http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, tammikuuta 18, 2011

David Rockefeller kohtasi NWO-aktivistin lomamatkallaan ChilessäIllujen suurimpiin oligarkkeihin kuuluva David Rockefeller saapui äsken Chileen lomalle ja tapasi siellä yhden Chilen "Aatos Erkon" liikemiehen Agustín Edwards Eastmanin, jonka suku omistaa Chilen vaikutusvaltaisimman sanomalehtitalon El Mercurio S.A.P:in

Ei tarvinnut kuitenkaan David Rockefellerin lentokenttää pidemmälle mennä kunnes hän kohtasi Chileläisen uuden maailmanjärjestyksen (NWO) aktivistin, joka kertoi suorat sanat.

"Te olette tappaneet todella paljon ihmisiä"

"Te ette tule koskaan onnistumaan uudessa maailmanjärjestyksessä".


mr. Rockefeller vain nauroi ja hymähteli tämän aktivistin käytökselle ja kuvastaa hyvin sitä millainen asenne tällä oligarkki-eliitillä on meitä tavallisia maailman ihmisiä kohtaan.

He pitävät meitä täysin hyödyttöminä ja vaikutusvallattomina rottina. Kun jopa Rothschildien eliitti on myös omissa muistelmateoksissaan kertonut suoraan, että he aikovat tappaa tästä nykyisestä maailmanväestöstä 2/3 osaa ja miten he sen tulevat tekemään ja näitä eliittiin kuuluvia rikollisia ei kiinnosta paskan vertaa, että jos joku aktivistiporukka saa heidän aikeensa selville. Koska heillä on edelleen maailman mahti USA:n armeijoineen sekä Blackwaters yksityisine palkka-armeijoineen turvaamassa näitä globalistimurhaajia.

He myös tietävät edelleen, että suurin osa valtaväestöstä ei ole millään lailla tietoisia heidän toiminnastaan. Koska illuminaatteihin ei oikein uskota jos tehdään laaja galluppi. Toki yliopiston käyneet ja muut kirjaviisaat tietävät kyllä, että illuminati niminen vapaamuuraritaho oli olemassa. Mutta he ovat menneet siihen halpaan, että uskovat sen hevonpaskan mitä historian kirjoihin ollaan kirjoitettu, että tämä järjestö olisi lakkauttanut toimintansa sen jälkeen kun heidän toimintansa kiellettiin.

Mutta siitäkin huolimatta Rothschildit, jotka olivat jo 1700-luvulla Illuminatin vaikutusvaltaisin oligarkki-suku rahoitti ja järjesti useita vallankumouksia Englannista käsin pitkin maailmaa.

- He rahoittivat Napoleonia
- Ranskan vallankumouksen
- He rahoitivat Venäjän kommunistisen vallankumouksen
- He rahoittivat USA:n sisällissodan jne.

Nyt tietojen mukaan Rothschildit ovat ajamassa USA:n taloutta nurin.Se mikä vielä kannattaa pistää mieleen on se, että myös Microsoft yhtiön luoja Bill Gates kuuluu tähän samaan saatanaa palvovien globalistien sakkiin ja hän kannattaa mm. vastasyntyvien lapsien rokoteimplantointia.


Bill ja Melinda Gates Säätiö on myös ostanut 23 miljoonalla omistuksen elintarviketeollisuuden suurimmasta monopoli Monsantosta. Joten Gates hallinnoi sitä nyt 90 % omistuksellaan ja vuoden 2010 lopussa maailman suurin yksityinen palkka-armeija Blackwater yhdistyi Monsanton kanssa.Monsanton maailmanlaajuinen agenda on edelleen lobata järjestelmällisesti geenimanipuloitua GMO-paskaa kaikkialle päin maailmassa, sekä myrkyttää samalla useiden maanviljelijöiden sato pilaamalla siemenet, jotka Monsanto näille kaikille viljelijöille yksinoikeudella toimittaa.

Mutta ei pidä unohtaa, että toinen hyvin tärkeä aspekti tässä väestön hitaassa tappamisessa on edelleen myös rokoteteollisuus ja lääketeollisuuden mafioiden ja WHO:n toimesta lobatut flunssaepidemiat.

Ne yhdistettynä GMO-elintarvikkeisiin niin saadaan aika tappava kombinaatio aikaiseksi, jolla väestön immuniteettijärjestelmä on tarkoitus tuhota pala palalta kokonaan ja lopulta kun se on tuhottu niin riittää pelkkä kausi-influenssa tappamaan väestöä kuin heinää.Mutta biologisten aseidenkaan käyttö ei ole millään lailla poissuljettu yhtälö illuminatien keskuudessa ja näistä löytyy hyvin useita entuudestaan suunniteltuja skenaarioita missä suuriin kaupunkeihin ollaan suunniteltu biologisilla aseilla tehtyjä false-flag iskuja, joista sitten syytettäisiin Islamilaisia terroristeja.Toinen kortti heillä on lavastaa alien invaasio mahdollisesti jo vuonna 2011 tai 2012.

Sen motiivina olisi tietenkin yhdistää maailman valtiot ja nitoa ne tiiviisti yhdeksi liittovaltioksi.

Tätä ollaan jo viime-aikoina lobattu mediassa eteenpäin kun muutamat avaruushallinnolliset, sekä tiedemiehet kuten Stephen Hawkins, joka on alieneista puhunut jo, että he eivät välttämättä ole ihmisystävällistä porukkaa.Siitä ei ole hirveästi tietoa vielä, että meinaako USA:n salainen maailmanhallitus käyttää tiettyjä harmaita alien rotuja hyväksi tässä lavastetussa alien invaasiossa. Sillä useiden lähteiden mukaan USA:n armeijalla on edelleen yhteyksiä muutamaan alien rotuun, joiden kanssa se tekee yhteistyötä ja on saanut heiltä vuosikymmenten aikana mm. nanoteknologiaa vastineeksi. Kun ovat sitten antaneet näiden muutamien rotujen siepata ja implantoida tiettyjä ihmisiä. Mutta abduktioihin on myös osalistunut useasti sotilashenkilöitä astraaliruumiissa.


Steve Jacksonin vuonna 1995 julkaistussa Illuminati korttipelistä löytyy myös eräs tähän liittyvä kortti, jossa humanoidit tulevat pelastamaan ihmiskunnan. Kun Stewart Swerdlow nimisen kirjailija/luennoitsijan mukaan näin aiotaan myös tehdä tuon lavastetun alien invaasion yhteydessä.

Se tiedetään, että suurin osa väestöstä pelkää ufoja ja kaikkea humanoideihin liittyvää. Niin tästä syystä tämän lavastetun alien invaasion odotetaan tehoavan maailman ihmisiin suurella pelolla.Nuo harmaisiin roituihin kuuluvat alienrodut kun vielä ovat aika pelottavan näköisiä, niin voi kuvitella mikä on maailman reaktio jos nämä ovat tuossa alien invaasion lavastuksessa mukana.

Näiden harmaiden alien rotujen motiivit olla mukana uutta maailmanjärjestystä toteuttavan eliitin toimissa juontaa juurensa täysin siitä, että harmaat rodut ylipäänsä ovat aina olleet niitä, jotka ovat halunneet alistaa muut rodut oman valtansa alle.

Kun tämän planeetan historiassa nämä iljetykset rynnivät ja tulivat omilla aluksillaan tänne jo n. 13 000 vuotta sitten ja ottivat väestön oman valtansa alle ja orjallistivat heidät epätietoisuuteen. Siihen myös liittyi erään henkiolennon Luciferin, tai saatana miksikä sitä nyt halutaan kutsua temppu, jolloin hän julistautui ns. freelanceriksi ja lähti pois luojan kaikkiallisesta suunnitelmasta. Motiivina hänen toimilleen oli perisynti kateus. Mutta kyseinen henkiolento on siitä päivästä lähtien kerännyt suuret pimeyden voimien joukot, joihin kuuluu myös useita harmaisiin kuuluvia alien rotuja ja tämä pahuuden voimien tai pimeyden voimien sakki yrittää myös tällä planeetalla viedä loppuun heidän saatanan kaikkiallista suunnitelmaa.

USA:n maailmanpoliisitoimet ja kaikki muut massamurhat mitä illuminati-eliitti toteuttaa on kaikki tehty saatananpalvonnan nimissä ja valontuoja Lucifer on heidän jumalansa.

Ihmiskunta ei kuitenkaan koostu harmaista alien roduista vaan me olemme siinä tähteläisiä missä muutkin. Mutta tällä hetkellä on käynnissä suuri taistelu, jotta nämä syöpäläiset saataisiin karkoitettua täältä ja varsinkin pahuuden voimat/pimeyttä edustava taho. Eli niin kauan kuin tällä planeetalla soditaan ja tapahtuu veren vuodatusta on myös nämä varjon joukkojen nilkit häiriköimässä.

Mutta siien voimme meistä jokainen omalta osaltamme tehdä jotain joka muuttaa tilannetta parempaan ja suurin ase tätä satanistista tahoa kohtaan on tietoisuus ja on ilo nähdä, että entistäkin enemmän meistä on jo herännyt ja muut alkavat heräämään tietoisuuteen. Minkä jälkeen he eivät enää ole tämän satanistisen eliitin kollektiivisessa talutusnuorassa.

Se on myös merkki siitä, että jokainen yksilö näistä heränneistä on myös pystynyt lopettamaan tämän äärettömän voimakkaan mielenhallinta-suggestion, jonka illuminatin porukka on onnistunut pirullisen tehokkaasti viljelemään meihin jokaiseen käyttäen hyväksi kaikkia mahdollisia keinoja hyväksi tässä jumalattomassa informaatiosodassa meidän mieltämme vastaan.