoftin perustaja Bill Gates puhuu Pentagonissa suljettujen ovien takana rokoteohjelmansa eugeniikan, eli väestön eliminoinnin vaikutuksista. 

On suorastaan uskomatonta, että miten tämä koko video on voinut saada olla Youtubessa sitä eräiden tahojen yhä poistamatta aina vuodesta 2011 lähtien. Tässä on pieni ote tuosta luennosta käännettynä Suomeksi. Jos ei tämä todista eliitin massoille kohdistettua rokotusohjelmaa, niin ei mikään.Bill Gates on esitelty maailmalle mediassa yhtenä maailman varakkaimpana miljardöörinä ja Microsoft -yhtiön perustajana ja vaimonsa kanssa perustetun hyväntekeväisyysjärjestö Bill & Melinda Gates Foundationin perustajana. Järjestö on keskittynyt erityisesti köyhien afrikkalaisten maiden lapsien rokottamiseen. 

Säätiöön on antanut mm. varakas miljardööri Warren Buffett 30 miljoonan dollarin edestä osakkeita. Voi vain kysyä, että mikä into ja motivaatio maailman rikkaimmilla miljardööreillä on pelastaa nyt Afrikan lapset ? Buffett on jäänyt jo aiemmin kiinni julkisesti siitä, että on tukenut aborttia tukevia säätiöitä 1.2 miljardilla dollarilla. Joten tässä tämä totuus tuli jo ilmi eliitin rokotusohjelman todellisesta ja poliittisesta agendasta ja se on depopulaatio.

Kun tämä säätiö harjoittaa avoimesti sterilaatiota köyhimmissä maissa, rokottamalla vaikka koko Afrikka täysin steriiliksi tällä Bill & Gates Foundation säätiön rokotusohjelmalla. Joten puhutaanko silloin enää hyvän vai pahantekeväisyydestä. Ehkä jonkun omaa napaansa tuijottavan oikeistopellen mielestä tämä kaikki on hyväntekeväisyyttä, kun köyhät tapetaan puolilaillisin keinoin eliitin rahjoittamilla rokoteohjelmilla.

Lähteet: https://www.youtube.com/watch?v=2MuXgpl2Sxg

http://www.abovetopsecret.com/forum/thread943923/pg1 

http://fi.wikipedia.org/wiki/Bill_ja_Melinda_Gatesin_s%C3%A4%C3%A4ti%C3%B6