http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, tammikuuta 31, 2011

HE 60/2010 Hyvästit Suomen itsenäisyydelle sponsored by Kokoomus

Totta se on, sillä nyt se rumba alkaa jossa Suomen itsenäisyys viedään lopullisesti pois ja tätä on nyt eduskunnassa Kokoomus ajamassa eteenpäin HE 60/2010 nimisellä hallituksen esityksellä, Suomen perustuslain muuttamisesta.

Lakiuudistus tultaisiin automaattisesti viemään eteenpäin valtioneuvostolle ja siinä ei tulla käyttämään minkäänlaista kansanäänestystä Suomen itsenäisyyden lakkauttamisessa.



Mutta tähän Euroopan Unionin jäsenvaltioissa kuuluikin mennä, koska se oli illuminati-eliitin suunnitelma alusta lähtien. Sillä ei tätä EU:ta perustettu heidän toimesta minkään muun takia, kuin tulevan maailman liittovaltion. Mutta ensin tässä on tarkoitus perustaa EU:sta yksi liittovaltio ja kaikki jäsenvaltiot pakotetaan automaattisesti liittymään EU:n liittovaltion tulevaan fuusioon NATO:n kanssa. Joten tästä saadaan sitten USA:n NWO-armeijalle lisää miehitystä lähteä sotimaan kolmanteen maailmansotaan lähi-itään ja muualle päin maailmaa.



III-maailmansota on vielä edessä ja se on suunniteltu alkavaksi Israelissa, mistä se sitten laajenisi aina Eurooppaan asti. Nämä suunnitelmat tekivät 22. Tammikuuta 1870 silloinen Illuminati-eliitin korkea-arvoinen vapaamuurari Albert Pike ja hänen salaliittokumppaninsa Giuseppe Mazzini. Silloin jo päätettiin, että maailmassa tulee olla kolme suurta sotaa ja niiden syttymispaikatkin päätettin jo tuolloin.



Näin huomaamme kuinka maailmanhistoriasta on kokoajan viimeisien satojen vuosien ajan päättänyt vain pieni rikollisista koostuva eliitti... Illuminati.