http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, tammikuuta 11, 2011

Historiallinen lumimyrsky USA:ssa jonka johdosta hätätila neljässä osavaltiossaNyt kun täällä pohjoisella pallonpuoliskolla alkoi väliaikaiset loskakelit niin samaan aikaan Yhdysvaltoja piinaa historiaalinen lumimyrsky ja Alabaman, Tenneseen, Georgian ja Louisianan osavaltiot ovat lumimyrskyn kourissa. Neljä osavaltiota on julistanut lumimyrskyn johdosta hätätilan.

Myräkkä etenee Yhdysvaltain itärannikon suuria kaupunkeja kohti. Washingtonin alueen ennustettiin saavan yli kymmenen sentin lumipeitteen tiistain vastaisena yönä.


Kuva on otettu AlabamastaMonet uskovat, että tämä on ihan normaalien luonnon-olosuhteiden aikaansaannosta mutta se ei valitettavasti pidä paikkansa. Sillä nämä ilmojen vaihtumiset johtuvat siitä, että tällä hetkellä myös Norjan Trömsassa sijaitseva HAARP pommittaa Yhdysvaltojen itärannikkoa elf-aalloilla, joita sinne myös Alaskassa sijaitsevalla HAARP:lla läheteään. Millä pystytään manipuloimaan nyt Yhdysvaltojen rannikkoalueen säätilaan ja tämä tietää automaattisesti sitä, että nämä meidän pohjoisen pallonpuoliskon ilmavirrat muuttavat suuntaa. Sillä nämä aiemmat hyvin pitkään kestäneillä pakkasillakin oli HAARP:lla paljon tekemistä.