http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, tammikuuta 12, 2011

Propagandan valheita on toisteltava aina uudelleen ja uudelleen. Niin tehtiin jälleen, kun raportoitiin Puolan presidentin lentoturmastaSTT–AFP–Reutersin kautta syötettiin äsken jälleen kuningasluokan propagandaa maailman medialle, kun taas toisteltiin viime-keväiseen Puolan presidentin tappaneeseen lentoturmaan liittyviä valheita otsikolla "Raportti: Pelko Puolan presidentin suuttumisesta johti lentoturmaan".

Vielä viime-keväänä mediassa kerrottiin, että pilotin tekemä ohjausvirhe oli syy turmaan.Kyseisen lähes täysin tuhoutuneen Tupolev-154 suihkukoneen ohjaimissa oli tuolloin Puolan ilmavoimien sotilaslentäjä yli 20-vuoden kokemuksella.

Lisäksi viime-keväänä kerrottiin, että turmakone oli huonossa kunnossa ja että presidentti toivoi turhaan uutta konetta.

Nämä väitteet ovat kaikki keksittyjä valheita joilla maailman rosvoeliitti yrittää edelleen piilotella lento-onnettomuuden takana ollutta Puolan valtiollisen johdon salamurhaa. Mutta se heidän lapsellinen propagandansa ei ole tehonnut kuin vain nukkuviin.

Näin voimme hyvinkin nähdä kuinka läpinäkyvää tämän paskan julkaiseminen mediassa on. Sillä jos tuo lento-onnettomuus olisi oikeasti tapahtunut luonnollisesti niin valtamedian takana olevalla taholla ei olisi paskankaan vertaa motivaatiota julkaista siitä uutisia uudelleen ja uudelleen.

Mutta kuten tutkivat journalistit näkevät tämän tapauksen läpi ja tietävät sen, että syy siihen miksi tästä lentoturmasta hoetaan maailman valtamediassa aina uudelleen ja uudelleen. Johtuu siitä, että tuon lento-onnettomuuden totuutta pyritään salaamaan sillä keinoilla. Mutta myös samaa taktiikkaa käytetään edelleen 9/11 terrori-iskuista, jotka olivat illuminatin rosvoeliitin suunnittelemia ja lavastamia, jotta saivat valheellisen terrorismin vastaisen sodan liikkeelle kohti aloittaakseen seuraavan askeleen kohti uutta maailmanjärjestystä.Itseasiassa tällä hetkellä maailman rikkaimman pankkiirieliittisuvun johtohahmo David Rockefeller sanoi vuonna 1991 Bilderberg-ryhmän kokouksessa näin.

"Me olemme kiitollisia Washington Postille, New York Timesille, Time Magazinelle ja muille suurille julkaisuille, joiden johtajisto on osallistunut meidän kokouksiimme ja kunnioittanut lupauksiaan hienotunteisuudesta jo lähes 40:n vuoden ajan. Olisi ollut mahdotonta meidän kehitellä suunnitelmaamme maailmasta jos me olisimme joutuneet julkisuuden valokeilaan niiden vuosien aikana.

Mutta maailma on nyt hienostuneempi ja valmiimpi marssimaan maailmanhallitukseen. Ylikansallisen älyllisen eliitin ja maailman pankkiirien ylivalta on varmasti parempi kuin kansallinen itsemääräämisoikeus, jota on harjoitettu menneillä vuosisadoilla."


Mitä tämä kertoo... Se kertoo sitä, että tämä rosvoeliitistä koostuva globalistien ryhmä pitää meitä muita maailman ihmisiä tyhminä ja itseään älykkäämpinä. Jollain tasolla tämä kyllä pitää paikkansa siinä mielessä, että minkälaisen aivopesukoneiston nämä liskot ovat itse onnistuneet meidän keskuuteemme aikanaan luomaan ja se väestönhallinta lähti jo n. 13 000 vuotta sitten liikkeelle uskonnot nimisen ismin avulla.Mutta nykyaikana isoveli-eliitti on kuitenkin luonut jo paljon voimakkaammat uskontoon perustuvat ismit kuten viihdeteollisuus ja sen aivopesu/mielen ohjelmointi. Vaikkakin monet ovat edelleen kiinni mm. kristinuskossa ja siihen perustuvassa mielen ohjelmoinnissa koska myös perinteinen uskonto perustuu mielen ohjelmointiin. Ja jo aikojen alussa n. 13 000 vuotta sitten huomattiin, että uskonnot olivat vahvin keino pitää ihmismassat kurissa ja heidät oli alistettava epätietoisuuteen uskontojen avulla. Eli tämä meiltä miljardeilta ihmismassoilta pimitetty tietoisuus on itseasiassa se mitä tämä oligarkkirosvojen taho meiltä yrittää pitää piilossa. Sillä he tietävät sen, että jos tietty määrä maailman väestöstä herää tästä unestaan, niin näiden kontrollifriikkien globalistirosvojen peli on sitten pelattu lopulisesti ja heidän valtansa kaatuu kuin korttitalo.