http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, tammikuuta 04, 2011

USA:n hallituksen entinen virkamies John P. Wheeler III aikoi kertoa totuuden lintujen joukkokuolemista. Mutta hänet murhattiin pian tämän jälkeen.Entinen USA:n hallituksen virkamies John P. Wheelerin ruumis löytyi perjantaina kaatopaikalta Delawaren Wilmingtonissa. Delawaren poliisi tutkii tapausta murhana.


John P. Wheeler III
työskenteli avustajana sekä presidentti Bush vanhemman että Ronald Reaganin hallinnossa. Vietnamissa taistelleella Wheelerillä oli takanaan myös pitkä sotilasura. Hän oli myös CFR:n jäsen.Viimeinen varma tieto Wheeleristä on viime-viikon tiistailta 28. Tammikuuta 2010 jolloin hänet nähtiin junassa Wilmingtonissa, jonne hän oli noussut kotipaikkakunnallaan New Castlessa.

Mitä todennäköisimmin hän nousi junasta Wilmingtonissa ja oli aikeissa tavata jonkun hallitukselle työskentelevän henkilön joka sitten olikin CIA:n palkkatappaja.Wheeler toimi sotilasurallaan Mitre-yhtiön biologisiin aseisiin erikoistuneessa yksikössä, jolla on tekemistä mm. kemikaalivanasuihkutusten kanssa.

Suora yhteys Wheelerin murhaan löytyy raportista joka paljastaa, että Arkansasissa ilmakehään pääsi erittäin myrkyllistä myrkkykaasua, minkä johdosta yli 4000 lintua kuoli välittömästi. Ruiskutus tapahtui kun USA:n armeijan KC-767 suihkukone oli matkalla USA:n Little Rockin lentotukikohdasta Afghanistaniin, mutta joutui palaamaan teknisen häiriön takia takaisin ja koneen ruiskutusjärjestelmässä tapahtui häiriö jonka seurauksena myrkkykaasua pääsi ilmakehään Arkansasissa. Tietojen mukaan ruiskutus tappoi myös yli 100 000 kalaa Arkansasin joesta.Silminnäkijähavaintojen mukaan turma-alueelle tuli myöhemmin lukuisia ympäristöjärjestöjen viranomaisia joilla kaikilla oli yllään kaasumaskit.KC-767 suihkukoneMyös Louisianan osavaltiosta on löydetty noin 500 kuollutta turpiaalilintua ja kottaraista. Mutta median mukaan tapaukset eivät liity toisiinsa.

Mutta jos kuitenkin ottaa sen silmän käteen niin jokainen näkee, että Louisianan sekä Arkansasin osavaltioiden ovat täysin vierekkäin. Joten huomaamme taas miten valtiamedia kusettaa, että näillä tapauksilla ei olisi mitään tekemistä keskenään, vaikka samaan myrkkykaasuun kuolivat nämä 500 Louisianasta löytynyttä lintua.Tässä tuli siis nähtyä, että minkälaisia biologisia aseita on USA:n armeijalla hallussaan ja mitä niillä saa aikaan.

Maailman rikollinen valtaeliitti on valmis käyttämään niitä hyväkseen uuden maailmanjärjestyksen luomisessa ja erityisesti kolmannessa maailmansodassa koska tietävät, että niillä saadaan murhattua useita miljoonia siviilejä hyvin helposti.
Vaikkakin Yhdysvalloissa ja Euroopassa tulee myös olemaan uutta maailmanjärjestystä vastustaville siviilijoukoille kyhätyt keskitysleirit odottamassa kaasukammioineen.