http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, tammikuuta 30, 2011

Maailmaneliitillä ja CIA:lla näppinsä pelissä lähi-idän maiden vallankumouksissaNyt käynnissä olevat vallankumoukset jotka lähtivät jo liikkeelle Tunisiasta ovat edenneet jo Egyptiin asti, jossa useiden tuhansien ihmisten joukko on osoittanut mieltä ja vaatinut maan presidentti Hosni Mubarakin eroa. Mutta Mubarak kieltäytyy edelleen siirtymästä syrjään.

Tutkivan journalisti Webster Tarpleyn mukaan nyt on menossa Pentagonista käsin johdettu tiedustelupalveluiden (CIA) johtama operaatio, jossa aiotaan raivata lähi-idässä illuminati-eliitille ei mieluisat johtajat pois vallasta ja tuoda heidän tilalleen heitä miellyttävät johtajat ja kyseessä on myös uusi siirtymävaihe uuteen maailmanjärjestyksen lähi-idässä.Egyptin mellakoissa on jo ammuttu yli sata mielenosoittajaa hallitusta suojelevien joukkojen toimesta.Kuitenkin tämän käynnissä olevan kansannousun takana on myös vahvana tekijänä IMF sen kaikkine metkuineen ja jo pelkästään Ruandan kansanmurha tapahtui 1994 täysin IMF:n ansiosta. Koska pistivät Ruandan tuolloin niin kovalle kuurille, että rotuheimot alkoivat tappaa toisiaan vain syödäkseen.

Nyt se mitä tapahtuu lähi-idän maissa, niin siinä ei kansalla ole edelleenkään minkäänlaista mahdollisuutta saada kansanvaltaa itselleen, koska Pentagonista organisoidussa vallankumouksessa lähi-idän maiden johtajaksi sisäänajetaan juuri ne johtajat jotka illuminatin eliitti haluaa ja jos nämä tulevat johtajat syöstään vallasta opposition toimesta. Niin aina on olemassa esim. NATO sekä yksityinen palkka-armeija Blackwater, sekä CIA & Mossad jotka kyllä lähetetään taisteluvalmiuteen, jos tarve vaatii.

Illuminatin rosvoeliitinkanssa kun ei leikitä ja sen sai huomata Puolan valtion johto viimevuoden keväällä, kun heidän koko 96 miehistöinen suihkukone pudotettiin alas Venäjän Smolenskissa.

Kyseessä oli rosvoeliitin kosto Puolalle, koska he eivät suostuneet tilaamaan yhtä ainuttakaan sikainfluenssarokotetta, eivätkä myös anomaan IMF:ltä lisää lainaa.Puolan terveysministeri Eva Kopacz piti tällaisen puheen vuoden 2010 lopussa.