http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, tammikuuta 19, 2011

Alien invaasion lobbaus jatkui mediassaBrittilehti Guardianin mukaan tiedemiehet ehdottavat, että YK:lle annettaisiin valtuudet laatia suunnitelma alienien kohtaamisen varalta. Suunnitelmassa pitäisi ottaa huomioon kaikki asiaan liittyvät näkökohdat biologiasta politiikkaan ja uskontoon. Lisäksi pitäisi varautua esimerkiksi siihen, että asteoroidi rysähtäisi päin Maata.

Asian toi esille kaksi ulkoavaruuden rauhanomaiseen hyödyntämiseen tähtäävä Copuos-komitea.

Tässä on tarkemmin kyse nyt tulevan maailmaneliitin lavastman alien invaasion esi-lobbauksesta. Sillä jos tuollaista vielä joskus aiotaan toteuttaa, niin silloin siitä täytyy lobata mediassa massat valmiiksi jotta siellä on kollektiivisissa mielissa alitajunnan syövereissä tarpeeksi vahva suggestio sitten kun se tapahtuu.USA:n armeija ajaa tämän lavastetun alien invaasion toteuttamista eteenpäin salaisen bluebeam project nimisen hankkeen alla ja tähän kuuluu myös suunnitelma, että invaasio lavastetaan mm. hologrammeilla.

Tietenkin suurimmalle osalle maailman väestöstä ufot ja humanoidit ovat edelleen huuhaata, joiden tarkoituksena on mm. harhauttaa meitä disinformaatio mielessä. Mutta yksi yleisin disinformaation muoto oli esimerkiksi tämä kun USA:n armeija julisti 1947 New Meksikon autiomaahan tuhoutuneen Roswellin lentävän lautasen säähavaintopalloksi.

Sen jälkeen alkoi mediassa ankarat peitetoimet ja jokainen joka kyseenalaisti tuon onnettomuuden leimattiin vainoharhaiseksi tai mielenvikaiseksi.USA:n armeija kuitenkin kuljetti aluksen sisältä löytyneet humanoidien ruumiin läheiseen sairaalaan missä näille tehtiin ruumiinavaus. Kun kyseisestä ruumiinavauksesta myöskuvattiin kaitafilmidokumentti joka päätyi luonnollisesti hallituksen TOP SECRET kansioiden väliin.

UFO-salailu on siitäkin lähtien jatkunut tiiviisti eri puolilla maailmaa, vaikkakin koko aiheelle ollaan silti oltu enemmissä määrin kiinnostuneita. Mutta kyseessä on siltikin erittäin tabu aihe, koska se pelottaa monia ja syystäkös. Sillä kyllä monet alienrodut ovat todentotta hyvinkin pelottavan näköisiä.