http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, tammikuuta 20, 2011

Mielenosoittajat yrittävät päästä valtapuolueen päämajaan TunisiassaTunisiassa on juuri tällä hetkellä 20. tammikuuta 2011 käynnissä valtava mielenosoitus, jossa suuri joukko mielenosoittajia yrittää päästä tunkeutumaan maan valtapuolueen päämajaan. Armeijan joukot ovat jo ampuneet useita varoituslaukauksia.

Mielenosoittajat vaativat valtapuolueen hajottamista.

Maassa jatkuneissa mielenilmauksissa on jo kuollut tiettävästi reilusti satoja ihmisiä joista media taas vääristelee todelliset kuolinluvut. Samalla myös suurimmat mediat pyrkivät pitämään Tunisian tapahtumat mediapimennossa. Mutta tätä on hankaloittanut internet, jonka avulla paikalliset ihmiset ovat pystyneet raportoimaan ja kuvaamaan tapahtumia ja tilanteita mm. Youtube palveluun ja sen sensurointi on esim. NSA:lle hyvin työlästä, koska videoita kopioidaan myös käyttäjien/videon katsojien toimesta.

CIA on ollut tämän koko vallankumouksen organisaattori numero 1 ja se on nyt manipuloimassa myös tätä Tunisian väliaikaishallitusta.

Maan valtapuolueella RCD:llä on asiantuntijoiden mukaan edelleen siellä ylivoimainen enemmistö ja vaikka nyt heidän riveistään eroaa iso joukko ministereitä. Niin se ei kuitenkaan tarkoittaisi sitä, etteikö heitä taas valittaisi uudelleen ministereiksi kun tämä väliaikaishallitus on tiensä päässä.

RCD:n puolue on Tunisiassa eräänlainen Kokoomus, jonka rahoittajat ja tukijat johtavat myös vahvasti CIA:n sekä USA:n suuntaan.

Tällä tavalla on myös etähallittu Suomenkin poliittista toimintaa jatkuvasti ja etähallitaan edelleen. Sillä en CIA:n lonkerot eivät ole edelleenkään täältä minnekään hävinneet ja sieltä suunnalta toimiva/operoiva manipulointi liittyy jo mm. tämän kevään eduskuntavaaleihin, missä Perussuomalaiset nähdään suurena uhkana. Minkä vuoksi Persuja ollaan jo nyt osittain voideltu likaisella korruptiorahalla. Jotta heidät saataisiin muuttamaan euroskeptisyytensä, mikä on juuri se asia mitä kaikki rikolliset eliittiin kuuluvat konnat pelkäävät tässä maassa ja ulkomailla. Jos puhutaan Suomen poliittisen järjestelmän tulevaisuudesta ja Suomen tulevaisuudesta.