http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, tammikuuta 08, 2011

Iso-Britannia otti jälleen valtionterrorikortin pelotteeksiUutiset kertovat, että Islamilainen Al-Qaida suunnittelee suurta terrori-iskua Iso-Britannian lentokentälle ja maan terrorivalmius on nostettu korkealle.

Jos vähänkään taas olisi ihmisillä edes hieman järkeä käytössään tämän terrorismin pelon ohella, niin tajuaisivat sen että moniko pankkirosvo uhkailee mediassa ryöstävänsä pankin viikkoja ennen pankkiryöstöä?

Mediassa terroristi on aina valtionvihollinen ja valtionterrorismissa terroristi ollaan aina esitetty kansalaisten turvallisuuden uhkaajana. Mikä taas todistaa sen, että kyse on informaatiosodankäynnistä ihmisten kollektiivista mieltä vastaan.Tämä Al-Qaida on jo pelkkänä sanana hyvin suuri hypnoottinen aktivointi nukkuvien keskuudessa ja saa heidän alitajuiset pelkonsa liikkeelle aina kun heitä kohtaan hyökätään informaatiosodankäynnillä.Mutta aivopesty ja terrorisminpelolla hypnotisoitu väestö ei taas pelkää mm. elintarviketeollisuuden takana olevaa Monsantoa, joka on itse suorannainen saatanan lähettiläs elintarviketeollisuuden monopolina. Ja syy tähän löytyy suoraan siitä, että valtamedian takana kulisseissa piileskelevä varjohallitus/rikollinen maailmaneliitti ei suostu Monsantolla meitä pelottelemaan. Se kyllä silloin tällöin mainitsee geenimanipuloidun lobbauksen USA:n niskaan mutta ei Monsanton toiminnasta kerro sanallakaan.

Seuraavina vuosina kuitenkin tullaan näkemään mitä armottomin taistelu geenimanipuloitua elintarviketeollisuutta vastaan ja se on jo ollut käynnissä ja tämä maailman rosvoeliitin uuden maailmanjärjestyksen työkaluEU ollaan tarkoituksella muokattu geenimanipuloidun elintarviketeollisuuden lobbaajaksi ja sitä varten myös EU:n meppejä ollaan lahjottu ja lahjotaan koko ajan Monsanton taholta. Mutta tätä rahalla voitelua tapahtuu USA:n kongressissa koko ajan ja irvileukaset sielunsa myyneet poliitikot jenkkihymynsä takaa kumartavat korruptoituneelle rahalle kuten kaikki muutkin poliitikot.