http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, tammikuuta 25, 2011

Zeitgeistin salattu puoliMaailmanlaajuisen suosion saanut Zeitgeist dokumenttikultti on saanut vuodesta 2007 lähtien herätettyä lukuisia ihmisiä maailmassa.

Nämä dokumenttielokuvat paljastavat kyllä olennaisia osia maailman epäkohdista kuten rahajärjestelmän huijauksen jne. Mutta kun näitä dokumenttielokuvia lähtee tarkastelemaan järjestyksessä, niin jatko-osa Addendum kehottaa jo ihmisiä luopumaan uskonnoista kokonaan ja liitymään yhteen teknokraattiseen vallankumoukseen joka lakkautaisi nykyisen rahajärjestelmän kokonaan.

Tämä on klassisinta NWO-propagandaa ja sitä tukee täysin Illuminati-eliitti, koska heidän suunnitelmiinsa nimenomaan kuuluu kaikkien maailman uskontojen hävittäminen ja tuoda siihen tilalle taas maailmanlaajuinen ateistinen uskonto.

Tässä todellakin on susi ollut koko ajan lampaan vaatteissa ja yhä useammat ihmiset ovat liittyneet tähän Zeitgeist movement liikkeeseen tajuamatta, että mitkä tahot siellä taustalla sen kehitystä tukee.

Zeitgeistin luoja Peter Joseph on vielä kaikenlisäksi itse ateisti.

Mutta olen silti sitä mieltä, että tämä Zeitgeistin mustamaalaus median taholta jatkuu kuitenkin edelleen, että aktivistit pidetään siinä uskossa, että media on heidän toimintaansa vastaan.

Yksi hämärä juttu tähän Zeitgeistiin liittyen on se, että sen jo vuoden 2007 järjestettiin Zeitgeist Europe niminen poliittinen tilaisuus, johon otti osaamonet NWO-eliittiin kuuluvat, kuten USA:n entinen presidentti Bill Clinton. Tällä tilaisuudella ei tiettävästi ole tekemistä Zeitgest ideologian kanssa, mutta kun Zeitgeist on NWO-propagandaa niin on syytä epäillä, että sillä kuitenkin olisi jotain tekemistä asian kanssa.

Sekä Rothschild pankkiirieliittisuvun edustaja David De Rothschild (joka on myös kunnostautunut ilmastopropagandan lähettinä).


Zeitgeist movement liikkeen on väitetty perustuvan futuristi ja visionääri Jacques Frescon visiominan Venus Projectin ympärille.

Uskosin kyllä, että tästäkin futuristihankkeesta saataisiin paljonkin enemmän salaisia yksityiskohtia selville kun selvitettäisiin sen suurimmat rahoittajat. Ei meinaan tarvitsisi sieltä löytyä kuin joku Rockefeller Foundation tytäryhtiö niin canah "follow the money" paljastaisi täysin tuon organisaation motiivit.
Uusin Zeitgeist "Moving Forward" löytyy jo katsottavissa Youtubesta.